çıkmazdayım yardım edin:((((((

Dayak yemissin kocan pazarlamis turluu oskenceler gormussun halaaa erkek diyosun doymadinmi canim yani suan senin erkeklerden tiksinmek gerek tee ..

öyle mi anladın yani?erkekle seks için kalmaya meraklı değilim.işim yok,çocuğum var, HİV liyim.sadece sahip çıkması için gereksinim duyuyorum.polise git demesini biliyorsunuz ama burda kaç kişiyi inandırdım da gidip polisi inandırayım.

bu mesajının bir suç unsuru olduğunun farkında mısın?bir avukata cezasını danışmanı öneririm

Her haltın farkındasın ama kadın sığınma evine telefon acıp sartları öğrenmekten acizsin. Bir de hiv cıktı. Kendi ayaklarının üzerinde durmak yerine hala bir erkeğin kanatları altına girmek istediğini anlatıyorsun.

Allah askına kafanı soğuk suyun altına fln tut.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Okypete konu sahibi yerine senden alinti yapmisim kusura bakma :) sana degil konu sahibine dedim

bilişim suçunun ne olduğundan haberi olan birinin erkeksiz naparım mantığı enteresan+ saat 13:30 dan nerdeyse 17:30 a kadar burda lak lak herkese çene yetiştirecek kadar rahat bi hayat olmalı. bir dediğimi iki etmemeye çalışan insanlar varken 5 er 10 ar dk oturup neti kapatıyorum acıların kadını benim bence
bu arada bu senaryoya yakın hayatı olan gerçek kadınlarımızın Allah yardımcısı olsun

Peki neden hep tuvaletçilik bulaşıkçılık gibi işlerde çalışmak yerine masa başı işlere girmiyorsun?
O zaman bulabileceğin eş adayı garson falan olmazdı. Biraz daha sosyoekonomik düzeyi yüksek kişi olabilirdi.
Ne biliyim insan güzel nezih bir çevre yapar

Cıksss gülüm valla olmadı bu sefer sen herkesi keklicen ama kimse sana dokunmayacak?
Sırala hele başka isteklerini

4 yasinda ki cocukla seni karsilastirirsak pek bi fark cikmaz zaten o bile senin bu cektiklerine tepki verir . Madem o kadar akillisin burda cevap yetiştirene kadar git polise . Miden nasıl kaldırıyorsa aynı oda da kalmayi . Burda kimse sana care olmaz ancak benim gibi yorum yaparlar . Artı çocukların i ara ilerde sana nefret dolu bakamasinlar yoksa kendi anandan babandan farkın kalmaz . Erkeksi z yaşayamam diyeceğine cocuklarimsiz yaşayamam de .

note3 kadinlar_klubü

Cıksss gülüm valla olmadı bu sefer sen herkesi keklicen ama kimse sana dokunmayacak?
Sırala hele başka isteklerini

böyle kaliteli bir platformun kalitesini düşürüyor sen ve senle aynı mantaliteye sahip üyeler.sizi burda derdimi okumaya zorladığım yok ama saatlerdir hem okumaktan geri kalmıyor hem de kara çalıyorsunuz.inanmadıysan çık başka konu başlıklarında gezin.hitaba bak hele 'gülüm'.sokak ağzıyla konuşman zaten yeterince iğreti edici değilmiş gibi bi de hayal ürünlerini katıyosun'isteklerini sırala' ne sıraladım ne istedim?kendini bilmez bir şehir eşkıyasına küçük bir hukuki bilgi verdim, başını derde sokup acınası halde ''ben mafoldummm şimdi napcam???'' diye bir başlık açtığını görürseniz şaşırmayın.

öyle bir iş verdiler de ben mi yapmadım arkadaşım?

Troll beslemek adetim değildir fakat;

Kendinizi örgün eğitiminizin görece az olmasına rağmen geliştirme ve başınıza gelen olayların arasında kitaplarla zenginleştirme yolunu seçmişsiniz, buraya kadar sorun yok fakat son eşinizin daha önce imam nikahıyla evli olduğu kadın, şu an kumanız olarak yeniden eşinizle beraber ve siz hamile haliyle evden kovma peşindesiniz. Bu kadar gelişim, farkındalık size empati yeteneği katmadı mı hiç? Sizden ne farkı var bu kadının? O da sizin gibi imam nikahının tek dayanak olduğunu düşünüyor ve yine sizin gibi geleceğini düşünmeden attığı adımlar yüzünden bu halde. Sizin sebenizle belki de HIV virüsüne de maruz kalıyor? Yarın öbür gün "Banane, beni buna şartlar zorladı." diye sıyrılacaksınız herhalde işin içinden. Çok hoş gerçekten, böyle devam edin, elinizde kalan tek çocuğunuzun da geleceği için gereken tek şeyin size saygısı olmayan bir adamla sürecek olan beraberlik olduğunu sanmayı sürdürdüğünüz sürece bize diyecek başka bir şey kalmıyor zaten. Umarım çocuğunuz sizi örnek almaz, kendi ayakları üzerinde durabilen ve şartların oluşturduğu kısırdöngüyü kırabilen bir birey olur.

evet diğer kadına tepkim bencilce.ama güçlü olanın hayatta kaldığı bir dünyada empati kurmak önceliklerimden değil.belki şartları bahane edip sıyrılacam işin içinden belki de kendimden utanacağım.yorumunuz için teşekkür ederim.

Hiv lisin peki yaşadığın adam onun getirdiği hamile kadın bunlarda mi hivli biliyorlar mi?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Okudugumda acimistim sana , ama yorumunu gorunce sana herdey mubah diye dusundum..

Onca sey yasamissjn hala erkeksiz nasil yaparim diyosun , okadsr.erkek hayatina girdide ne oldu sahni oldun padisahmi?? Rezil olmaktan baska bisey olmamissin .. ama hak ediyosun sen ozaman susup otur o kadinlada ayni odayi paylas cunku erkeksiz olmaz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…