- 3 Mayıs 2011
- 13.828
- 49.107
- 798
Cok guzel yazmışsın cnm . Kaynanam eve geldi. Hoşgeldin dedim . Tavır olarak nasılsın demedim . Ben demeyince oda bana demedi . Aksam kocam geldi . Gece saat 3 te kapıya koydu beni . Sen nasıl annemi sormasın . Dedim annen beni sormadı . Ben sormayinca kendi soraydı . Annem sormasalar sen soracaksın . Senin haddine değil . Ağla ağla kapıda oturdum tmm ne dersen yaparım dedim . Aldı saatlerce kapıda kaldım . Benim bisey yapmaya demeye hakkım yok bakmayın burda yazıyorum yine olması gerektiği gibi yapıyorum . Bende şaşırdım bilmiyorum artik
Karısını döven insan görünümlü hayvanlara, yağmurlu havada damla su verilmesin.Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok
Gelsede aynı şey yaşanır . Her evlilikte olan şeyler ona gore . Zaten eşim bu donem üstüme geldi . Bak dedim denedim ayrılmayı elime yüzüme bulaştırdım . Simdi tecrubeliyim senden ayrılırım dedim. Simdi iyi sayılır . Bakalım zaman ne gosterirBabanı bir kere çağırmışsın
Yine öağırsan ama kaynanana anlatmasam ?
Arkanda durmaz mı baban?
Alıp kurtarmaz mı seni ?
Geçenlerde yaşadığımı anlatayım . Kahvaltıyı hazırladım kahvaltıda derler ya kuş şutu eksik kahvaltı öyle . Yanına gittim . Uyanırmısin kahvaltı hazır . Iki defa dedim 3 cude Panter gibi üstüme atladı . Dövdü dövdü dövdü . 1 hafta kendime gelemedim. Vücudum ezilmişti . Cocuklarım noldu anlamadılar . 5 yaşındaki oğlum söyler anne babam nasıl üstüne uçtu . Şimdi uyandırmaya korkuyorum . Neden yaptın dedim .uykum vardı deseydin uyandırmazdim . Uyku halı sinirlendim yaptım diyor dayaktan sonrada kaynanam gorumcem gelir kalicida gorumcemin kızı kalır . Ben ALLAH a havale ettim onları anlatırken bile yasadimHımm tabi bu olayda etkiliyor
Canım üzülerek soruyorum dayakli kavganızi anlatirmisin
Canım,ben boşan boşanma gibi asla bir şey diyemem.
Ama eşinle konuş,dayak demişsin çok üzüldüm.En önemlisi bu şu anda.Buna rağmen evinde olduğuna göre var bir bildiğin.
Ama ne olur üstünü kapatma olayın.Tepkin olsun,yoksa nasıl olsa affediyor deyip alışkanlık yapar.Üzülen sen olursun.
Eşinle konuş canım,bana yaptıklarından dolayı artık içim almıyor seni de ,herşeyi
3 gün önce tartışma yasadık o kadar . Dayakta gecen ay olmuştu . Her yerim mordu . Şimdi söz verdi
Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok
Babanı bir kere çağırmışsın
Yine öağırsan ama kaynanana anlatmasam ?
Arkanda durmaz mı baban?
Alıp kurtarmaz mı seni ?
ARKADAŞLAR BAKIYORUM YİNE CANSU'YA HEP AYNI CEVAPLAR
BİZ BİRÇOK ŞEYİ SAYFALARCA YAZDIK
BURADA BİR ÜYE İŞ VERMEYİ, YANINA ALMAYI BİLE TEKLİF ETTİ
ÖNCEKİ KONULARI OKUMADAN PARÇALAMAYIN KENDİNİZİ
KENDİNİZİ ÜZDÜĞÜNÜZLE KALIRSINIZ
BEN MESELA, KAÇ GECE CANSU'YU DÜŞÜNDÜM
FAKAT CANSU ORADA KALMAK İSTİYOR, BU HAYATTAN GEÇMEK İSTEMİYOR
Geçenlerde yaşadığımı anlatayım . Kahvaltıyı hazırladım kahvaltıda derler ya kuş şutu eksik kahvaltı öyle . Yanına gittim . Uyanırmısin kahvaltı hazır . Iki defa dedim 3 cude Panter gibi üstüme atladı . Dövdü dövdü dövdü . 1 hafta kendime gelemedim. Vücudum ezilmişti . Cocuklarım noldu anlamadılar . 5 yaşındaki oğlum söyler anne babam nasıl üstüne uçtu . Şimdi uyandırmaya korkuyorum . Neden yaptın dedim .uykum vardı deseydin uyandırmazdim . Uyku halı sinirlendim yaptım diyor dayaktan sonrada kaynanam gorumcem gelir kalicida gorumcemin kızı kalır . Ben ALLAH a havale ettim onları anlatırken bile yasadim
Bunlar eski olan seyler simdi yok . Soz verdi . Uzme kendini cnm . Ben alıştım bana normal geliyor . Ama hep care arıyorum . Nasıl davranayım ne yapayım hep boyleymis cnm benim bu da kaderim . Isallah cocuklarıma gülerim tek umudum buAğlayasım geldi ya Allah ıslah etsin bu adamı ya !
Geçenlerde yaşadığımı anlatayım . Kahvaltıyı hazırladım kahvaltıda derler ya kuş şutu eksik kahvaltı öyle . Yanına gittim . Uyanırmısin kahvaltı hazır . Iki defa dedim 3 cude Panter gibi üstüme atladı . Dövdü dövdü dövdü . 1 hafta kendime gelemedim. Vücudum ezilmişti . Cocuklarım noldu anlamadılar . 5 yaşındaki oğlum söyler anne babam nasıl üstüne uçtu . Şimdi uyandırmaya korkuyorum . Neden yaptın dedim .uykum vardı deseydin uyandırmazdim . Uyku halı sinirlendim yaptım diyor dayaktan sonrada kaynanam gorumcem gelir kalicida gorumcemin kızı kalır . Ben ALLAH a havale ettim onları anlatırken bile yasadim
Ağlayasım geldi ya Allah ıslah etsin bu adamı ya !
Bunlar eski olan seyler simdi yok . Soz verdi . Uzme kendini cnm . Ben alıştım bana normal geliyor . Ama hep care arıyorum . Nasıl davranayım ne yapayım hep boyleymis cnm benim bu da kaderim . Isallah cocuklarıma gülerim tek umudum bu
Bunlar eski olan seyler simdi yok . Soz verdi . Uzme kendini cnm . Ben alıştım bana normal geliyor . Ama hep care arıyorum . Nasıl davranayım ne yapayım hep boyleymis cnm benim bu da kaderim . Isallah cocuklarıma gülerim tek umudum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?