Kezban olup olmamak için değil tabi ki, öyle olsaydı zaten ben kendi açımdan bunu bu şekilde yaşıyor olmazdım. Ama erkekler o şekilde düşünüyor bence, zira zamanında cinsellik yaşamıyoruz diye beni terkeden sevgilim de olmuştu. Yani illa bi kalıba koyulmasa, yaşadık tamam şeklinde devam edilse keşke, ama yok yani sürekli kolay kadınmış zor kadınmış bir şekilde illa etiket konacak.Rica ederim önemli değil. O yazıyor ise güzel devam edin hayırlısı ne ise o olsun cinsel yönden tatmin olduğunu belirtdin sana söyleyeyim yince cinselliğini yaşayacaksın bu insan ile ama evlilik ile sonuçlanırmı kestiremiyorum inanın.
Yatsan bi dert yatmasan kezban sözü saçma olmuş kezban olmamak için mi yatıcağız altlarına :) Erkek evet yaşar istediğini ama çoğu zaman kimsenin ilki olmaz ve kimsenin ikincisi olduğuna inanmıyorlar çünki klasik yalan olarak biliyorlar sağ olsun bizim uyanık hemcinslerimiz sayesinde.
"Kolay kadın" olarak görülmekte sorun yok, sanırım anlatamadım. Ben aksini savunmuyorum ki. Evet bariz ve kolay bir şekilde onunla beraber oldum, kolay kadın tabiri bu ise evet kolay kadınım. Ben bu saatten sonra yok efendim sana aşkımdan deli oldum o yüzden seninle cinsellik yaşadım dersem, buna kendim de inanmam. Sorunum onunla bir şekilde devam edip etmeyeceği, araşır mıyız falan gibi konularda kafam karıştı. Devam etmesi derken illa evlilik değil, cinsellik yaşamadığım biri olsa da direk evlilik hayaliyle bakamam ki daha tanımadan.aşık beyin diye bir bilim adamın yorumlarına ve analizlerine dayanan bir kitap okumuştum. orda yazar ''aşık olmayı istemediğiniz biriyle cinsel beraberlik yaşamayın'' diyordu. bu bağlamda cinsellik insanı karşı tarafa duygusal olarak bağlıyor ve konunun başındaki sorunuzun cevabı evet. cinsel birliktelik sizi ona bağlamış.
ha şu var ki buna benzer bir ilişki analizleeri kitabında yine erkeklerin ilişki sağlamlaşmadan beraber olan kadınlara karşı zamanla mesafe oluşturduklarını, hangi kültür olursa olsun fark etmez bu kadınları kolay ve aile için uygun kişiler olarak görmediklerini yazmıştı.
diğer sorunuzun cevabı da burda yani. bu kadar çabuk birlikte olduktan sonra- isterseniz karşılıklı olsun beraberlik- sizi kolay biri olarak görür...
Gerçekten o konuda ben de tedirgindim, tekrar söylemek istiyorum cidden herkesin saygısına hayran kaldım. Düşüncenize çok yakın hissettim kendimi. Zaten bu yüzden "kolay kadın" şeklinde nitelendirilmek beni rahatsız etmiyor. O anı onunla yaşamak güzeldi, onunla devam etmeyi de isterim. Devam etmek diyince çoğu kişi evlilik olarak bakıyor sanırım ama, bunu ancak zaman gösterir, ben direk öyle bakmıyorum.İnsanların saygı çerçevesinde yorum yaptıkları bir konu olmuş. Çok memnun oldum doğrusu :) Kendini dört dörtlük zanneden bayanların çirkef yorumlarının olmadığı böyle konuların olması dileğimle...
Hayatta hiç 'keşke' dememek için, gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın. Artık kaç yaşında yetişkin insanlarız. 'Şöyle yaparsam böyle düşünür, böyle yaparsam yanlış anlar' tarzı taktik oyunlarına bence hiiiç gerek yok. Çünkü kimse kimseye rezil olmaz, bu düşünce yanlış. Rezil olunacak bişey yok, kaybedecek bişey yok. Ben elimden geleni yapayım, içimde kalmasın, pişman olmıyım mantığı ile yolunuza devam edin. :))
"Kolay kadın" olarak görülmekte sorun yok, sanırım anlatamadım. Ben aksini savunmuyorum ki. Evet bariz ve kolay bir şekilde onunla beraber oldum, kolay kadın tabiri bu ise evet kolay kadınım. Ben bu saatten sonra yok efendim sana aşkımdan deli oldum o yüzden seninle cinsellik yaşadım dersem, buna kendim de inanmam. Sorunum onunla bir şekilde devam edip etmeyeceği, araşır mıyız falan gibi konularda kafam karıştı. Devam etmesi derken illa evlilik değil, cinsellik yaşamadığım biri olsa da direk evlilik hayaliyle bakamam ki daha tanımadan.
