Evet bu konuda katılıyorum, yeni tanışmışlık bir tarafa, bir çekim oldu ki birlikte olduk ve unutamadım. Belki o da beni arayamıyordur çekiniyordur diye düşünmeye zorladım kendimi, ama artık baya zaman geçti hala ses yok ümidimi kaybettim.işte ne olursa olsun bı kadın asla hoşlanmadığı bı adamla bırlıkte olamıyor he ne kadar olurum dese de
yani erkekler bunu çok rahat yapıyor ama kadınlar için bence geçerli değil,muhakkak bir çekim,elektrik,bi acaba(sevgilim olsa)aranıyor
sende de böyle olmuş,hoşlanıp bırlıkte olmuşsun ve devamında aklına girmiş ve unutamamışsın işte ve bekliyosun aramasını
ama emin ol o aynı düşünce de olsa seni çoktannnn bi bahaneyle de olsa arardı
zamanla bırlıkte ola ola bı aşk oluşur mu bilemem ama bence yapay ve zorlama olur
en ıyısı arama boşver
yada sen bilirsin:)
Sizinkinde durum biraz farklı gibi görünüyor. Yani yanlış anlamış olma ihtimalim de var ama, ahı kalmaz dediğinize göre kız birlikte olup sonra terkedilen kişi konumunda. Kız yapışmış derken arkadaşınız haklı olabilir. Adam ona ümit vermediyse ne suçu var ki. Kız yanlış anlayıp yapışmış.canım konunun bizzat değişiği ama şahidiyim. benim çok yakın bir arkadasım vardı yeni tanıstıgı bir kızla birlikte oldu. ilk günden oldu diye kız hakkında sürekli konustu benimle. bende söylediklerinde haksız oldugunu söyledim ama kız daha önce birlikte oldugu için kafası çok karışıkmış ve kıza karşı telefonlara bakarken daha sonra ihtiyacı olunca cevap vermeye başladıgını söyledi. ve kızın onda cinsellik dısında uzun süre kalmaması için neler düşündüğünü söyledi.belli bir süre sonra cevap vermemeye basladı sonra kız tekrar yazınca benimde yanımda çok agır konustu ve bende dayanamadım sen bugün ona böle davranıyorsun ama benimde bir kız oldugumu unutma dedim. bugün bunu ona yapıyosun kim bilir ahı kalmaz sende dedim.bana o kız çok yapıştı beni direk kapattmaya çalışıyo anlaşılan dedi. yok artık dedim. ve arkadasıma sen odunsun yok hayır odunlar yontulur ama sen yontulmazsın sen çünkü kütüksün dedim. bence sen biraz uzak dur derim inan bunları duyduktan sonra erkeklerden korkar oldum.
Reddedilme korkusu kapladı içimi. O da duygu konusunda çekinmiştir belki diyeceğim ama, hani isteyen insan odun bile olsa direk cinsellik için bile olsa arayabilirdi. Bizde o da yok, ilginçbence böyle birşey yaşadınız madem senin ne düşündüğünü görüşüp isteyip istemediğini bilmediği için çekinebilir. bence sen ara nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli diye msj at hiç birşey kaybetmezsin..
cok cekımser kaldım dıyeceklerım hakkında
ılk dusuncem bence ara, sonucta aranızda bellı bı yakınlık olusmus bı rahatlık soz konusu, o reddetse bıle en azından bu belırsızlık sonuclanmıs olur sen de yoluna bakarsın demek oldu.. Sonucta sen ıcınden gelen bıseyı yaptın ve suan da ıcınden en azından bı kere aramak gecıyo
ama bı yandan da soyle dusunuyorum, sen etkılendın ve tekrar gorusmek ıstıyosun bunun ıcın bı yol bulmaya calısıyosun.. O da hoslansaydı o da bı sekılde sana ulasmaya calısırdı
ama su da olabılır, belkı kımseye baglanmak ıstemıyodur, senden hoslanmıs olmasına ragmen yıne de bu baglanma korkusundan dolayı da aramıyo olabılır
ama bence en azından bı ara naber napıyosun de.. Sen aradıktan sonra o gorusmek ıstıyosa zaten konusma esnasında bı gun bıseyler yapalım der sanırım
hala karar veremedinmi neticeyi merak ettim
Evet bir süre daha yazmazsa ben yazacaktım ki o yazdı, en azından artık benim de yazmaya yüzüm var =)ilk o mu yazdı anlamadım. hadi gözün aydın :)
Saygı duyarım, her insan farklıdır ben yaşadığımdan memnunum ve mutluyum.çok iğrenç.......................
