Cimri mi? Çözemiyorum

Hala soruyor olmaniz bile bir garip acikcasi

Bu arada bir arkadas daha yazmis ama ben de adamin biseksuel oldugunu dusunuyorum acikcasi. Kolay kolay 42 yasinda hicbir prof (yeterli kazanci oldugu icin yaziyorum bunu) ev arkadasiyla yasamaz. Hele ki onun yapmasi gereken harcamalari falan ustlenmez.

Size yaptiklari zaten yenilir yutulur gibi degil. Mutlulugu aradiginizi tahmin edebiliyorum ama lutfen hazir yagmurdan kacmisken doluya tutulmayin

Bırakın bu adamı
Adamın size gönlü yok
Param yok diyen bir kadınasevgilisi hem yemek ısmarlar hem harçlık verir (ama 5 tl değil) hem ihtiyacı olup olmadığını sorar.
Sonra hediyeler çiçekler şimdi değil de ne zaman alınacak.
Postala gitsin. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Adam hayatındakı kadına cimrilik yapıp ev arkadaşa böyle yapıyorsa büyük ihtimal dediginiz dogru.

Oglunun doğduğu zamanlari hatirliyorum, bosanma surecine girişini filan.. Ben de yeni bosanmistim ve aklimda yer etmis yasadigin sıkıntılar.. Ismini gorunce bi merakla girdim konuna.. O zor gunleri atlatmış olmana sevindim.. Rabbim daha iyi etsin..
Yalniz boyle bi adamla gorusuyor olmana gerçekten uzuldum.. Hem saniyorum ki yaşı senden epey buyuk hem de seni mutlu edebilecek kapasitede, donanimda biri degil burdan gorundugu kadari ile.. Ikinci kez evlilik yoluna girmeyi dusunurken, daha secici olmani oneririm.. Tolere edilecek sey var, edilmeyecek sey var.. Bi kac şık davranışın gözünü boyamasina izin verme lütfen.. Zaten ahım şahım bi ozellik de goremedim ben burdan..
InsaAllah cok mutlu olursun..

Bu arada merakimdan soruyorum, yanitlamak zorunda degilsin, eski esin ne yapiyor? Cocukla filan gorusme/ilgilenme durumlari nasil? Canını sıkan durumlar olmuyordur umarim..

Son düzenleme:
Siz de ona asiri deger vermemelisiniz bence. 5 tl harclik nerede 300 tl.lik pasta nerede?

Ne kadar ekmek, o kadar kofte olmali bu hayatta. Yoksa bana gore bir taraf kullaniliyor gibi oluyor...

mihribanbalik merhaba
Ekstra cimri bu adam
İyiymiş de, seviyormuş da yı bırakın bence
Bu işte tuhaflık seziyorum
Adam sorunlu geldi bana...
5 tl harçlık konusuna değinmeme gerek yok
(En küçük kağıt para, 2 tl nin kağıdı yok allahtan)yaptığınız masraflara da yazık
Eşek hoş laftan anlamaz
Boşuna emek vermeyin

Adam cimrilikten öte sizi kullanıyor bu kadar net .bencr hiç hoş değil kızmayın ama küçük oğlunuzu düşünüyorsanız daha fazla eve gelmesine müsaade etmeyin.sonra su faturası düşünemez hale gelirsiniz evladınızın psikolojisi daha önemli .adam iki gün sonra sizi bırakıp gününü gün edecek olan da sana ve oğluna olacak.kusura bakma ama bu adam ne sana değer veriyor ne de oğluna baba olur ....

Merhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef

En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)

Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.

Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.

Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.

Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.

Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez

Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.

Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.

Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.

Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)

Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)

Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?

İyi de burda sizin sırtınızdan keyf edip orda gününü gün edecek diye belki Amerika da birini bulacak çok seviyorsanız ayrılmayacaksanız lütfen şu adama para harcamayın Benim kuzenim 3 yaşında olan bir kadınla evlendi kasım çocuğu için kuzenimi kullandı evlenirken takıları çocuğunun hesabına yatırmış .
Boşanırsın 20 bin aldı .
Bu da yanlış ana bir anne olduğunuzu bilsin onun da çocuğa saygısı yok bence 5 lira yı veriyor çocuğa çok kızdım.
O gününü gün edecek çocuk arada kalacak evlenseniz de istemez o adam çocuğu şimdiden ona harcatmıyor kendine harcatıyor 5 lira veriyor Prof olmasın adam olsun Prof ta ölümlü sıradan insan da mevkiler önemli değil sana gün göstermedikten sonra sana çocuğuna saygı duysun yeter

Hayır öyle birşey yapma o bir erkek nasıl davranması gerektiğini bilir işine gelmiyor.
Sürerse sen de hediye alma artık ona içime doğmuş sen yazarken yazmışım Prof olması hayatına çocuğuna bu güne kadar ne kattı Prof sa kendine Prof ah be canım

Bu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.

Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)

42 yaşında adamı eğitmeye mi çalışacaksınız bir de ?

Adam net cimri. Yeğenine 50 lira verip sizin çocuğunuza 5 kira vermesi hele hele arkadaşıyşa kendine yemek alıp sizi ayırması..

Bir de bu yaşta ev arkadaşı nedir o da bana normal gelmedi.

Bence siz ünvandan ve çevrenin yorumlarından etkilenmeyin, olduğu gibi görmeye çalışın.

Adam o kadar cimriki gözünüze batmış sürekli para mevzularına takılmışsınız. Oğlunuza 5 tl vermiş sadaka gibi iade etseydiniz keşke gerek yok saolasın diye. Bu kadar verici olmayın doğumgünü partisi düzenleyip 300 tl pasta almak zorunda da değilsiniz. Beklenti içine girecekseniz üzülürsünüz. Karsılık beklemeden yapında size yapılmayınca üzülmeyin bari. Siz çok şey beklemeyin bu adamdan pek sahiplenmemiş sizi ve oğlunuzu. Boşverin 10 ay az bir zaman dilimi değil. Arayıp sormazsa ilgi göstermezse fazla uzatmayın bence. Çünkü döndüğünde sizden ayrılabilir çok üzülürsünüz

Hala kendinize iyi yön bulma çabasındasınız.
Üzülün diye demiyorum.
Bu adam sizin kadar deger vermiyor size.
Deneme yapmanıza gerek yok.
Hangi erkek sevgilisinin dogumgünü için plan yapmayı akıl edemez hediye almaz.
Ufacık çocuklar bile bunun yapılması gerektiğini bilir.
Biraz kendinizi geri çekin.
Evde buluşmaktan ziyade dışarıda buluşun.
Bakalım neler oluyor?
Ayrıca hamilelik şakası da kötü bence.

Bdnd
Bence de bırakın sevgilinizi normal arkadaş olsa param yok derse onun kını de ödersin

Cimri midir bilemem ama param yok dediğinizde normal bir erkek arkadaş bundan etkilenir sorar ihtiyacın var mı şöyle mi böyle mi diye. Ayrıca sizin çocuğunuzda var daha da ilgili olması gerekir diye düşünüyorum. Evet hesap konularında sırayla ödemek en doğrusu bencede ama bilemedim ya sevgiliniz cimri gibi geldi bana.

Bu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.

Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)
Canım çok yıpranmışsın bu arada psikatriste git hayatına birini alma çocuğunla ilgilen oda arayınca güzel konuş çocuğunun ihtiyaçları hakkında da konuş senin anne olduğunu bilsin
Üzülme güzel olur herşey çok yığranmışsın sağlıklı düşünemiyorsun burda dalga geçenlerin özellikle suyla hiç mi yanlışı olmadı elbette olmuştur.
Bu 10 ay sana çok şey katacak emin ol zamana bırak sen de harcama öyle basit şakalarda yapma ona

Ama sizde sürekli hediye hediye tutturmuşsunuz gidiyorsunuz. Asırı beklenti içindesiniz. Asırı su giderim var derkende neden bunu belirttiniz anlayamadım. O bile gözünüze batmış. Sürekli paradan konusur düşünür olmuşsunuz. Hem ilişkiniz çok yeni bir kez daha okudum yazdıklarınızı çok fazla şeyler bekliyorsunuz bence. Belki o da sizi su an teste tabi tutuyordur. Herkes herkese prti yapmak zorunda değil. Benim eşimde bana prtiler hiç yapmadı hediye bile bir kaç kez almıştır çiçek ise özel günlerde. Olsa güzel olurdu ama yapmıyorsa sevilmeyecek anlamıda gelmiyor. Siz sadece maddiyat anlamında kıstas yapmayın adamın insani başka özelliklerinede bakın. Doğumgünlerinide bu kadar gözünüzde büyütmeyin çok istiyorsanız gidip kendinize bir hediye alın

Ben evleneceğim adama bile nişanlıken dahi param yok demedim. Kendisi sorarsa sorar. Param yoksa dısarı çıkmam evimde otururum. O cümleyi kullanacak hale getirtmem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…