Cimri mi? Çözemiyorum

Kendinizi avutmayın cimri mi acaba diye!!! Cimri evde bebeği olan bir anneyi beş kuruşsuz eve yollayana denmez onun adı vicdansızlık umursamamazlık bam bam bam su faturasıdır
Üzgünüm bebeğiniz için böyle ağır yazdım aklınızı başınıza alın zaman kaybetmeyin size ve bebeğinize değer veren iyi kalpli bir kişiye zaman ve paranızı harcayın ben inanın çok üzüldüm..

Küçücük çocuğunuz var.
Onu da gözetebilir,çok daha farklı yaklaşabilirdi.
5 tl harçlık vermeye utanmadı mı anlayamıyorum.
Nasıl profesör bu?
Sadece okumuş,hiç yol yordam görmemiş mi?
Düşündükçe daha da gıcık oldum.
Sizi çok utandırır bu adam,ortamlara sokmayın.
Rezil eder.

Biraz acı olacak ama ya pinti ya da sizi yeterince sevmediğinden fazla harcama yapmak istemiyor.. işin aslı bence sizi çok sevmiyor. Vakit geçiriyor gibime geldi. Genel tüm tavrından. Ciddi bir şey düşünmüyor gibi geldi sizinle. Çok üzgünüm ama tamamen gerçek düşüncemi söyledim

Bu arada daha ilişkinin başlarında erkeklere karşı bu kadar abartılı verici olmayın siZe nacizane tavsiyem. Ben büyük doğum günü partisini, üç yüz tl lik pastayı sadece hayatımı birleştirdiğim yada birleştireceğim adam için yaparım. Hele de bana iki dilim pasta almış adam için asla.. hala da helali hoş olsun diyorsunuz biraz kendinizi kullandırtıyorsunuz iyiliğiniz için söylüyorum ne olur yanlış anlamayın ama o cimri fakat sizin de değişmeniz gerekiyor bence fazla vericisiniz

Ben de arkadaşına yemek ismarlayipnsize almamasına takıldım. Başkasının yanında ayrı gayrı olmaz. Hele bir de paranızın olmadığını söylemişsiniz. Ben hoşlanmadım. Cimrilik ve düşüncesizlik var sanırım bu kişide. Sevgiliyken cimrilik göze batmaz da kurt gibi içten içe o evliliği bitirir. Bir de size gelirken sadece kola çekirdek almak ne ayol? Dilim pasta almış bir de sadece ciks bunlar önemli ipuçları. Dikkatli olmalısınız.

Adam pinti değil bence arkadaşlarına yemek ısmarlayıp masraflarını karşıladığına göre.Adam size para harcamak istemiyor.Üzgünüm ama adam size değer vermiyor sadece belli zamanlarda (suyun bol gittiği vakitller sizin deyiminizle) iyi vakit geçirdiği için sizinle birlikte gibi.Ayrıca çocukluda olsanız 31 yaşında bir kadın olarak 42 yaşında adamda ne buluyorsunuz ya.Bırakın şu yaş farkı çok adamlarla birlikte olmayı 11 yaş çok fazla,adamlar kendilerini bi halt sanıyorlar sonra.

Ah be kuzucum, onca çektiğin şeyden sonra bu adamı neden çekiyorsun?
PİNTİ anacım bu CİMRİ...
İleride evlensen oğlunun kursağından geçeni hesaplar bunu ben almıştım diye...
Ben senin yerinde olsam ayrılırım, hadi ailesinden öğrenmemiş, o yaşa gelmiş saygın biri diyorsun hayatta da mı öğrenememiş...
Ne saygınlığı bu? Bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor bir kere...
Çok yazık...

Lütfen kendinizi harcamayın bu hıyar herifle..

Tam olarak madde madde aynı seyleri düşündüm fakat cümleleri toparlayıp yazamadım. Altına imzamı atarım.

Tanıdığım bütün cimriler, sevgilinizin yanında elibol kalıyor.
Yeterince param yok dediğiniz halde yemeğinizi ısmarlamamak kısmı cimrilik ötesi.