nitelendirmelerin bir önemi yok. sizi kolay kadın olarak etiketlemedim zaten. sorunuza yanıt verdim. ister evlilik ister değil, ilişkinin devamını düşünen erkekler ilk birkaç buluşmada beraber olan kadınlara sıcak bakmaz. ha devam eder belki ama amaçta cinselliktir ötesi değil. çünkü ister istemez mantık düz ve aynıdır erkeklerde ''benimle böyle hemen beraber olduysa kim bilir daha önce de kimlerle beraber olmuştur'' bu yazdığım da benim görüşüm değil, gözlemler, okuduklarım ve analizler.
hayat sizin hayatınız ister zoru oynayın ister kolayı, ama iş cinselliğe geldi mi erkeklerin mantığı her zaman kendini muhafaza eden kadınları daha fazla üstün tutar.
Yok siz etiketlemediniz, öyle düşünmedim. Hani erkekler o şekilde etiketliyor diyoruzya o manada söylemiştim. Sorularımın cevabı konusunda teşekkür ederim, genellemelere yorarsak benim için de aynı şey geçerli olmuş olabilir.nitelendirmelerin bir önemi yok. sizi kolay kadın olarak etiketlemedim zaten. sorunuza yanıt verdim. ister evlilik ister değil, ilişkinin devamını düşünen erkekler ilk birkaç buluşmada beraber olan kadınlara sıcak bakmaz. ha devam eder belki ama amaçta cinselliktir ötesi değil. çünkü ister istemez mantık düz ve aynıdır erkeklerde ''benimle böyle hemen beraber olduysa kim bilir daha önce de kimlerle beraber olmuştur'' bu yazdığım da benim görüşüm değil, gözlemler, okuduklarım ve analizler.
hayat sizin hayatınız ister zoru oynayın ister kolayı, ama iş cinselliğe geldi mi erkeklerin mantığı her zaman kendini muhafaza eden kadınları daha fazla üstün tutar.
Aslında o etiketi kişi kendine vuruyor canım sana bağlı yada genel olarak cinselliğini yaşamak isteyen kişiye bağlı.
Çünki tanışdığın gün yatmayı alışkanlık haline getirirsen o erkeğin çevresi tarafından başlarsın isim yapmaya etiketini yaymaya.
Ben senin yaptığına karşıyım mesela çünki bununda adabı var uzun süreli ilişkinde adamı tanırsın yaşarsın sorun değil ama sen tadını aldığın için kendini frenliyemiyor gibisin lütfen bunu yapma kendine. Kime denk geleceğin de belli olmaz inan sonra abuk sabuk aile tehditleri birliktelik yaşadığın erkeğin arkadaşları tarafından hani bize yokmuları felan kendini mahvedersin.
Bu insan ile gideceğin yere kadar gidersin ama kendi başına iş aşmadan yaşa hayatını. Birdi iki oldu devamıda gelir ama bu sayı hızla artarsa çevrendeki erkeklerin saygısı azalır hemde genel çevrende kötü anılırsın milleti boş ver ama yukarda belirttiğim gibi başına işte alabilirsin. Belki sevgilisi çıkar bilmezsin o sevgilisi tarafından etiketlenirsin gibi gibi.
Çevrende vardır böyle kadınlar illa onlar gibi olma.
Yanlış anlamadım tabiki, zaten olay olmuş yaşanmış ve birbirimizi tek gecelik olarak görmüşüz. Ama aşık olmak ve hoşlanmak bekarete bakıyor olsaydı, bakire olmayan kadınların hiçbiri evlenemezdi. Zaten kadınların bu tutumundan dolayı toplum olarak buna inanıyoruz. Artık bazı kadınlar biz bakireyiz değerliyiz modunda geziyor. Kendi haysiyetlerini sadece bir zar parcası haline getirenler onlar, erkeklere atmamak lazım sucu.
Yok siz etiketlemediniz, öyle düşünmedim. Hani erkekler o şekilde etiketliyor diyoruzya o manada söylemiştim. Sorularımın cevabı konusunda teşekkür ederim, genellemelere yorarsak benim için de aynı şey geçerli olmuş olabilir.
