Çıkmazdayım.

erkek arkadaşının haberi varmı olaydan...yorumlarda göremedim:26:

Büyük konuşmayayım ama zaten kaçacak yaşı geçtik.Allahım yardım etsin,bize bir kapı açsın.

Ahh bu kafalar ah...

Damgalandın derken sanırsın kızı ailesinin şerefini iki paralık etti..

Çok ayıp

Ama bu babalar genel olarak aynı..Hepsi aynı prototip

Dua et bana Kontes...Çok zor durumdayım.

Tansiyonu yükselmiş,revire kaldırmışlar. İlaçlarını da içmiyor,göz göre göre intihar resmen.

Babanın düşünce tarzına, söylediği laflara inanamıyorum
Sanırım seni görücü usülü , eski tarz evlendirmeyi düşünüyordu. Hani eskiler aile arasında bir kere görüşüp , sonra nişan ve düğün için hemen tarih alınırmış.
Ne yazıkki artık günümüzde kimse böyle evlenmek istemez. O adamla nihayetinde bi ömür aynı yastığa baş koyacaksın. Nedir , ne değildir, neleri sever, nelere tepki verir, nasıl bi eş olur bunları insan kendisi yaşayarak öğrenmek istiyor.
Şuan yapacağın en mantıklı şey görüşmediğinizi söyleyip , bi süre bu olayı unutturmak. Biliyorum babanı kandırmış olacaksın ama ne yazık ki bu duruma kendisi getiriyor seni. İlerisi için de o zamanın şartları neyi gösterirse o şekilde davranırsın .

bana yapacağınız tek şey hemen bir söz kesmek gibi geldi eğer niyetiniz ciddi ise bu konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. erkek arkadaşına durumu açık açık anlat ve ne yapıcaz gibi konuşup bi ağzını ara istersen bakalım o ne dicek..

çok yanlış davranıyor çok bu kadar büyük tepki nedennn yaaaaa Tee Allahımmm yaaaa valla başıma agrı girdi şimdi.

gerçekten üzüldüm babanızın söylediklerine! yetişkin meslek sahibi birisiniz size nasıl bu yakıştırmaları yapabilir. sonuçta sizde evlenip yuva kuaracaksınız babanız ne bekliyordu ömrünün sonuna kadar yanaında mı oturacaktınız. kız abbaları böyledir yakıştırmaz kimseyle kızlarını ama biraz abartmış sanırım. sevgilinizle ciddi bişeyler düşünüyorsanız gelsinler adını koyarsanız babanız bir nebze olsun rahatlar belki. ama ona laf taşıyanlar adam olmaz edepsizlik yaptıkları. onların üstüne vazife mi babanıza söylemek!

Bilmiyorum ki Shannacım.Olursa biri bana söyle demişti,ben de askerliğin geçmesini bekliyordum işte.

Ona kalsa o kıştan gelecekti.Ben askerlik falan çıksın aradan istedim.

Bazı babalar neden böyle ya, senin baban bende olsa beni vurmuştu galiba. Kuzum sen yanlış bişey yapmadın kendini biliyorsun sonuçta. Şu an yapman gereken tek şey sınavına odaklanmak bak 10 gün kaldı emeklerin boşa gitmesin. Şu sınavı hayırlısıyla bir atlat, atan istediğin yere sonra bakarsın bir çaresine. Senin için dua edeceğim.

23 yaşındaki kizin tursusunu mu kuracaklarmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok yanlış davranıyor çok bu kadar büyük tepki nedennn yaaaaa Tee Allahımmm yaaaa valla başıma agrı girdi şimdi.

O....pu olacak bu kız dedi az evvel anneme.Ne şerefsiz,ne haysiyetsiz çocuğum varmış dedi.

Şu durumda işi ciddiyete dökmek nasıl söylenir bilmiyorum. Söyleyenler zaten ayrı olay,Ramazan üstü,sınav öncesi on numara oldu.

Asıl suçlu olan babana senin dedikodunu yapanlar canım,peki bunu babana kim söylemiş olabilir adına- soyadına kadar bildiğine göre senin çevrenden arkadaşlarından kuzenlerinden birisi söylemiş olabilir hani yolda sokakta görüp söyleseler adını soyadını nereden bilecekler.

Var canım.Hayırlısı böyleymiş dedi.Ne yapsak diye düşünüyoruz şimdi.

bence olay bi yatışsın .saonrada eğer anneni dinlerse annen yok dinlemezsede dinleyeceği bi büyüğünüzle görüştürün babanı...neticede her baba normal bakmıyor erkek arkadaşı olayına yaş kaç olursa olsun....

bizimkiler o bu ne der diye yaşıyor.
aman aynı şeyleri bende yaşadım.
akşam al karşına ben yanlış bişey yapmadım
ciddiyim evlenicem de.
dahada bişey deme sanada yazık valla ya

Çalışamadım sabahtan beri.Kafam kazan gibi.

Anlamadığım sevgilin zaten Erzurum da seyrek görüşüyorsunuz, kim gördü de kim söyledi bunu babana. İnsanlar ne kadar densiz. Resmen kötü niyetlilik bu.

Anneni devreye sok, niyetleri ciddi çocuk askere gidecek falan desin yumuşatsın babanı. Kanımca yumuşar senin turşunu kuramayacağına göre alışır olmadı yüzük takarsınız baban baskı yaparsa...

Ama damgalandın falan çok ağır laflar umarım pişman olur baban. Bu devirde insanların birbirini görmeden tanımadan evlenemeyeceğini baban anlamalı...

Aile anlayışlı olmazsa saklanması çok doğal, ben annemden bile saklamıştım, saklamasaydım nereye gittiniz çabuk dön sürekli kontrol ederdi dünyayı kendine de bana da dar ederdi. Şimdi bu konu hakkında bir şey dese anlayışlı olsaydınız saklamazdım diyorum, evleneceğim adamı tanımadan etmeden ilk gece mi görecektim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…