CinnetNurun KONU DERYASI...

Bende hicbir şey olmamasına rağmen adam tribe girdi olsaydı heralde memleketi terk ederi ben dogurana kadar şaka gibi
Yapacak bişeyin yoksa Doğurana kadar eşinin uzak çok uzak memlekette olduğunu düşün sabretmekten başka bişeyin kalmamış trajikomik bi hamilelik yaşıyorsun

Kız cinnet adama bi cinnet geçir tepetakak olsun saldır yani
Bugunki yakınlaşmadan sonra topukladı ya aşırı içime dert oldu kendimi nuri alco gibi hissettim oysaki anlık gelişmişti. Hâlâ kendimi garip hissediyorum atlatamadım şoku. Eve gelmesini bekliyorum bugunki tavrıyla beraber herşeyi yüzüne vurmayı düşünüyorum.

Bişey olur diye korkuyorlar garip ama öyle. Eşim her defasında bana bebeğe bişey olur mu olmuş mudur diye soruyordu. Halbuki ona 1000 kere anlattım kadın anatomisini. Biraz zaman tanıyıp konuyu açma düzelir 2. Trimester da

Başlat zorla ve sonuçlandır , pembe tecavüz diyelim pembe yalanlar gibi :)
İstiyorum ve yapçaksın de dahada karşı koyarsa belki ozaman derdini anlarsın döker içini belkide .
Ben bugunki tavrından ötürü olaya girmeden evvel konusmak istiyorum. Çünkü gerçekten tuhaflaşmaya başladı duygusal olarakta.
VE bu benim canımı aşırı sıkıyor.

Çok özür diliyorumda.. erkeklerin baskıcı oldugunu bu yuzden Nuri Alço moduna konulduklarını bilirdimde.. Kadından kacan erkek modelinide kadınlar klübü araciligiyla görmüs oldum.. topluca bu erkeklerimizin tedavi olmasi şart cünkü bilinç altı kayıtları herseye yansıyp.. biri ole biri böle her biri ayrı cins.. Allah kadınlarıimıza kızlarımıza bu erkekler yuzunden sabır versin. Ne yaptıkları ne istedikleri belirsiz

Canım valla diyorum ya bugün bir yakınlaşma oldu doğaçlama. Adam yataktan don paça ay susadım diyip kalktı kaçtı. Öyle kalakaldım
Yuh. Yaptigi dogru degil ya. Kaba davranmis bide. Birlikte bununla ilgili biseyler okusaniz oturup kendini ifade etsen filan. Insaniz yani anliyorum olmadan olmuyor. Bi daha doktora gidisinizde doktorla konussaniz

Canım valla diyorum ya bugün bir yakınlaşma oldu doğaçlama. Adam yataktan don paça ay susadım diyip kalktı kaçtı. Öyle kalakaldım
Ne susamasıymış?? Sanki bi iş yaptıra içi yandı
Cinnet bi dahakine önlemini al bi sürahi su koy kapıyı bacayı kitle kaçamasın :))

Yanında osur geğir kıçını kaşı falan naber lan gibisinden konuş belki hoşuna gider

Ay hiç sorma abla ya bazen genelinin hamuruna tiner katılmış diye de düşünmüyor değilim.
Bizim oralarda buna çok güzel bir söz var şey bulmuş şeylisini arıyor diye de neyseeee

Yanında osur geğir kıçını kaşı falan naber lan gibisinden konuş belki hoşuna gider
Sanırım bütün erkekler kendinin yaptıgını kendine yapmadan asla hiç biseklide hiç bi konuda anlamıyolar sanırım belki böle yapsa sorgulamaya baslar ne oluyo da böle davranıyo diyee ..

Ne susamasıymış?? Sanki bi iş yaptıra içi yandı
Cinnet bi dahakine önlemini al bi sürahi su koy kapıyı bacayı kitle kaçamasın :))
Bebeksi gururum inciniyor be onu da yapmam ama konusucam. Keşke birisi bana konuşma metni hazırlasa böyle durumlarda konuşma özürlüsü oluyorum da.

Ay hiç sorma abla ya bazen genelinin hamuruna tiner katılmış diye de düşünmüyor değilim.
Bizim oralarda buna çok güzel bir söz var şey bulmuş şeylisini arıyor diye de neyseeee
Aynen canım kardeşim inan amacım seni üzmek moralini bozmak degil buraya kafa dagıtmaya gelmisken.. Gercekten erkekler buldukca bunayan meşe odunları.. aradıklarının hasretlisi buluncasa şikaywtcisi oluyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…