Evet öyle kadınlar da var, öyle olup olmama konusunda bi düşüncem yok ama onları da yadırgamıyorum ben. Yani benimki nasıl devam eder bilemem çünkü inanın erkeklerin ne düşündüğünü çok umursamıyorum, umursamak da istemiyorum. Evet hoş karşılanmaz diyoruz ama bakın kendiniz diyorsunuz, erkekler şöyle görür ailesine alıcağı kadını diyerek.
Yani tercihim ne olursa olsun ben şu şekilde görülmek istiyorum-istemiyorum düşüncesi ile yapmam bunu. Gidip herkesle yatmak düşüncesinde değilim ama yatmıyor isem de kendim o erkeği tercih etmediğim için olur bu. Asla ileride evlenirken bir erkeğin gözünde nasıl göründüğüm ile ilgili olmaz seçimim. Bekar kalmayı tercih ederim. Dediklerinizde haklısınız iyi niyetinizdenö şüphem yok ve gerçekten önerilerinizi dikkate alıyorum çünkü bu konuda akıl danışacağım insanlar sizlersiniz. Fakat sadece bir konuda katılmıyorum, sizin dediklerinizin temeli de erkeklerin gözünde ne olduğumuza dayanıyor gibi geldi bana. Diyeceksiniz ki ben öyle düşünmüyorum ama erkekler öyle düşünüyor, o zaman erkeklerin ne düşündüğünü umursuyor gibi görünüyorsunuz.
canı cinsellik istediğinde arar canı sen üzme kendiniArkadaşımım üyeliği ile takip ediyordum, kendi konuma benzer bir şey bulamayınca artık üyelik almaya karar verdim.
İlginç bir kafa karışıklığım var. 23 yaşındayım ve yenilerde tanışmış olduğum biri ile bir anlık çekim ile cinsel ilişki yaşadım. Ki önceki muhabbetimiz sayesinde ikimiz de birbirimizin bakir(e) olmadığını biliyorduk. Daha önceki birlikteliğimi sadece uzun süren bir ilişkimde yaşamıştım, ve uzun ilişkiyi bitiren ayrılan taraf ben oldum buna rağmen. Eski sevgilin seni kullanmış demeyin şimdi, ben de onu kullanmış olabilirim o açıdan bakarsak. Karşılıklı istek vardı. Bir de yargılayacak arkadaşlar hiç yorum yapmasa daha rahat olurum. Zira benim anlayışım ve kültürüm bu, siz ayıplasanız da ayıplamasanız da bu değişmeyecek ve ben halimden memnunum. Hani pişmanım üzgünüm gibi bi derdim yok.
Yeni tanıştığım adam ile o anı yaşarken bir anlıktı. İlişkiden sonra beni aramazsa üzülmem şeklinde düşünmüştüm. Zaten bunu birbirimize belli ettik, birbirimizi herhangi bir zorundalığa sokmadık. Sonrasında ise ondan hoşlandığımı fark ettim, tabi ki ah vah aşkımdan ölüyorum demiyorum da onunla düzenli bir ilişkim olsa iyi olurdu gibi bir kanıya kapıldım. Acaba böyle hissetmemin nedeni cinsel ilişki mi? Ama öyle olsa eski sevgilimle cinsellik yaşarken ondan ayrılamazdım. Zira onunla da aşk ile başlayan ilişkimiz cinsellikle devam etmesine(sadece birkaç defa ve ben istek duymadığımı farkettim) rağmen ben onu artık istemeyip ayrıldım.
Bu yeni adamın beni tekrar aramasını istiyorum. Belki bu rahatlığımızı devam ettirip arasam garipsemez. Ama hani filmlerde olurya, bir defa cinsellik yaşayınca kız adama yapışır ve evleneceklerini düşünür hemen. Öyle bir kız olmak istemiyorum, yaptığımın arkasındayım. Neyse sonuç olarak, düşün düşün bilemedim ve bu adamın beni aramasını istiyorum, sizce ne yapmalıyım. Olumlu veya olumsuz fikirlere açığım.
Konuyu çok açık anlattım ama forumda ayıp diye bir şey olacağını düşünmedim, eğer bir sorun var ise yöneticilerin düzeltmesini rica ediyorum.