Kusur olur mu, tabi ki açık konuşmanızı istiyorum. Bu tür bir ilişkiyi ilk defa yaşadığım için erkeğin ne düşündüğünü tam kestiremiyorum. Onun gözünde öyle görünmek beni rahatsız etmez sanırım, ama arayıp aramaması konusuna çok taktım kafayı.Canı isterse dönecektir o sana kusurumu bağışla, yatak arkadaşlığından öteye gideceğini düşünmüyorum. Kafa yapısı nasıldır bilemem ama erkeklerin hala çoğu aynı düşüncedeler. Muhtemelen gözünde canının istediği ile yatan rahat kadınsındır elde etmesi de kolay olan bu yüzdendir ki canı istediğinde ancak gelir düşüncesindeyim.
İşte bu düşünceye katılamayacağım. Yatak arkadaşlığı düşüncesi olabilir evet bu bir gerçek. Fakat erkek için yaşanıcak bir şey kalmadı düşüncesi, zaten kadını erkek için bir ödül konumuna sokuyor. Ben kendimi ödül konumuna sokmam. Bir erkek bana bedensel olarak sahip olabilir ama duygularıma o kadar kolay sahip olamaz, ben bunu savunuyorum. Erkeğe ödül olarak cinselliği sunarak zaten erkekleri bu duruma sokan da biz kadınlarız. Erkek de sonunda cinselliği elde edince bir oh çekiyor, aradığı bir şey de kalmıyor. Eğer böyle olmasaydı erkekler de bizimle yattıktan sonra heveslerini kaybetmezlerdi bence. Tamamen toplumsal bir olgu bu.bence çok erken yaşandığı için bu saatten sonra arada aşk olmaz gibi gliyor sevdikten sonra yaşansa neyse ama artık erkek için yaşanacak bir şey kalmadı
Olay ayrılık olup olmaması değil, ona bakarsak aramızda cinsellik olmayan bir adam olsa direk güvenebilecek miyim? Onunla yüzde yüz ayrılmayız diyebilecek miyim? Tabi ki hayır. Cinsellik olmasa da ayrılabiliriz, bunu düşünürsek kimseye bağlanmıyım o zaman. Bu garantiyi kimse vermiyor.bence ne ara ne bişey.arasanda o seni arasada en baştan cinsellik üzerine kurulmuş bi ilişki olcak..görüştüğünüz zamanlar sadece yatak olayı yaşanıcak.yani istisna dışında mutlaka ayrılık olacak.bağlanma derim ben..
şahsen evlilik öncesinde böyle bir olaya karşı olup, örf ve adetlere göre yaşasam da şunu da gördüm. erkek milleti o kadar garip ki. böyle olsun şöyle olsun bana bağlı kalsın güveneyim diye atar tutarlar. ama elinin altındaki kızı da beğenmezler. yani ben bu durumda asla sana aşık olmaz seni sevmez diyemem çünkü bunlar garip yaratıklar. bi bakarsın ki zamanla sana bağlanır senden vazgeçemez. çok örnek gördüm. hiç birşey belli olmuyor hayatta....
