Cimri mi? Çözemiyorum

Elamin 42 lık adamına alacağına çocuğuna al
Ben pinti bir kaynana ile başbaşayım önceden alıyordum sanki karşı taraf yaranmaya çalışıyor gibi algılıyor artık almıyorum o bana ne yaparsa aynen onu yapıyorum
Karşınızdaki adam bence sizle gelecek düşünmüyor yarınlarını başka düşünüyor sizsiz sizede güzel vakit geçirdiği biri gözüyle bakıyor bence tabi

Şu olayı okuduktan sonra adamın cimri olmadığına karar verdim. Cimri insan herkese cimridir. Hem ev arkadaşının giderlerini zaman zaman sırtlıyomuş. Çok üzgünüm ama sanki size para yedirmeme gibi bir derdi var

Siz ona 300 liralık pastayla doğum günü yaparken beyefendi bi dilimin hesabını yapıyor. Kaç yaşındaki adamın 3-5 liranın hesabını yapması çok incitici. Siz ona fazlasıyla değer veriyorsunuz. Sevdiğiniz için de gözünüz onun size ver(me!)diği değeri görmüyor. Biraz kendinizi geri çekin yada onu deneyin. Hiç samimi gelmedi bana adam

Bence cimri. Bir de takıldığım nokta adam sizin bahsettiğinize göre sevilen sayılan iyi gelirli biri. Peki bu yaşına kadar neden evlenmemiş diyeceğim ama tercih etmemiş olabilir de en uzun ilişkisi 6 ay dediniz. Ben bir sorgukardım böyle bir adamın neden isteediğini ilişki kuramadığını. Dikkatli olun derim.

İnşallah hersey gönlünüzce olur, karşınıza üçün beşın hesabını yapmayan sonra çocuğunuza değer veren biri çıkar çünkü insan kendisine fedakarlık yapan birine karşılık vermek ister bir de eğer cinsellik varsa ilişkinizde sizinle neden ilişki içinde olduğunu olçüp tartın amacı evlilik mi yoksa sadece kendini yanınızda rahat mı hissediyor.umarım yorumum sizi incitmez

İlişkiniz yeni sayılır.Daha genç yaşlarda 7 ayda can ciğer olunur büyük bişey gibi gelir ama sanırım belli yaşın üstündeyken daha temkinli olunuyor. Bu yüzden adam henüz kendini sizden sorumlu hissetmiyor,temkinli davranıyor olabilir. Arkadaş çevresinde parayla ilgili çekimser kalmıyorsa demek ki hayatında yer eden,hayatına devam ettiği insanlarla para muhabbeti yapmıyor. Yanlış anlamayın size değer vermiyor demiyorum,belki ilişki daha ilerleyince rahatlıyordur. Alışık olduğumuz erkek tipi değil ama tek sorun buysa sabredin derim :) ama kendinizi de çok kaptırıp öyle doğum günü gibi günlerde kendizi zorlamayın derim. Benim bi arkdaşım vardı sevgilisi ondan yaşça büyüktü ilk yıl adam çok cimriydi çok şikayetçi olurdu kız.Bir kere mağazayı, kızın giydiği kıyafet için paran varsa al diyip terk ettiği bile olmuştu. Ki çocuk çok iyi kazanırdı kız öğrenciydi.Bi zaman sonra ilişkileri oturunca, arkadaşım sevgilisinin kredi kartıyla çok pahalı alışverişler yapar oldu evlendiler hatta :)

Ben böyle bir adamla yapamazdım. Param yok dediğimde yardımcı olmaya çalışmadıktan sonra hele ki bir yemek bile ısmarlamadıktan sonra oturur düşünürdüm. Biri benden psta istese utanırdım dilim pasta götürmeye. Bence çok çok çok iyi düşünün sanki sizin verdiğiniz değerin kat be kat altında gibi ondaki değeriniz...

Sevgili konu sahibi öncelikle yeni hayatınızda mutluluklar..

Sevgilinizin tavırları çok itici yani o sizin kadar değer vermiyor ilişkinize üzgünüm..

Ve maalesef hiç evlenmemiş adamlar, bekar annelerle evlenmeyi pek tercih etmiyorlar..üstelik adam akademik kariyere odaklanmış..o seminerin birinde tanıştığı akademisyenlerden biriyle geleceğe dair planlar kurarken, onu bekleyerek vakit kaybetmeyin.

Sevgili konu sahibi, siz adamdan "dilim pasta" istemişsiniz zaten oğlunuz için.
~O yine 2 dilim almış belki yetmez diye.
Erkek olduğu, çocuğu olmadığı için belki sandığınızdan daha ince düşünmüştür, (çocuğunuzun aşırı pasta tüketmesini istemediğiniz gibi bir düşünceye kapılmıştır)
Dolayısıyla kendisinden istenilen şeyi yapmaya çalışmış.

~Yemek olayında ise açıkca "param yok ben kendime alıcam sadece" derken siz asıl siz ayıp etmis olmuyor musunuz? sizin kurduğunuz cümle daha bencilce çünkü.
"param yok bugünlük ben katılamayacağım" deseniz büyük ihtimal ısmarlardı, ha o zaman da ısmarlamasaydı haklısınız derdim sonuna kadar.

~İkinizde çalışan insanlarsınız hesabı sırasıyla ödeyerek bir düzen oturtmuşsunuz eğer bu durum sizi maddi açıdan sarsmıyorsa bence sıkıntı olmamalı zaten olması gereken bu zaten.

~7 aydır sadece 1 kere çicek aldı diyorsunuz. Soralım buradaki hanımlara o zaman, 7 ay içerisinde eşlerinden sevgililerinden kaç kere çiçek ya da hediye alıyorlar? bu konu da gayet normal bence.

~Çocuğunuza bayramdan 5 tl harçlık vermesi pek hoş olmamış.

~Ben adamın cimri oldugunu düsünmüyorum. Zaten ailesine ve yakın şevresine karsı cimri değil. Bence sizi tanımaya calısıyor hala, özellikle maddi açıdan ondan bi beklentiniz olmadıgından emin olmaya calısıyor tepki ölçmeye çalısıyor olabilir. sabredin ve açık vermeyin.

Bu adam daha önce de yurtdısında bulunmus mu? Düşünce tarzı avrupa kültüründe yetisen insanları andırıyor çünkü.
Kötü düsünmeyin.
Su faturasından biraz tasarruf yapın, oldukça azaltın ki değeriniz artsın, her an sizi elde edemeyeceğini anlasın.
Yoksa sizinle niye evlensin ve sorumluluga girsin ki?
Ben sadece farklı bi bakıs acısı sundum. umarım kızmamıssınızdır, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…