sonuna kadar katılıyorum devire bak neler duyuyoruz resmen dumur oldum bırde geniş geniş ben kız değilim işte efendim ben istedim pişman değilim diyoErkeklerin sana ne gözle bakacağını belirttim önemsemekten ziyade ve yine belirttim herşeyin bir adabı vardır diye. Erkek öyle bakar çünki şuan ki ilgilendiğin erkekte sana o gözle bakıyordur emin ol daha önce de belirttim bu şekil ilişki yaşayacaksan gönül bağlama diye. O kadınları yargılamıyorsan ve bu şekilde yaşarım yaşacağımı diyorsan sordun soru saçma biz neyiz söyleyeyim; Daha önce anlatmışsın ben kız değilim ve birlikte olmuşsun kusura bakma yani bana istediğini yapabilirsin demiş sorun değil. Siz iki yatak arkadaşısınız çocuk bir an gerilmiştir oda daha önce dediğim gibi mıdem kalktı keske okumasaydımkendini bana yıkacak düşüncesinden dolayıdır. 0
Erkeği geçtim yani ve ben tek gecelik ilişkileri ve öyle bildiğin kadınları yargılıyorum ohh kız değilim diye bu kadar geniş olmanın yanlış olduğunu belirtiyorum tanışdığın gün yatmak bana çok ters hele ki alkollü bir halde korunamadın bir şey oldu ne olacak ? Ya da tanımıyorsun adam evli veya sevgilisi var yuva yıkan mı olacaksın o kadının ahını mı alacaksın ? Öyle olup olmama düşüncem yok diyorsun da yaşadığın ilişki itibari ile ve bu yorumun ile o yönde ilerliyorsun. Ve ailenin duyması problem olur mu acaba Aile tehditi ile gelen olur ise ?
Yaşa hayatını ama kendine dikkat ederek kendine saygı duyarak yaşa.
sonuna kadar katılıyorum devire bak neler duyuyoruz resmen dumur oldum bırde geniş geniş ben kız değilim işte efendim ben istedim pişman değilim diyo
mıdem kalktı keske okumasaydım kendisine bıle saygısı yok bunun bız nıye saygı duyalım
Ben kimseyi yerden yere çalmadım. Saygı duymak demek aynı fikirde olmak ile eşdeğer değil. Cümlelerimde en küçük bir kötü söz, hakaret, kişiye saldırı, "sen" şeklinde hitap bile yok. Yakışan yakışmayan diyerek yine bir kalıba sokan sizsiniz bakın., üzerinize alınmanıza gerek yoktu. Fikrimi belirttim sadece, siz de belirtmişsiniz ne güzel, saygı çerçevesinde kalalım.Olumlu bir mesaj yazacaktım, tabii ki kendi tercihleri doğrultusunda yaşayacak demiştim
Ama bu mesajına çok üzüldüm
O zar bir namus göstergesi filan değildir elbette
Ama tek gecelik ilişkiler yaşamak, sonra hiç aldırmamak vs vs vs bunlarda insanlara yakışmayan hareketlerdir
Birini tanımadan, sevmeden beraber olursun olmazsın beni ilgilendirmiyor
Yanlız sen nasıl kendine saygı duyulmasını bekliyorsan bekarete önem veren kadınları da şu cümlelerinle yerden yere çalamazsın
Buna seninde hakkın yok
Erkeklerin sana ne gözle bakacağını belirttim önemsemekten ziyade ve yine belirttim herşeyin bir adabı vardır diye. Erkek öyle bakar çünki şuan ki ilgilendiğin erkekte sana o gözle bakıyordur emin ol daha önce de belirttim bu şekil ilişki yaşayacaksan gönül bağlama diye. O kadınları yargılamıyorsan ve bu şekilde yaşarım yaşacağımı diyorsan sordun soru saçma biz neyiz söyleyeyim; Daha önce anlatmışsın ben kız değilim ve birlikte olmuşsun kusura bakma yani bana istediğini yapabilirsin demiş sorun değil. Siz iki yatak arkadaşısınız çocuk bir an gerilmiştir oda daha önce dediğim gibi kendini bana yıkacak düşüncesinden dolayıdır. 0
Erkeği geçtim yani ve ben tek gecelik ilişkileri ve öyle bildiğin kadınları yargılıyorum ohh kız değilim diye bu kadar geniş olmanın yanlış olduğunu belirtiyorum tanışdığın gün yatmak bana çok ters hele ki alkollü bir halde korunamadın bir şey oldu ne olacak ? Ya da tanımıyorsun adam evli veya sevgilisi var yuva yıkan mı olacaksın o kadının ahını mı alacaksın ? Öyle olup olmama düşüncem yok diyorsun da yaşadığın ilişki itibari ile ve bu yorumun ile o yönde ilerliyorsun. Ve ailenin duyması problem olur mu acaba Aile tehditi ile gelen olur ise ?
Yaşa hayatını ama kendine dikkat ederek kendine saygı duyarak yaşa.
