- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ya geçen bir yerde okudum ne biliyim kireç mi koku mı oluyormuş, üst kısımlarına bakınca toz fln görüyorum kapağının oralarda.. Nevresim çok buruşuk ama yani ütü şart gibi. Bugün hiçbirşey yapmadım yarın buradaki fikirleri harmanlıycam güzelcenevresim asla ütülemem bu olmasa da olur bulaşığını makineye koy çamaşırını katla tozu hallet ev kalkmış gidiyorken nevresim üütülümek
Bide bulaşık makinesinin içini mi sileceksin 6 yıldır Bulaşık Makinesi kullanıyorum içi zaten bulaşıkla pırıl pırıl yıkanıyor bu işte bi terslik var
rica ederim ne demek ben mopla duvar ve cam da siliyorum gerçekten tavsiye ederim biraz pahalı ama bi tane olsun o da mop olsun benceTesekkur ederim cevabiniz icinben vileda kullaniyorum ama hem dediginiz gibi tozu ve kalan saci surukluyor hem ayni kovaya sokup cikariyorum temiz gelmiyor hem de bitmiyor silme isi ayni yeri 2 kez silmeden yapamiyorum.
Bulaşık makinesi temizliği yapmakla doğru yapıyorsunuz bende bikaç ayda bir karbonat limon tuzu ve sirkeyle bi gğzel temizliyorum ikisini de. Özellikle lastik kısmı ıslak nemli kaldığı için orda üreyen mantarlar zararlı olabiliyormuş. Bi de ben organik deterjanlar kullandığım için haliyle daha sık temizlemem gerekiyor.Ya geçen bir yerde okudum ne biliyim kireç mi koku mı oluyormuş, üst kısımlarına bakınca toz fln görüyorum kapağının oralarda.. Nevresim çok buruşuk ama yani ütü şart gibi. Bugün hiçbirşey yapmadım yarın buradaki fikirleri harmanlıycam güzelce
Tabi,yilda bir anca gerek duyulur. Aldiginiz her sebze meyvenin posetini degistirin,yikayip oyle koyun,paketliler de dahil olmak uzere. O zaman kirlenmez dolap.Yılda bir kez mi ya ciddi misinizbizim buzdolabı niyeyse kirleniyor. Böyle buhar fln olıyor yani hiç temiz görünmüyor habire yıkıyorum o ağır camları fln
Kocalar pisse demek kiO yüzden çocuksuzlara sordum zaten
Çocuk olsa anlarım ben de
Ama çocuksuz insan nasıl sürekli iş yapmak zorunda kalıyor evde
İki hikmetten biri vallaKocalar pisse demek ki
Temiz yerden koca almak lazim
Her güne ayrı bir iş koyun. Her şeyi aynı gün yapmaya çalışmayın. Banyo haftada iki kez domestosla yıkansa yeter.Selam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
Robot süpürge de marka ve model verirmisiniz.Benim bi de arkamdan dağıtıp döken saçan bi çocuk var. Bn çok yıldım. Zaten ev işini hiç sevmem. Durumun olursa mutlaka silen süpüren robot süpürge al. Robot süpürge olmasa ben bitmiştim
Ev durdukça gözünüze batmaya başlamış anlaşılanSelam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
Katılıyorum size mutfak dolapları yemrk pişen bölümü özellikle insan elinde silse çok rahat ben kizartmalarda karton kullanıyorum yağı buharı çekiyor çok rahat oluyorYazmayı unutmuşum. Bir yıldan fazladır kızartma türü asla tüketmiyoruz genelde fırında veya çok az zeytinyağlı tencere yemeği yapıyorum. Yumurtayı bile kapaklı sahanda yapın. O kadar farkediyor ki dolaplarda asla yağ olmuyor. El izi oluyor illaki ama silinip geçiyor. Buzdolabına yıkamadan hiçbirşey koymam. Sezbeleri tupperlerde koyuyorum yıkayıp kurutup. Kahvaltılıkları direk sofraya koymuyorum bu yüzden epey farkediyor temizlikte. Düzenli olmak şart.
Selam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
Selam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?