- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Önemli olan insanın içi huyudur. Güzellik gelir geçer ama huy değişmez. Insanin huyu kişiliği güzel olmalı. Takmayin Bosverin gülün geçinEşimin amcası nişanı var kızlar. Kız da çok tatlı iyi biri. Neyse eşimin halasıyla telefonda konuşuyorduk. Konu güzelliğe geldi nerden geldi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Sonra halanın kızı var biz telde konuşurken (halayla) o sırada kızı benim için o daha güzel Dedi. Kız da küçük onu da severim. Neyse hala da demez mi hayır bziim gelin daha güzel diye ( amcanın eşi yani) . Size anlatamadım ama. Sizce bu konuşma hoş oldu mu. Beni güzel bulmayabilir ama böyle demesi normal mi. Dünden beri ağlıyorum. Fikir verin Napimkimseyede anlatamıyorum gururum kırıldı kızlar. Doğru düzgün anlatamadım size de zaten. Sizden başka yazacak kimsem yoktu. Bana yardım edin.
Cok var boyleleri bi densiz de benim basimdabu densiz akrabalardan ötürü insan akrabalık ilişkilerinden nefret ediyor. laf soktu ya mutlu olmuştur umarım
vardır inanırım usagıcım. ben de akrabalık ilişkilerinden nefret ederimCok var boyleleri bi densiz de benim basimda
vardır inanırım usagıcım. ben de akrabalık ilişkilerinden nefret ederimmillet kendini rahatlatma derdinde [/QUOTE
Bende sevmiyorum mic mic olmayi gerci o zamanda soguk nevale oluyoruzya neyse
Neyse hala da demez mi hayır bziim gelin daha güzel diye ( amcanın eşi yani) . Dünden beri ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?