Saygı duymamız gerekiyor çünki kişinin kedi tercihi yaşamak istiyor ise yaşar onun hayatı. Arkasında durduğunu belirtmesi ayrı bir güzellik genitaldeki zar diktirenlerim kendilerine saygısı yok asıl çoğu üniversiteyi bitirmiş ve eve kız gitme derdinde sorsan kandırılma zorlama derler onlar daha beterdir bana göre.
Ben geniş kızım rahatım evet, oldu mu şimdi rahatladınız mı? Mesela illa bu kalıba sokmak ise ben kabul ediyorum. Siz niye inatla "değilim" dediğimi söylüyorsunuz. Kendime saygımı ben düşüneyim, siz çevrenize saygıyı düşünün yeter.sonuna kadar katılıyorum devire bak neler duyuyoruz resmen dumur oldum bırde geniş geniş ben kız değilim işte efendim ben istedim pişman değilim diyo
mıdem kalktı keske okumasaydım kendisine bıle saygısı yok bunun bız nıye saygı duyalım
Aynen öyle demek istediğim ki açık net olarak soruyorum siz bakire değilim diye hangi konu arası söylediniz nasıl öğrendi bunu yok ise siz sevişme aşamasımdamı söylediniz bakire değilim diye ? Çünki bana inandırıcı gelmedi birden oldu ten çekimi vs.demeniz. Ve bunun devamı gelecek sizde onu seziyorum ama bu hızda gitmeyin nacizene tavsiyem bu hızla çok güzel etiket yaparsınız kendinize hemde başınıza olumsuz iş alabilirsiniz. Hadi ailene söyleyeceğim diye tehdit aldınız aileniz bunu kaldırabilecekmisiniz ? Yok ise aman ailem duymasın diye istediğinimi vereceksiniz yok ise benim hayatım pişman değilim diye aynı sözlerini tekrar edebilecekmisiniz ?
Nacizane fikrimi sundum hayat sizin yaşayın ama gelişi güzel değil sizin hayatınızda başkasını etkiliyor nasıl peki ; Bir defa ilişki yaşayan pişman olan kadın kendini kanıtlayamıyor çünki her gün biri ile yatan orda burda takılan affınıza mahçuben sizin gibi tanışdığı gün yatan kadınlar ile birlikte ola ola hepimiz bir kefeye maalesef.
sonuna kadar katılıyorum devire bak neler duyuyoruz resmen dumur oldum bırde geniş geniş ben kız değilim işte efendim ben istedim pişman değilim diyo
Olumsuzlukları belirtmeniz iyi oldu, ben o etiket muhabbetinden diğerlerini düşünememiştim. Yani yuva yıkan kadın olma derdi bile çıkabiliyor başa. Kendi hayatım derken başkalarının hayatlarını etkilemek, kötü sonuçlar doğurmak istemem. Ve inandırıcılığı hakkında şüpheye de düşebilirsiniz zira ben de bu tür şeylerin nasıl ilerlediğini bilmiyordum, dediğim gibi uzun ilişkimde yaşamıştım sadece. Bakire olmadığımı nasıl öğrendiğine gelirsek, evet anlık ten çekimi oldu yakınlaşma falan derken, ileriye gitmeye başlayınca da sordu, söyledim. Öyle olunca da haliyle bi sakınca görmemiştir daha da yakınlaşmak için. Bu ten çekimi nasıl oluyor aslında onu ben de anlamıyorum, yani uzun ilişkimde bunu yaşamak için baya bi süre beklemiştik utana sıkıla. Ama burda aniden olması sanırım ten çekimi, ya da adı her ne ise ben öyle sanıyorum.
Olumsuzlukları belirtmeniz iyi oldu, ben o etiket muhabbetinden diğerlerini düşünememiştim. Yani yuva yıkan kadın olma derdi bile çıkabiliyor başa. Kendi hayatım derken başkalarının hayatlarını etkilemek, kötü sonuçlar doğurmak istemem. Ve inandırıcılığı hakkında şüpheye de düşebilirsiniz zira ben de bu tür şeylerin nasıl ilerlediğini bilmiyordum, dediğim gibi uzun ilişkimde yaşamıştım sadece. Bakire olmadığımı nasıl öğrendiğine gelirsek, evet anlık ten çekimi oldu yakınlaşma falan derken, ileriye gitmeye başlayınca da sordu, söyledim. Öyle olunca da haliyle bi sakınca görmemiştir daha da yakınlaşmak için. Bu ten çekimi nasıl oluyor aslında onu ben de anlamıyorum, yani uzun ilişkimde bunu yaşamak için baya bi süre beklemiştik utana sıkıla. Ama burda aniden olması sanırım ten çekimi, ya da adı her ne ise ben öyle sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?