Dayak yemissin kocan pazarlamis turluu oskenceler gormussun halaaa erkek diyosun doymadinmi canim yani suan senin erkeklerden tiksinmek gerek tee ..
bu mesajının bir suç unsuru olduğunun farkında mısın?bir avukata cezasını danışmanı öneririm
valla kazen evine kadar bulurda,mesaj yazmak lazım. pazarda pek bakmıyor mesajlara. geçen senelerde birinin evini tel numarasına kadar buldu
bu mesajının bir suç unsuru olduğunun farkında mısın?bir avukata cezasını danışmanı öneririm
Bu kadar herşeyi biliyosun ama hala kumanla aynı yatağı paylaşıyorsun öylemi
yoo değil. çünkü bu şekilde çok fake üyelik ortaya çıkarıldı. çoğuda erkekti.
bunu ortaya çıkarmak üyelerin değil site yöneticilerinin işi.bırak onlar yapsınlar.ayrıca sitenin yöneticileri dahil fake bile olsa hiç bir kullanıcın yaşadığı özel mekanı, kullandığı telefon numarasını tespit edip deşifre etmeye hakkı yoktur.özel hayatın korunmasıyla ilgili anayasal hakkı ihlal ettiği gibi bir bilişim suçudur.
1. kazen zaten site yöneticisi.bunu ortaya çıkarmak üyelerin değil site yöneticilerinin işi.bırak onlar yapsınlar.ayrıca sitenin yöneticileri dahil fake bile olsa hiç bir kullanıcın yaşadığı özel mekanı, kullandığı telefon numarasını tespit edip deşifre etmeye hakkı yoktur.özel hayatın korunmasıyla ilgili anayasal hakkı ihlal ettiği gibi bir bilişim suçudur.
2. hukuk mu okudun. çok bilgilisin. hangi okul.
bunu ortaya çıkarmak üyelerin değil site yöneticilerinin işi.bırak onlar yapsınlar.ayrıca sitenin yöneticileri dahil fake bile olsa hiç bir kullanıcın yaşadığı özel mekanı, kullandığı telefon numarasını tespit edip deşifre etmeye hakkı yoktur.özel hayatın korunmasıyla ilgili anayasal hakkı ihlal ettiği gibi bir bilişim suçudur.
Bir ilk mesaji okudum bir de sonuncuyu.
Kafan cok guzel ne ictiysen ben de istiyorum.
Ama senaryo inandirici olmamis. Biraz daha calis uzerinde.
1. kazen zaten site yöneticisi.
Bid3 diyorki konu fake bile olsa deşifre etme hakkı yokmuş ama sizin gibilerin bizi salak yerine koyma hakkı var yani
anladım. rica ederim. alıntılarda sorun var.Okypete konu sahibi yerine senden alinti yapmisim kusura bakma :) sana degil konu sahibine dedim
milleti kandırdığıma dair paronaya yapmanı destekleyecek birşey göremiyorum.internete dört yaşındaki çocuklar bile giriyor artık.alt tarafı bir kadın sosyal ağına üye oldum NASA bünyesinde araştırmalara katılmadım.benim anlamadığım da ne biliyor musun?seçmediğim bi ailenin ferdi olmam, seçmediğim bir hayata zorlanmam ve bunları burda anlatmam neden tuzu kuru insanları rahatsız etti bu kadar?neden tüm bunlar düzgün yazamayacak ,internetten anlamayacak aptal bir insan profili çiziyor kafanızda?bunların yaşanmadığına inanmak gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacaksa inanmayın.
Cıksss gülüm valla olmadı bu sefersen herkesi keklicen ama kimse sana dokunmayacak?
Sırala hele başka isteklerini
Peki neden hep tuvaletçilik bulaşıkçılık gibi işlerde çalışmak yerine masa başı işlere girmiyorsun?
O zaman bulabileceğin eş adayı garson falan olmazdı. Biraz daha sosyoekonomik düzeyi yüksek kişi olabilirdi.
Ne biliyim insan güzel nezih bir çevre yapar
1. kazen zaten site yöneticisi.
1.arkadaşım hukuk okumadığımı söylememe gerek var mı?kazen eğer site yöneticisiyse ben bu kadarını biliyorsam o bu suçun cezasına kadar biliyordur.o yüzden bir site yöneticisin böyle bir gaflete düştüğünü ya da düşeceğini sanmıyorum.
2.başımdan geçenler çok ilgini çekmiş olacak ki bu kadar taktın kafaya,saatlerdir her yazdığımı okuyup ara ara da cevap yetiştiriyorsun.inanmıyorsan çık başlığımdan?güzel tafsiyelerde bulunanlar var.destek olmuyorsan köstek de olma acımasız insan?
Troll beslemek adetim değildir fakat;
Kendinizi örgün eğitiminizin görece az olmasına rağmen geliştirme ve başınıza gelen olayların arasında kitaplarla zenginleştirme yolunu seçmişsiniz, buraya kadar sorun yok fakat son eşinizin daha önce imam nikahıyla evli olduğu kadın, şu an kumanız olarak yeniden eşinizle beraber ve siz hamile haliyle evden kovma peşindesiniz. Bu kadar gelişim, farkındalık size empati yeteneği katmadı mı hiç? Sizden ne farkı var bu kadının? O da sizin gibi imam nikahının tek dayanak olduğunu düşünüyor ve yine sizin gibi geleceğini düşünmeden attığı adımlar yüzünden bu halde. Sizin sebenizle belki de HIV virüsüne de maruz kalıyor? Yarın öbür gün "Banane, beni buna şartlar zorladı." diye sıyrılacaksınız herhalde işin içinden. Çok hoş gerçekten, böyle devam edin, elinizde kalan tek çocuğunuzun da geleceği için gereken tek şeyin size saygısı olmayan bir adamla sürecek olan beraberlik olduğunu sanmayı sürdürdüğünüz sürece bize diyecek başka bir şey kalmıyor zaten. Umarım çocuğunuz sizi örnek almaz, kendi ayakları üzerinde durabilen ve şartların oluşturduğu kısırdöngüyü kırabilen bir birey olur.
öyle mi anladın yani?erkekle seks için kalmaya meraklı değilim.işim yok,çocuğum var, HİV liyim.sadece sahip çıkması için gereksinim duyuyorum.polise git demesini biliyorsunuz ama burda kaç kişiyi inandırdım da gidip polisi inandırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?