Cinsellik +18

Babanı bir kere çağırmışsın
Yine öağırsan ama kaynanana anlatmasam ?
Arkanda durmaz mı baban?
Alıp kurtarmaz mı seni ?

Hadi bakalım inşallah. 3 çocukla bişilere kalkışmak da çok zor tabiki. Kendini kitap okumaya ver. Burda yorum okumaktan çok daha iyi yerlere götürecek seni eminim. Allah hakkinda hayırlısini nasip etsin. Çocuklar iş sahibi olana kadar aileyi bir arada tutmak da mesele aslında, olmadı sabret onlar için o sırada kendini geliştir sonra bakarsın çaresine.

Arkanda durmaz mı baban?
Alıp kurtarmaz mı seni ?
Gelsede aynı şey yaşanır . Her evlilikte olan şeyler ona gore . Zaten eşim bu donem üstüme geldi . Bak dedim denedim ayrılmayı elime yüzüme bulaştırdım . Simdi tecrubeliyim senden ayrılırım dedim. Simdi iyi sayılır . Bakalım zaman ne gosterir

Hımm tabi bu olayda etkiliyor
Canım üzülerek soruyorum dayakli kavganızi anlatirmisin
Geçenlerde yaşadığımı anlatayım . Kahvaltıyı hazırladım kahvaltıda derler ya kuş şutu eksik kahvaltı öyle . Yanına gittim . Uyanırmısin kahvaltı hazır . Iki defa dedim 3 cude Panter gibi üstüme atladı . Dövdü dövdü dövdü . 1 hafta kendime gelemedim. Vücudum ezilmişti . Cocuklarım noldu anlamadılar . 5 yaşındaki oğlum söyler anne babam nasıl üstüne uçtu . Şimdi uyandırmaya korkuyorum . Neden yaptın dedim .uykum vardı deseydin uyandırmazdim . Uyku halı sinirlendim yaptım diyor dayaktan sonrada kaynanam gorumcem gelir kalicida gorumcemin kızı kalır . Ben ALLAH a havale ettim onları anlatırken bile yasadim

Son düzenleme:
3 gün önce tartışma yasadık o kadar . Dayakta gecen ay olmuştu . Her yerim mordu . Şimdi söz verdi

Ohoo o adam degil yatagina girmeyi yuzune baktigina dua etsin, insan degil boyleleri direk hayvani icguduyle hareket ediyor, sinir tavan yapinca hayvanca saldir, hirman basina vurunca hayvands yine ustune cullan.
Ne yapcan bide bu adamla zorla olmak icin kendine eziyet mi edecen , kadindaki cinsel istegin libidonun % 95 bence histir yani hormon falan hikaye karsindaki adami icin almiyorsa isterse dunya yakisiklisi olsun kaldiki seninki daha 1 ay once seni darp etmis bir gun oncede muhtemelen ana baba torun torba duz gitmis pisligin teki.
Direk soyle sende yasattiklarindan dolayi istemiyorum de, anlasin belki anlar yani pek potansiyel giremiyorum ben kendisinde ama bir umut yinede anlat deki 1 ay once izgaralik biftek gibi etlerini lime lime ezdigin kadin kusura bakma azicik icten ice kirildi yikildi dokuldu mahvoldu o yuzden cinsel istegi flan kalmadi de.

Soz vermis mis aman kolla kendini 1 kere yapan tekrar da yapar.

Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok

Dayak yediğim bir adamı arzulamam mümkün olmaz gibi geliyor bana düşünemiyorum bile böyle bir durumu.
Dövdüğü bir kadınla nasıl utanmadan beraber olmak isteyebiliyor o kısmını da anlayamıyorum açıkçası...
Yazdığınız kavganızı okudum da eşiniz hasta olduğunu kabul edip tedavi olmaya karar verirse düzelir belki.
Çocuğundan da mı utanmamış yazık aklı başından gitmiştir yavrunun.
Bir çocuk için annesinin dayak yediğini görmek çok korkunç bir travma...

ARKADAŞLAR BAKIYORUM YİNE CANSU'YA HEP AYNI CEVAPLAR
BİZ BİRÇOK ŞEYİ SAYFALARCA YAZDIK
BURADA BİR ÜYE İŞ VERMEYİ, YANINA ALMAYI BİLE TEKLİF ETTİ
ÖNCEKİ KONULARI OKUMADAN PARÇALAMAYIN KENDİNİZİ
KENDİNİZİ ÜZDÜĞÜNÜZLE KALIRSINIZ
BEN MESELA, KAÇ GECE CANSU'YU DÜŞÜNDÜM
FAKAT CANSU ORADA KALMAK İSTİYOR, BU HAYATTAN GEÇMEK İSTEMİYOR

Arkanda durmaz mı baban?
Alıp kurtarmaz mı seni ?

Tek olsam çeker giderim karnım her yerde doyar . Arkamda cocuklarım var . Korkularım var . Kardesim kpss kazanırsa bana ışık olacak işallah

Ağlayasım geldi ya Allah ıslah etsin bu adamı ya !

Bunlar eski olan seyler simdi yok . Soz verdi . Uzme kendini cnm . Ben alıştım bana normal geliyor . Ama hep care arıyorum . Nasıl davranayım ne yapayım hep boyleymis cnm benim bu da kaderim . Isallah cocuklarıma gülerim tek umudum bu

ya Cansu maksat ne?
hep aynı şeyleri anlatıp sana uzatılan hiçbir yardım elini tutmuyorsun
maksat ne?
buradaki üyeleri üzmekten mi mutlu oluyorsun?
bak gene üyeler yazmaya başladılar "ağlayasım geldi" falan
bu mudur istediğin?
hepimizin moralini bozuyorsun
değecek birşey mi? hayır!
burada sana herşey söylendi, tüm yollar önerildi, hiçbirini kabul etmedin
denemek istemedin
yine aynı şey
nedir maksadın?
hepimizi ağlatıp üzünce rahatlıyor musun???

beni tanıyan bilir
kimseye böyle davranmam
sana da başta çok üzüldüm
ama yalan söylüyorsun
sen çare aramıyorsun!
yazınca rahatlıyorum de, anlatmak hoşuma gidiyor de
ama hayır! çare aradığın yalan!
sadece yazıp yazıp herkesin üzüldüğünü duymaktan zevk alıyorsun bence
yani şurda, şu cümleleri yazarken bile günaha girdiğimi hissediyorum senin yüzünden

Bosannmiyorsun madem o nedenle bosan diye tutturmayacagim

Sen de kv ne nasilsin diye sor mesela tepki koyma terslerine gitme napacan ya baska care var mi

Inatlasma kocanla da absurd bisey istemedikce yap yani şu manada diyorum anneme selam ver diyosa ver işte hosgeldin de diye tutturuyorsa de işte madem sorunlar onun ailesinden kaynakli sen de ona gore davran onlardan da bir sey bekleme guleryuz hal hatir sormalarini bekleme

Baska cozum var mi bilemiyorum yani terslerine gitmemekten baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…