- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Biraz acı olacak ama ya pinti ya da sizi yeterince sevmediğinden fazla harcama yapmak istemiyor.. işin aslı bence sizi çok sevmiyor. Vakit geçiriyor gibime geldi. Genel tüm tavrından. Ciddi bir şey düşünmüyor gibi geldi sizinle. Çok üzgünüm ama tamamen gerçek düşüncemi söyledimöncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.
Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.
Bir sürü olaylar...
Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))
Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?
Çok sevgiler :)
Ah be kuzucum, onca çektiğin şeyden sonra bu adamı neden çekiyorsun?öncelikle boşanma aşamasında olan;
Bir sürü olaylar...
Selam arkadaşlar.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Kuzenim pinti diyor.
Siz ne düşünüyosunuz?
Tam olarak madde madde aynı seyleri düşündüm fakat cümleleri toparlayıp yazamadım. Altına imzamı atarım.Sevgili konu sahibi, siz adamdan "dilim pasta" istemişsiniz zaten oğlunuz için.
~O yine 2 dilim almış belki yetmez diye.
Erkek olduğu, çocuğu olmadığı için belki sandığınızdan daha ince düşünmüştür, (çocuğunuzun aşırı pasta tüketmesini istemediğiniz gibi bir düşünceye kapılmıştır)
Dolayısıyla kendisinden istenilen şeyi yapmaya çalışmış.
~Yemek olayında ise açıkca "param yok ben kendime alıcam sadece" derken siz asıl siz ayıp etmis olmuyor musunuz? sizin kurduğunuz cümle daha bencilce çünkü.
"param yok bugünlük ben katılamayacağım" deseniz büyük ihtimal ısmarlardı, ha o zaman da ısmarlamasaydı haklısınız derdim sonuna kadar.
~İkinizde çalışan insanlarsınız hesabı sırasıyla ödeyerek bir düzen oturtmuşsunuz eğer bu durum sizi maddi açıdan sarsmıyorsa bence sıkıntı olmamalı zaten olması gereken bu zaten.
~7 aydır sadece 1 kere çicek aldı diyorsunuz. Soralım buradaki hanımlara o zaman, 7 ay içerisinde eşlerinden sevgililerinden kaç kere çiçek ya da hediye alıyorlar? bu konu da gayet normal bence.
~Çocuğunuza bayramdan 5 tl harçlık vermesi pek hoş olmamış.
~Ben adamın cimri oldugunu düsünmüyorum. Zaten ailesine ve yakın şevresine karsı cimri değil. Bence sizi tanımaya calısıyor hala, özellikle maddi açıdan ondan bi beklentiniz olmadıgından emin olmaya calısıyor tepki ölçmeye çalısıyor olabilir. sabredin ve açık vermeyin.
Bu adam daha önce de yurtdısında bulunmus mu? Düşünce tarzı avrupa kültüründe yetisen insanları andırıyor çünkü.
Kötü düsünmeyin.
Su faturasından biraz tasarruf yapın, oldukça azaltın ki değeriniz artsın, her an sizi elde edemeyeceğini anlasın.
Yoksa sizinle niye evlensin ve sorumluluga girsin ki?
Ben sadece farklı bi bakıs acısı sundum. umarım kızmamıssınızdır, sevgiler.
Ya yazmak istemedim aslında ama kendimide tutamadım. Haddim olmayarak. Bende bosanmıs anne cocuğuyum. 6 yasındaydm az cok cocuğunuzun hislerini anlayabilirim yani. Eve bir erkeğin giriyor olması etkilemez mi bide erkek cocuğu o. Kaldı ki 7 aylık ilişki cok cok cok erken değil mi oğlunuzun olduğu bi eve sokmak için?
Cünkü erkek arkadas dediğiniz deneme yanılmadır. Bugün bu gider yarın baskası gelir.
Yani bir erkek anne olarak hiç bu noktaya takılmamıştım... aslında en önemli nokta bu. Çocuk artık çok minik de değil umarım sesleri duymuyordurYa yazmak istemedim aslında ama kendimide tutamadım. Haddim olmayarak. Bende bosanmıs anne cocuğuyum. 6 yasındaydm az cok cocuğunuzun hislerini anlayabilirim yani. Eve bir erkeğin giriyor olması etkilemez mi bide erkek cocuğu o. Kaldı ki 7 aylık ilişki cok cok cok erken değil mi oğlunuzun olduğu bi eve sokmak için?
Cünkü erkek arkadas dediğiniz deneme yanılmadır. Bugün bu gider yarın baskası gelir.
öncelikle boşanma aşamasında olan;
Bir sürü olaylar...
Selam arkadaşlar.
Fazla uzatmıycam.
Sorum şu:
Bu da beni üzüyor.
Siz ne diyorsunuz.
Kuzenim pinti diyor.
Siz ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?