Aşırı aşırı ayrıntıya girmedim ondan dolayıe actıgınız konudan da anlar ozaman ıkınızın yasadıgı seyı tek sız bılıyorsunuz sonucta buraya yazıldı bunu da anlar
Zaten kavga ettik sesimi yükselttim gücüm bu kadar çalışan biriyle de olabılırsın gibisindenBütçem bu kadarına elveriyor, para basmaya başlayınca söz daha çok geleceğim deyin. =)
Bunların eser miktarına bile tahammülünüz yoksa, ya bunu aynen söyleyeceksiniz sevgilinize, o da bir daha imasını bile yapmayacak ya da yakın mesafe ilişkilerine yelken açacaksınız. Bir C şıkkı göremiyorum.
Çünkü az gidince de bazen gelmiyorsun özlüyorum yalnız bırakıyorsun diyor
Bunların eser miktarına bile tahammulum yok
Aynı konuyu daha önce sakince konuşmuş muydunuz?Zaten kavga ettik sesimi yükselttim gücüm bu kadar çalışan biriyle de olabılırsın gibisinden
Bilmiyorum ya kafam karışık hayır çok mu bencilim diyorum bazen
Sakince konuştum imalar ettim....Aynı konuyu daha önce sakince konuşmuş muydunuz?
Yoksa içinize attınız attınız da sonunda patlama durumu mu oldu?
(istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz)
canım maalesef gerçekçi konuşacağım. Senin aşktan gözün kör olmuş gerçekleri göremiyorsun.Erkekler derleeeeer derler . Ölürüm derler biterim derler hapse düşerim derler ama çoğunlukla sadece derler . O nedenle ne demiş atalarımız ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Ya cidden üzülmüyorum rahat olun lütfen zaten mutlu olmak dşında hedefim yok
sevgilin Çalışıyor ve sen öğrencisin kendisi gelemeyecek kadar meşgul ve senin yol masrafını karşılamıyor. Senin için değil ölmek biraz sevse sen hiç bir şey demeksizin yol masraflarının tamamını üstlenmesi gerekirdi. Bak bir kez sen bir kez o bile demiyorum. Tamamını diyorum. Çünkü sen ÖĞ REN Cİ SİN . Nokta. O çalışıyor. Bunu düşünemeyen erkeğin sevgisinden direk şüphe ederim ben. Sen ne cimrisin ne de bencil . Maalesef bunların hepsi karşı taraf. Gözünü aç ve gör bunları.
Kendi düşüncelerim çünkü ben de öyle bir insanım allahaşkına ne kadar basit bunları demekAcaba bunlar senin lafların mı yoksa sevgilinin düşünceleri mi? Yani sen ona gel desen sen baştan beri durumu biliyordun dermi sana? Hem bir şeyi talep etmeden sonucunu da bilemezsin. Hiçbir şey bekleyemem dediğin kişi sevgilin.
Ama az önce suçlamıyor demiştiniz, işler öyle değilmiş ki. Bu suçlama değil de ne? Psikolojik şiddetin, romantizm kılıflı hali. Azıcık gitmeyin bence. Keyfiniz ve bütçeniz ne kadar elveriyorsa o kadar gidin. O gelmediğinde onun size ettiği lafların yarısını ediyor musunuz? Sanırım hayır, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor. Çünkü uzak mesafe ilişkisini bile bile kabul ettim, artık kendimi heba etmek boynumun borcu gibi saçma bir psikolojiye girmiş gibi duruyorsunuz. Hayır, uzak mesafe ilişkisini ikiniz de kabul ettiniz. O çalışıyor, sizin öğrenci olduğunuzu biliyor, siz ona yüklenmemenize rağmen, o size yükleniyor. Bu çocuktan hoşlanmadım ben. (benim hoşlanmama gerek yok ama olsun)Sakince konuştum imalar ettim....
