Cimri mi? Çözemiyorum

Cimri .Bana biri Yanımda fazla para yok ancak kendiminkini öderim dese ona ben ısmarlarım erkek-kadın fark etmez. Ayrıca dilim pasta alıp gelmek nedir ya ben sevgilim dahi olsa utanırım iki dilim alıp gitmeye. Hiç beklemeyin bence daha önceden deneyiminiz var. 5 tl harçlığa girmiyorum bile sadaka verir gibi. Çocuğun yaşı kaç olursa olsun.

Cimrilik mi! Açılın benim konum :) Sevgili konu sahibesi, sizi anlıyorum mutlu olmak istiyorsunuz ama bu adamla zor görünüyor. Kelimenin tam anlamıyla cimri biri olarak bu yorumu yapıyorum. Bırakın sevgilinizi, herhangi bir arkadaşım param yok derse yemeği ben ısmarlarım. Eğer yakın bir arkadaşım param yok derse, bunu sorgularım. Niye paran yok diye, ve para veririm üstüne. Samimiysek zaten arkadaşım da alır. Kendi yeğenlerime bile bayramda harçlık vermem. Ama benden herhangi bir eve giderken dilim pasta isteseler, dilim pasta almaya utanır tüm pasta alırım. Cimrilik ve görgü farklı şeylerdir. Ve ayrıca biz kadınlar, erkeğin bize sahip çıkmasını isteriz. Bu kimsesiz olduğumuzdan, açta açıkta olduğumuzdan değil. Kendimizi güvende hissetmek isteriz. Bu adam aslında cimri de değilmiş onun hayatına bakınca. Sadece sizden esirgiyor. Profesör olacakmış yakında, isterse Harward'a dekan olsun, Bunca yaşadığınız acıdan sonra size adam gibi adam lazım.

Cimri bir insanla hayat çok zor ...
Kesinlikle iyi düşün adam cimriyim diye bağırıyor resmen dilim pastadan sonrasını saymıyorum hiç

Resmen tescilli cimri bu adam.

En iğreti yeri sizin yemeginizi kendiniz almanız onun arkadaşıyla kendine alması.
Cimri kelimesinin sözlükteki anlamı bu adam.
Siz neden bu kadar verici oldunuz ki?
Size gelirken o aldıklarını da almasın bence.
Üç kuruşun hesabını yapan erkeklerden nefret ediyorum ya.
O yurtdışına gidince değişir zaten emin olun.
Ayrıca yarın size her ne yaparsa aldığınız degeri ölçmek için süper fırsat.

Yurt dışındakilerin yasantısı boyle mı.. Cok anlamsız cunku..
Senı duşunmeden hareket ediyor gibi..
Empati nedır bılıyor mu..
Ya da sız aynı olayları yasatsanız tepkisi nasıl olur..

Ya cimriliği bir yana (ki buda büyük bi problem) cok düsüncesiz olması daha büyük problem bence ya. Sen o mutlu olsun diye bişeyler yapiyoken o bi fastfood ödemiyor mu param yok dedigin halde oof vallahi bekleme boşa ömrünü çürütme 10 ay daha. Benim içim şişti

