Hasta etti beni artık şu kafalar valla. Ya millet okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Ya bir de anlıyorlarsa vay halimize.Hay ağzına sağlık ya kafa şu beyimdir döverde severde he oldu yatırıp bi güzelde bip ... Bizde onlara köle geldik dünyaya. Cinsellikten önce aşılması gereken sorunlar var. Umarım konu sahibi bir daha fiziksel yada ruhsal şiddet yaşamaz.
Seni mi beni mi ? Tecavüze uğrayana dışarda ne işi varmış yok mini giymeseymis diyen zihniyetten farkı yok.Hasta etti beni artık şu kafalar valla. Ya millet okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Ya bir de anlıyorlarsa vay halimize.
Zorlamıyor . İlişkiye girdik bitti bi daha yanaştı yeter dedim yorgunum tmm dedi . Ama rahatsız ediyor . Bahane bulunca zorlamıyor tmm diyor cekiliyorCansunun durumu cok baska. Malesef bosansa bosanamiyir ailesi yok ardinda..
Cansu eşin istemedigini söylediginde seni zorluyor mu yoksa peki mi diyor?
Zorlamıyor . İlişkiye girdik bitti bi daha yanaştı yeter dedim yorgunum tmm dedi . Ama rahatsız ediyor . Bahane bulunca zorlamıyor tmm diyor cekiliyor
Hiç içimden gelmiyor söyle yap böyle Mutlu olurum . Diyemiyorum içimden gelmiyor cnmEn azından bu bile iyi bisey. Düzelmese bile biraz olsun dikkat ediyor sanırım.
Sen çok fazla zorlama adamı yine de olur mu? Mesela ondan bekledigin hareketler varsa söyle, hani bana su sekilde yaklasırsan cok mutlu olurum gibi gibi.
Yani bilemiyorum aslında. Bosanmycaksın, evlilige devam ediceksin ve bunu bir sekilde asman gerekli o halde.
Ah kuzum senin içindeki ateş sönmüşHiç içimden gelmiyor söyle yap böyle Mutlu olurum . Diyemiyorum içimden gelmiyor cnm
Hiç içimden gelmiyor söyle yap böyle Mutlu olurum . Diyemiyorum içimden gelmiyor cnm
Aman cansu sende yaa. Iliskiye girmisin zaten. Ikinciye de girseydin nolur ki?Hiç içimden gelmiyor söyle yap böyle Mutlu olurum . Diyemiyorum içimden gelmiyor cnm
Pardon da zorla mi girsin? Sirf adam istedigi icin mi? Ne psikolojide iliskiye girdigini bilemezsiniz. Belki adam zorladi daha once.Aman cansu sende yaa. Iliskiye girmisin zaten. Ikinciye de girseydin nolur ki?
Arkadaş bence yanlış anlamışsınızPardon da zorla mi girsin? Sirf adam istedigi icin mi? Ne psikolojide iliskiye girdigini bilemezsiniz. Belki adam zorladi daha once.
Arkadaş bence yanlış anlamışsınızPardon da zorla mi girsin? Sirf adam istedigi icin mi? Ne psikolojide iliskiye girdigini bilemezsiniz. Belki adam zorladi daha once.
Kızlar yaşadığım olaylardan sonra eşimle birlikte olmak istemiyorum . Git gide uzaklaşıyorum . Gecen birlikte oldu . Bir daha yanıma yanaştı . Yorgunum dedim . Ben bu durumda ne yapıcam . Nasıl davrancam . Çok zor duruma sokmasa olmuyorum birlikte hep bahane buluyorum . Ama nereye kadar düzelirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?