- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
O yüzden çocuksuzlara sordum zatenPis degilsin hemsire. Sadece cocugun yok su an icinolsun seni de goruruk
Benim evde 3+1 200 metrekare sagolsun çocuklarım her metresinde kendinden bi parça bırakıyorlar benim için biri bebek diğerleri küçük 3 çocuğum var sürekli ev dağılıyor bi gün salsam ipin ucu kaçıyorSelam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
Salca ya da domates kavuracaksam harlı ateste yapmam yapamam icim elvermezKisik ateste bi deneyim olcak mi bakalim.Su salca falan sicrayinca anliyorum o an goruyorum ama yağ sıçraması tuhaf gerçekten o an göremediğim sonra oluşan bi yağ tabakası oluyo
Pardon siz nevresimler iki gündür makina da duruyo diye konu açan bayan değil misinizGerçekten soruyorum bak evleriniz nasıl hep dağınık oluyor?
Özellikle çocuksuzlara bu sorum
Ben mi pisim acaba?
Altı üstü 2 kişiyiz ne bileyim bence hiç her gün sil süpür gerekmiyor
En kötü 3 gün yetiyor
En dikkat ettiğim lavabo tuvalet
Onun dışında nasıl sürekli iş yapıyorsunuz merak içindeyim
Pis miyiz biz?
Bu zamana kadar en yoran halıların tüyleri oldu yani yeni olduğu için o da
Benim dolapta kirleniyor. Eşim yemek yapınca kendinden geçer. Ama hergün camları yıkamayın. Çok yapan çok yorulur. Bim yada A101 den almıştım. Sirkelam adı. Rafları boşaltın fısfıs sıkıp silin tekrar yerleştirin. Tertemiz oluyorYılda bir kez mi ya ciddi misinizbizim buzdolabı niyeyse kirleniyor. Böyle buhar fln olıyor yani hiç temiz görünmüyor habire yıkıyorum o ağır camları fln
Yok yok o baskasiydiPardon siz nevresimler iki gündür makina da duruyo diye konu açan bayan değil misinizdemek yorumlar işe yaramış baaya hızlanmışsınız
Ay tövbe estağfurullahPardon siz nevresimler iki gündür makina da duruyo diye konu açan bayan değil misinizdemek yorumlar işe yaramış baaya hızlanmışsınız
Sen hamilesinEn çok mutfak tezgahi ocak lavabo dolaplarin dışı bile batıyor ablalarmüthişsiniz okuduğum kadarı ile ama 9-6 calisinca bi tek yemek yapmaya enerjim kaliyor bazen onu bile yapamiyorum. Pandemi donemi eve yardimci almaya da eşim onay vermiyor kendi b.kumuzda bogulcaz bu gidişle cocuk dogmadan once bu temizlik işini çözsem çok iyi olurdu hem çalışıp hem mutfak temizligi yapabilen varsa önerilere açığım. Banyo klozet sil supur bunlari yapiyorum ama ah o mutfakkk
Temizlemekle uğraşacağına az kirletmeye çalışsanEn çok mutfak tezgahi ocak lavabo dolaplarin dışı bile batıyor ablalarmüthişsiniz okuduğum kadarı ile ama 9-6 calisinca bi tek yemek yapmaya enerjim kaliyor bazen onu bile yapamiyorum. Pandemi donemi eve yardimci almaya da eşim onay vermiyor kendi b.kumuzda bogulcaz bu gidişle cocuk dogmadan once bu temizlik işini çözsem çok iyi olurdu hem çalışıp hem mutfak temizligi yapabilen varsa önerilere açığım. Banyo klozet sil supur bunlari yapiyorum ama ah o mutfakkk
Bi komşu bana gelince demişti ki bu ocağının arkasındaki duvar nasıl böyle temiz kalıyorbende bi şaşırdım sıçratmıyorum dikkatli yapıyorum birde hergün mutlaka yemeği yapar yapmaz siliyorum ocağı filan
Ben yorgun olup yemek yapmayinca benim adam giriyo mutfaga bence o batiriyo yaTemizlemekle uğraşacağına az kirletmeye çalışsan
Çok mu kalabalıksiniz?Evet aynen öyle.. Millete kolay geliyor ne işin var diyorlar.. Halıyı bir gün süpürmesem ertesi gün resmen kırıntılar birikiyor.. İçimden hiç gelmiyor esasında ama işte
İlahii sizAy tövbe estağfurullah
Bunu kendime hakaret sayarım
Tamam her gün temizlik yapmıyorum dedim de o kadar da değil
şöyle anlatayım oğlum henüz yeni yürüyorken çoraplarının altı sürekli kirli oluyordu (ben ve eşim evde çorap giymeyiz o yüzden fark etmemiştim) hem silva mop hem de diğer döner başlıklı temizlik setinden var ben de. mopu elde sıkmak zor olduğu için kullanmıyordum. oğlumun çoraplarını görünce evi 2 günde bir silmeye başladım. derz aralarını bile diş fırçasıyla temizledim belki ondan oluyordur diye ama nafile. ne zaman ki silvaya geçtim inanın evi 10 günde bir silmeye başladım.Bu silva mopa cok denk geliyorum. Yere tutusu biraz fazla yoruyor diyenler var. Sizin yorumunuz nedir acaba?
Valla bu üye diye hatırlıyorum da bende şaşırdım noluyo diyeYok yok o baskasiydisıpsip mi sipsevdi mi oyle birseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?