Profesör olacak o yüzden abd’ye gidip puan toplamaya yayın yapmaya çalışacak di mi sayın konu sahibi. Hala onu haklı çıkarmaya çalışıp oraya gideceği için parasını dikkatli harcıyor diyorsunuz. Bakın akademik bir bağlantıyla gidiyordur bu kişi okulundan maaşını alacak ve büyük ihtimal bir de burs bulmuştur onu da alacaktır bu bir. Sizin paranız yokken arkadaşına ısmarlayıp size ısmarlamayan evinize gelirken çekirdek gazoz alan adam mı 42 yaşında ve yakında prof olacak? Bu iki. Sizi arada sırada takıldığı biri gibi görüp fazla yatırım yapmayayım diye düşünüyor gibi geldi bana. Cimrilerin efendisi ayrıca! Nasıl bir insan bu? Yeğenlerine 50 tl verdiğini anlatıp sizin çocuğunuza bir oyuncak araba bir dilim pasta bir de beş lira vermiş. Sizinle gelecek planlayan biri o çocuğa daha fazla emek harcamalı sevgisini hissettirmeli. Size kıymet veren biri sizin ben kendime alabiliyorum sadece demenizden rahatsız olmalıydı. Ne demek o arkadaşına ısmarlayıp size almamak? Böyle sevgi olur mu? Sizi anlıyorum gözünüz kamaşıyor mesleği falan etkilemiş sizi belli ama kendinizi kandırmayın siz akıllı güçlü bir kadınsınız. Lütfen objektif bakın. Abd’de iken boşuna zaman kaybetmeyin. O zaten orada kalmanın yollarını da arar. Öyle birine benziyor. Sinir oldum adama!

Ne sinir bozucu bir insan. Sadece kendime alacak kadar param var diyen insana yemek ısmarlanmaz mı yaa? Sevgilin değil de arkadaşın veya tanıdığın da olsa ısmarlanır.

Çok dengesiz bir ilişkiniz var. Siz çok vericisiniz. Yorumlara verdiğiniz cevaplardan sevgilinizi savunmaya, korumaya geçmiş bir haliniz var. Yani bu huyuna rağmen bu ilişkiye devam edeceksiniz. O zaman bari bu kadar verici olmayın. Aldığınız kadar vermeye çalışın. Devamlı verici olan taraf eninde sonunda bu duruma içerleyip mutsuz olur.

Bana cimri degil de düşüncesiz gibi geldi .
Bence bu adama ne istiyorsanız net söylemelisiniz , pek önce ruhlu biri değil.

Doğum gününü bekle ... beklentini karşılayacak bi hazırlık yapmazsa uzatma ayrıl.. bi kere ağzınız yanmış temkinli olmalısın..

İnsan sevdiği insan için cimrilik istesede yapamaz diye düşünüyorum. Benide oğlunuza verdiği harçlık rahatsız etti. 5 tl nedir ya? Allah aşkına sırf kibar falan fıstık diye böylesi önemli bi konuyu görmezden gelmemezlik yapmayın.
Eğer değer verse tek başına çocuğuyla mücadele eden bir kadınla ilgileniyorsa sana hesap ödettirmemeli. Üstelik param yok dediğin halde. Bu kadar badire atlatmışlen dertsiz başına dert açma Allah aşkına. Bırak ne bekliycen. Bak hayatına.

Onun için verdiğiniz partide sırf doğum günü pastası 300 lira tuttuysa siz oldukça iyi kazanıyorsunuz demektir. O da sizden biraz daha iyi kazanıyorsa bi zahmet evinize gelirken çekirdek gazoz almasın, oğlunuz için dilim pasta istediğinizde lütfedip iki dilim getirmesin. Kuzeniniz haklı, bu bey pinti asdfgh

3,5 yasindaki o sevimli donemindeki cocuga sizi seven insanin cocugunuza herturlu maddi manevi kol kanat hermeli hediyelerle ilgisiyle cocugu kazsnirdi yani. hesaplardaki yaptiklari filan cok itici ben nefret ederim hesapci insandan. siz niye bu kadar comert oldunuz ki... hic hos degil ikinci evliliginizi coooook ince dusunun bence onur gecmez? bide su faturasi cok geliyo ne mana!anladigim manaysa o dahada itici

Cimrinin de otesinde gorgusuz. Prof olsa kac yazar? 42 yasina gelmis isinde gucunde erkek arkadasim milletin yaninda hesabi bana odetse utanctan yerin dibine girerim. Diger yaptiklarininsa zaten oluru yok. Insan nasil olur da bu detaylara goz yumabilir sasirtiyorsunuz. Abdurrahman Celebi hesabi olmus mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…