- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.872
- 133
- Konu Sahibi blckbtrflyy
-
Selin karacehennemi dinle canım uzmanından cevap alÖncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Daha çok küçüksün
Konu sahibi istemedigini belirtmis. Sanirim bu kismini gozden kacirmissiniz. Ve evet zorlayan erkek kotu niyetlidir.Cinsellik neden bu kadar kötü bişey gibi algılanıyor? Neden sevişmek isteyen erkeğe Nuri Alço muamelesi yapılıyor? Bu türk kadinindaki kafayı anlamıyorum. Sen evlenmeden olmaz diyorsan o senin bileceğin iş, ayrılır yoluna bakarsın. Ama bu o adamı kötü biri yapmaz.
Gözden kaçırmadım. Zaten yorumumda istemiyorsan ayrilirsin yazmıştım, siz gözden kaçırmışsiniz.Konu sahibi istemedigini belirtmis. Sanirim bu kismini gozden kacirmissiniz. Ve evet zorlayan erkek kotu niyetlidir.
Evli değilsiniz sevgilisiniz henüz kurallarınız varsa o istedi diye vazgeçmeyin ayrılcaksa ayrılsın, bügün öpüşme yarın dokunma, ertesi gün işin sonu kötüye gider, sonra hopp sevgi, aşk, bağlanma bitiverir, hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı sözler, aynı davranışlar.Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Siz nasıl düşünürdünüz?
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Aklıma bir şeyler geliyor ama neyseSizi tanımadan önce nasıl sürdürmüş hayatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?