Ve kendisi sen beni sevmiyorsun bana az sarılıyorsun tarzı bir şey dedi
Oradan patladım
Yurtdışı olayı için söylemiştim buAma az önce suçlamıyor demiştiniz, işler öyle değilmiş ki. Bu suçlama değil de ne? Psikolojik şiddetin, romantizm kılıflı hali. Azıcık gitmeyin bence. Keyfiniz ve bütçeniz ne kadar elveriyorsa o kadar gidin. O gelmediğinde onun size ettiği lafların yarısını ediyor musunuz? Sanırım hayır, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor. Çünkü uzak mesafe ilişkisini bile bile kabul ettim, artık kendimi heba etmek boynumun borcu gibi saçma bir psikolojiye girmiş gibi duruyorsunuz. Hayır, uzak mesafe ilişkisini ikiniz de kabul ettiniz. O çalışıyor, sizin öğrenci olduğunuzu biliyor, siz ona yüklenmemenize rağmen, o size yükleniyor. Bu çocuktan hoşlanmadım ben. (benim hoşlanmama gerek yok ama olsun)
Hediye almadı demedim elbette alıyorBenim sevgilim de öğrenci, uçak biletleri ve 2 gece kalacak yer 1000 tl tutuyor. Aylık 1800 tl harçlığı var, neredeyse her ay iki gün için geliyor, kalan parası ile anca sigara, yemek alıyor. Buluştuğumuzda yemekleri ödemeye çalışıyorum, onu da zar zor ödetiyor. Çalıştığım dönemde bir iki hediye aldım, ayakkabı, cüzda vs. Benden asla para almıyor, şikayet etmiyor. Ben bu aralar işsizim ama bir şekilde sevgilime bir şeyler ısmarlıyorum. Bana yeterince sevmiyorsunuz gibi geldi ve maaşlı sevgilinizin size destek olmaması, para kabul etmiyorsanız bile hediye almaması vs çok garip. Sanırım o da sizi çok sevmiyor. Kırıcı olmak istemiyorum, ama ben sevgilime seyrek görüşmek için yalvarıyorum, parası cebinde kalsın diye kendisi ısrar ediyor. Sizin sevgilinizin maddi olarak destek vermediği öğrenci birine özledim beni yalnız bırakma demesini de yadırgadım. Yoğun çalışıyorum, iznim yok diyerek hiç gelmemesi de çok tuhaf. Ben 6 gün 9 saat çalışırken akşamdan uçağa binip gitmiştim, izin günümü sevgilimin şehrinde geçirip uyumadan sabah körü uçakla işe yetişmiştim. İlişkinizi nereden tutsam elimde kaldı. Sizi kırmak için yazmadım bunları, sadece 2 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşayan birisi olarak tecrübelerimi yazdım, mukayese edin, ona göre karar verin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Valla aynı şeyi sevgilim yapmıştı bana, deyiverdim var mi paran diye soruyormusun, öğrenci halimle neyle geleyim. Pasa paşa almıştı bileti. Eğer yanında görmek istiyorsa alacak tabi. Ama yazık Size tahminimce gençsiniz, kazık yiye yiye öğreneceksiniz bu erkeklerim ne malın gözü olduklarını.Çünkü az gidince de bazen gelmiyorsun özlüyorum yalnız bırakıyorsun diyor
Bunların eser miktarına bile tahammulum yok
Benden bundan dolayı gitmemeye karar verdimDemin uzun uzun yorum attim ama sayfalari okuyunca uyuz oldum.
Konu sahibi bu adam lafla peynir gemisi yürütenlerden
Sensiz yapamam, sensiz ölürum, seni daha az görmeye dayanamam deyip sizi yıkayıp yagliyor. Sadece bunu görecek iliski gecmisine sahip olmadığınız icin sacma sapan iki basit cumlen kendi romeo juliyet masalinizi cikartmaya calisiyorsunuz.
Bir video vardi ya, senin kocanin evi yok -beni cildirtnak mi istiyrosun diye.
O videodaki gibi sizi sarsmak istedim "senin sevgilinin senin icin fedakarlik yapmaya niyeti yok"
Umarim bunu anlarsin gec olmadan.
Seven sevdigine fedakarlık yapar. Seninki bilet bile almayi akil edemiyor. Yetmiyor senin kendini kötü hissetmen icin demogoji yapiyor.
Iste ayrilacakmis. Gemileri yikmasina ne gerek var? Insan gibi bazi biletleri o alsin yeter.
Yesil pasaportun da varmis. Su adama gidip evinden cikmadan iki gun gecirmektense 300 liraya gidis gelis avrupaya gidebilirsin. Ben gecen vizesiz bir ulkeye git gel 410 liraya bilet aldim. Ama bakinirken cok sayida daha daha daha ucuza vizeli avrupa ulkelerine bilet gordum. 300 lira 4 duvar gormeye gidene kadar amsterdama falan gidebilirsin.
Silkelen kendine gel. Zaman gecip bu gunleri hatirladiginda inan ki coooook pisman olacaksin
Ama bence bu çok ayıp.haftasonunu dinlenmek için kullanmasın bir hafta da senin yanına gelsin.
Benim eşimle ben de ayrı şehirlerdeydik, ikimiz de çalışıyorduk ve dönüşte biletimi Hep alırdı sevgiliyken.
Ben direkt yüzsüzce paramın olmadıgınız zorlandığımı söyledim hahahaValla aynı şeyi sevgilim yapmıştı bana, deyiverdim var mi paran diye soruyormusun, öğrenci halimle neyle geleyim. Pasa paşa almıştı bileti. Eğer yanında görmek istiyorsa alacak tabi. Ama yazık Size tahminimce gençsiniz, kazık yiye yiye öğreneceksiniz bu erkeklerim ne malın gözü olduklarını.
Kendisi gelecekEee, senin de sadece bir haftasonun var. Haftaiçi okul. Yol yaptığında sen de dinlenemiyorsun ayrıca da tüm ulaşım masrafını öğrenci halinle kendin karşılıyorsun. Bu işteki yanlışlığı görmüyor musun? Bir de anlamadığım,”ayarlacağım” demiş.. neyi ayarlayacak? Kastedilen yol parası ise bu da hiç nazik bir üslup değil veya cidden parasız birisi, çalışıyor olmasına rağmen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?