Çıldırıyorum bu ev işleri yüzünden..

Kisik ateste bi deneyim olcak mi bakalim. 😅Su salca falan sicrayinca anliyorum o an goruyorum ama yağ sıçraması tuhaf gerçekten o an göremediğim sonra oluşan bi yağ tabakası oluyo 🤢🤮
Allah allah yaaa 😂😂 bende merak ettim şimdi vıkıng marka mutfak spreyi var rengi turuncu A101 de var bak ondan al bayılacaksın

Aynen kişiye bağlı bence de kimi bi yemek yapar bi tonda iş çıkarır
Bi komşu bana gelince demişti ki bu ocağının arkasındaki duvar nasıl böyle temiz kalıyor 😂 bende bi şaşırdım 😂 sıçratmıyorum dikkatli yapıyorum birde hergün mutlaka yemeği yapar yapmaz siliyorum ocağı filan

Gerçekten soruyorum bak evleriniz nasıl hep dağınık oluyor? 😂
Özellikle çocuksuzlara bu sorum
Ben mi pisim acaba?
Altı üstü 2 kişiyiz ne bileyim bence hiç her gün sil süpür gerekmiyor
En kötü 3 gün yetiyor
En dikkat ettiğim lavabo tuvalet
Onun dışında nasıl sürekli iş yapıyorsunuz merak içindeyim
Pis miyiz biz?
Bu zamana kadar en yoran halıların tüyleri oldu yani yeni olduğu için o da

Evde olduğum zamanlar sabah kalkar kalkmaz evi bir toparlarım sonra kahvaltı olayını halleder süpürürüm. Bulaşık makinesini akşam yemeğinden sonra yıkatıp boşaltırım ki ertesi güne kirlileri hemen koyabilelim diye. Yapılmazsa zulm oluyor çünkü diğer güne. Kalabalık tezgahta yemek hazırlayamama gibi bir huyum var. Onun dışında çamaşırları çok dağ yapmamaya çalışırım ama boşa da çalıştırmam. Ayda bir cam silerim perde yıkarım. Düzeni oturttuktan sonra kolay oluyor. Bazen canım istemez yapmazsam önünü alamıyorum. Mutfağıma minik bir retro radyo aldım o biraz hevese getiriyor beni dinleniyorum hatta yaparken. En önemlisi her işi tek güne sığdırmamak.

Ben mi pisim acaba?
En kötü 3 gün yetiyor
Pis miyiz biz?
O durum yaşadığın şehirle alakalı bence . Çocuğum yokkende 2 günde bir mecbur süpür sil yapardım simsiyah su akar yerlerden 😂 hava aşırı kirli camlar kalitesiz eve is pis doluyor. Şimdi çocuk var hergün bi siliyorum yine de siyah su akıyor 😂😂😂

Buaralar bende öyleyim, hic birseye dokunmak bile istemiyorum. Yemeği bile zorla yapıyorum 😒 1+1 ev toplamayınca cok kötü oluyor. Eşim bu gun hafiften bi isyan etti bende yoruluyorum diye, haklı 😒 çeki düzen vermek gerek kendimize

Emin olun bütün evi silip süpürseniz bu sefer de mutfak dolaplarındaki yağ lekeleri gözünüze çarpacak. Onu da yapsanız çamaşır dolaplarının içi dağınık gelecek. Bitmiyor yani. Ben bitiremiyorum. Oturduğum an yapmam gereken işler tek tek aklıma geliyor.

Ben bır de bu anlattıklarınızı 3 bebeyle yapıyorum. Pandemıden dolayı yardımcım gelmıyor. Kesınlıkle fazla olan tabak canak sus esyası halı ne varsa evden gonderın. Gereksız alısverıs yapmayın. Kuruyanları bırıktırmeden utuleyıp kaldırın. Wc yı hergun 15sanıye fırcalarsanız emın olun asla guc gerektıren bır pıslıkle karsılasmazsınız. Ama sıze zor gelen bunları bıle yapıyor olmaksa pıslıgın ve duzensızlıgın ıcınde yasar gıdersınız yapacak bırsey yok:kahve:

Ben mi pisim acaba?
En kötü 3 gün yetiyor
Pis miyiz biz?
Pis degilsin hemsire. Sadece cocugun yok su an icin;) olsun seni de goruruk😁

Biliyor musunuz ben de bugün tam olarak bunu düşündüm, çalışırken bu ev daha mı az dağılıyordu sanki ya diye☺️ İnanın biz evde(3+1) iki kişiyiz yani eşim ve ben. Her gün yerleri süpürüyorum mesela bana diyorlar ki senin ne işin olacak zaten 2 kişisiniz. Ama asla öyle değil, bir gün süpürmesem tozdan tüyden saçtan geçilmiyor. Klozet küvet vs temizliği her gün yapıyorum zaten, her gün çamaşır suyuyla yıkamak da ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Sabah öğle akşam sürekli bulaşık zaten, genelde gece makineyi çalıştırıyorum. Valla bazen de içimden hiç gelmiyor yaa, öyle afedersin pislikten geçilmeyecek gibi değil tabii ki ama içinden gelmiyorsa da yapma yanii insanız robot değiliz, haftada bir süpür yeter🤷🏻‍♀️
+1.yere nasil o kadar toz iplik ivir zivir dokuluyor hiiic anlamiyorum🤷‍♀️

Neden ihtiyac duyuyorsunuz ki buna? Disaridan getirdiginiz her seyi temiz koyun,sonra yilda bir silseniz yeterli raflari. Hic kirlenmez ki.
Yılda bir kez mi ya ciddi misiniz:110: bizim buzdolabı niyeyse kirleniyor. Böyle buhar fln olıyor yani hiç temiz görünmüyor habire yıkıyorum o ağır camları fln

evi günlük süpürürüm hem toz oluyor hem de karınca sorunu var kırıntı olunca toplaşıyorlar hemen. onun dışında 10 günde bir silerim silva mop kullanın inanılmaz güzel temizliyor temizliği de 10 gün gidiyor. (günlük süpürülürse tabi)
her gün tuvalet banyo yıkamıyorum sonuçta kamu binası değil kullanan ben ve eşim.
aldığınızı yerine koyarsanız dolap içlerine organizer kullanırsanız düzeninizi korursunuz aslında evi pis gibi gösteren dağınıklık bence.
Bu silva mopa cok denk geliyorum. Yere tutusu biraz fazla yoruyor diyenler var. Sizin yorumunuz nedir acaba?

Toz konusu sadece supurmekle cozulemiyor malesef. Halilar yikanmadikca her gun supursem bile supurgenin icinden cikan madde inanamayacagim kadar oluyor. 1 avuc dolusu toz cikiyor döküntü de degil. Halilari da sık yikatmak kulfetli oldugu icin bir yikama makinesi aldim. Halilari koltuklari yikiyoruz arada. Ve gercekten bi süre toz sorunu bitiyor. Aksi halde her yerde toz kovalamak gerekiyordu. Eve de fresh bi hava kattigindan duzenleme/temizleme istegi doguruyor bende :)

Back
X