Ya yazmak istemedim aslında ama kendimide tutamadım. Haddim olmayarak. Bende bosanmıs anne cocuğuyum. 6 yasındaydm az cok cocuğunuzun hislerini anlayabilirim yani. Eve bir erkeğin giriyor olması etkilemez mi bide erkek cocuğu o. Kaldı ki 7 aylık ilişki cok cok cok erken değil mi oğlunuzun olduğu bi eve sokmak için?

Cünkü erkek arkadas dediğiniz deneme yanılmadır. Bugün bu gider yarın baskası gelir.

Vallahi yazacaktim buna benzer seyleri ama daha agir bir dille. Neyse dedim banım yeni kalktı. 3.5 yasinda ve eve gelen yabanci bir erkek. Nasil yapabiliyorlar ben de anlayamiyorum. Bir de su faturasi mevzusu var ki o cok baska ben sadece sasiriyorum. Eski konulari okudum. Bebegini bu kadar sakinan bir anne bu konuda nasil bu sekilde yapabiliyir anlayamadim. 3.5 yas ne biliyim cok kucuk daha ya. Tabi herkesin kendi hayati kendi yasam tarzi. Ben sadece sasirabilirim..

daha önce tecrübe edinmişsiniz onun için daha sağlam adımlar atmalısınız.sevgiliyken hiç hesap ödemedim herkesin düşüncesi farklı ama bana ters bişey tanıma aşaması onun çabalamasi lazim ve tabi sonradan yaptığı hesapları başa kakanları da duydum türlü türlü insan var ama sizinki cimri anladığım kadarıyla durumu da musaitse sevdigine bile hesap yapan kısan insanla huzurlu olamam ben. biz anca nişanlıyken arada ödediğim oluyodu o da benim israrimla .şimdi evliyiz bugün kim ismarlicak diyoz :))zaten farketmiyo artık kimin ödediği

Yani bir erkek anne olarak hiç bu noktaya takılmamıştım... aslında en önemli nokta bu. Çocuk artık çok minik de değil umarım sesleri duymuyordur çok önemli bir noktaya değinmişsiniz... tabiki boşanan annelerin de sevgilileri olabilir ama haklısınız bu konuda çok dikkatli olmak lazım

gec. cocugunu maddi manevi saracak olgunlukta degil. cimri olmasa ne yazar?

Her flört ettiğinizi eve, çocuğunuzun yanına sokmayın. Daha ne olacağınız bile belli değilken sizinle kalması falan oğlunuzun psikolojisi için iyi olmayabilir.

Tabiki sevgiliniz olabilir, gezin tozun hatta onun evinde buluşun ama çocuğunuza annem ne yapıyor sorusunu sordurmayın.

Adam temizlikcinin faturasini oduyor. Ev arkadasinin katki saglamasi gereken masraflara ses cikarmadan hepsini ustleniyor. Arkadasina yemek ismarliyor. Yegenlerine 50 ser tl harclik veriyor. Bu adam cimri degil. Cimri olsa evi kendi temizlerdi mesela. Ya da o yemekte tamam herkes kendininkini odesin derdi. Yegenlerine dr 5 10 tl harclik verirdi. Amerikaya birikim yapma cabasinda da olsa boyle yapardi. Adam sizle iliskisinden emin degil. Cok fazla yatirim yapmak istemiyor. Kendince boyle dusunuyor bence. Size ve cocugunuza cok baglanmadan cok para harcamadan durumu olcup tartiyor kendince ama su faturasi kabartmaya gelince geri durmuyor masallah. Konu sahibrsi ozetle uzgunum ama bu adam size deger vermiyor ve hatta sizi kullaniyor...
Cocugunuzun yanina baska adam lutfen kabul etmeyin. Eve gelmesine musaade ederek bence hata yapiyorsunuz. 3.5 yas bu yabanci adamin kim oldugunu sorgulatacak bir yas. Hem de cocuklarda cinsel kinligin oturdugu bir yas. Bu donemde tabi siz bilirsiniz ama cocugunuzun kafasini bu sekilde karistirmamalisiniz. Nacizane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…