Evet uzun süre bekledim aramasını, sonra aradı ama buluşma teklif etmedi, ufak tefen konuştuk sadece. Bundan birkaç gün sonra da ben arayıp buluşma teklif ettim, buluştuk. İşin ilginci bana çoook olumluydu her şey çok güzeldi. İstemiyor olsa beni terslerdi diye düşündüm, ya da bu kadar sıcak davranmazdı. Hem güzel zaman geçiriyoruz hem aramıyor =( Kaçan kovalanır olayı cidden doğruymuş zira çevremde benden hoşlanan, bunu pat diye söyleyen erkekler de var ama onlara karşı hiç bir hissiyatım olmadı. Bakalım nasıl devam edecek bu sefer o arasın diye beklicem yine bir sürecanım sonuçta aramışsın konunu ilk dafa gördüm eğer aramamış olsaydım diyecektimki erkek aramadığı kadının üzerine düşmediği zaman bence kadın için daha çekici oluyor
sen ilk defa öncesinde cinsellik yaşamışsın belkide seni aramasını bekledin baktın aramadı sana adam çekici gelmeye başladı bunu adı kaçan kovalanır kalsik bir yöntemdir ama işe yarar
canım aramışsın reddedilmemişsin umarım herşey istediğin gibi olur mutlu olmanı dilerim
Evet uzun süre bekledim aramasını, sonra aradı ama buluşma teklif etmedi, ufak tefen konuştuk sadece. Bundan birkaç gün sonra da ben arayıp buluşma teklif ettim, buluştuk. İşin ilginci bana çoook olumluydu her şey çok güzeldi. İstemiyor olsa beni terslerdi diye düşündüm, ya da bu kadar sıcak davranmazdı. Hem güzel zaman geçiriyoruz hem aramıyor =( Kaçan kovalanır olayı cidden doğruymuş zira çevremde benden hoşlanan, bunu pat diye söyleyen erkekler de var ama onlara karşı hiç bir hissiyatım olmadı. Bakalım nasıl devam edecek bu sefer o arasın diye beklicem yine bir süre
Kusur olur mu, tabi ki açık konuşmanızı istiyorum. Bu tür bir ilişkiyi ilk defa yaşadığım için erkeğin ne düşündüğünü tam kestiremiyorum. Onun gözünde öyle görünmek beni rahatsız etmez sanırım, ama arayıp aramaması konusuna çok taktım kafayı.
İşte bu düşünceye katılamayacağım. Yatak arkadaşlığı düşüncesi olabilir evet bu bir gerçek. Fakat erkek için yaşanıcak bir şey kalmadı düşüncesi, zaten kadını erkek için bir ödül konumuna sokuyor. Ben kendimi ödül konumuna sokmam. Bir erkek bana bedensel olarak sahip olabilir ama duygularıma o kadar kolay sahip olamaz, ben bunu savunuyorum. Erkeğe ödül olarak cinselliği sunarak zaten erkekleri bu duruma sokan da biz kadınlarız. Erkek de sonunda cinselliği elde edince bir oh çekiyor, aradığı bir şey de kalmıyor. Eğer böyle olmasaydı erkekler de bizimle yattıktan sonra heveslerini kaybetmezlerdi bence. Tamamen toplumsal bir olgu bu.
Olay ayrılık olup olmaması değil, ona bakarsak aramızda cinsellik olmayan bir adam olsa direk güvenebilecek miyim? Onunla yüzde yüz ayrılmayız diyebilecek miyim? Tabi ki hayır. Cinsellik olmasa da ayrılabiliriz, bunu düşünürsek kimseye bağlanmıyım o zaman. Bu garantiyi kimse vermiyor.
Sonuç olarak ben onu aradım, çok güzel zaman geçirdik, reddedilmedim. Tam tersi ilgi gördüm her anlamda. Ben o kadar dert etmiştim arayıp aramamayı, onun bu kadar komplike düşünmediğini, gayet net bir şekilde benimle görüşmek istediğini anladım. Bu ciddi bir ilişkidir ya da değildir o tartışılır, ve benim tartışmak istediğim ya da dert ettiğim bir konu değil bu. Sadece tek gecelik miydi, yoksa benimle her anlamda hala vakit geçirmek ister mi diye merak ediyordum. Reddedilmekten çok korkuyordum. Sonuç olarak hoşlandığım bir adamla çok güzel bir gün geçirdim ve bu beni mutlu etti. Kendi kendime tribe girip aramıyordum, umarım artık daha rahat bir şekilde ararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?