Cinsellik +18

Hasta etti beni artık şu kafalar valla. Ya millet okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Ya bir de anlıyorlarsa vay halimize.

Hasta etti beni artık şu kafalar valla. Ya millet okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Ya bir de anlıyorlarsa vay halimize.
Seni mi beni mi ? Tecavüze uğrayana dışarda ne işi varmış yok mini giymeseymis diyen zihniyetten farkı yok.

Cansunun durumu cok baska. Malesef bosansa bosanamiyir ailesi yok ardinda..

Cansu eşin istemedigini söylediginde seni zorluyor mu yoksa peki mi diyor?
Zorlamıyor . İlişkiye girdik bitti bi daha yanaştı yeter dedim yorgunum tmm dedi . Ama rahatsız ediyor . Bahane bulunca zorlamıyor tmm diyor cekiliyor

Canim ya, belli ki naif bir insansin. Su konun + 18 lik degil, yine de uyarma ihtiyaci hissediyorsun. Sonra bastan dibe esin hatali, ben nasil duzelirim diye sorguluyorsun.

Senin kimsen yok mu? Bosanmiyacaksan bile cik git ailene, biraz kendini dinle. Sonra siddeti bilsinler, bir gozunu korkutsunlar hayvanin.

Eger ille de yuvam diyorsan, adamin gercekten caba gostermesi lazim. Bir psikologa gitsin. Oyle lafla degistim olmaz.

Kac yillik evlisin? Kac kere siddet oldu? Oncesi de var mi?

Zorlamıyor . İlişkiye girdik bitti bi daha yanaştı yeter dedim yorgunum tmm dedi . Ama rahatsız ediyor . Bahane bulunca zorlamıyor tmm diyor cekiliyor

En azından bu bile iyi bisey. Düzelmese bile biraz olsun dikkat ediyor sanırım.
Sen çok fazla zorlama adamı yine de olur mu? Mesela ondan bekledigin hareketler varsa söyle, hani bana su sekilde yaklasırsan cok mutlu olurum gibi gibi.

Yani bilemiyorum aslında. Bosanmycaksın, evlilige devam ediceksin ve bunu bir sekilde asman gerekli o halde.

Hiç içimden gelmiyor söyle yap böyle Mutlu olurum . Diyemiyorum içimden gelmiyor cnm

Yolu yok mu bu Adamdan kurtulmanın.Boşasanız Bi işe girip çalışsanız. İçim gitti böyle hissederken ilişkiye girmek ne demek

utanmaz adam mor yaptigi yerleremi dokunup sevecekmis vicdansiz ah cansu o morluklara bi guzel rapor alacaktin iyi bir fitsatti senin icin en azindan korkardi birdaha yaklasamazdi sana..

dayak yediğin insana karşı soğuk olman normal. ol da zaten bi zahmet. senin olay sonrası rapor alıp polise gitmen gerekirdi. ne diyelim

Eski konularından seni tanıyorum Cansu
Senin hayatın sen bir şeyleri değiştirmediğin takdirde böyle devam edecek ama sen de yapmıyorsun ya da yapamıyorsun.

Cansucum çok normal değil mi?
Bir kadın için bütün zor durumları yasadın zaten sogumasan tuaf olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…