Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yokNe yaşadınız?
Cok normal soğumanız. Hala devam ediyor mu yoksa geçmişte yaptiklarimi?Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok
3 gün önce tartışma yasadık o kadar . Dayakta gecen ay olmuştu . Her yerim mordu . Şimdi söz verdiCok normal soğumanız. Hala devam ediyor mu yoksa geçmişte yaptiklarimi?
Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Guzelce yasamak varken.. sogukluk da girmis araya. Duzelmez o baktikca o anlar akliniza gelir.3 gün önce tartışma yasadık o kadar . Dayakta gecen ay olmuştu . Her yerim mordu . Şimdi söz verdi
Neye özür dilesin konu sahibi? Ben anlamadım da kusura bakmayin.nedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
Anlamıyor istiyor . Özürde dıliyor . Zaman ver hazırdegilim. Söylüyorum . Anlamayınca bende yorgunum .bahaneler buluyorumnedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
Dayak yediği için mi özür dilesin?nedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
nedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok
Hay ağzına sağlık ya kafa şu beyimdir döverde severde he oldu yatırıp bi güzelde bip ... Bizde onlara köle geldik dünyaya. Cinsellikten önce aşılması gereken sorunlar var. Umarım konu sahibi bir daha fiziksel yada ruhsal şiddet yaşamaz.Dayak yediği için mi özür dilesin?
Ha dayak atan adamdan süre istesin bir de. O da bir daha dövsün benle yatmıyorsun diye. Normal biri anlar ama bu adam her yerini mosmor edene kadar dövüyormuş.
Allah'ım ya sizin bu düşünce şekliniz beni benden aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?