Cinsellikten Sonra, Şimdi Biz Neyiz?

madem fikrime değer verdin o zaman ben şunu düşünüyorum bu arkadaş sorumluluk altına girmekten korkuyo olabilir sana yaklaşırsa sen duygusal olarak bağlanırsın falan diye adım atamıyo olabilir (çünkü kendisi çok yoğun derecede bir duygusallık içinde değil ama zamanla aşık olup herşeyi göze alıp peşinde dolanabilir). bence sen madem bu kişiden hoşlandın bence çok üstüne düşmemekle birlikte onu birlikte keyif alabileceğin aktivitelere davet et. seninle keyifli vakit geçirdiğini ve korkmasının yanlış olduğunu görsün. zaten yaşanacaklar yanında yaşanır. herşeyi ondan bekleme sende bişeyler yap. istemeyen insan bırak aramayıı sen aradığında cevap bile vermez...

arayıp sinemaya gitmeyi teklif edebilirsin bence.
ama aklında ne var bilemem adamın.
mesela böyle biriyle karşılaşmıştım ben cinselliği yaşamıyorum ilişkilerimde
ama o da onsuz yaşayamaz bi insandı.
etrafında çokça kız oldu ve ilişkileri hep bu şekilde yürürdü.
onunla da bunu konuştuğumuzda kimisine sadece cinsel amaçlı baktığını kimisinden gerçekten hoşlandığını söylemişti.
bunun ayırdına sen varıcaksın bence sana nasıl hissettirdiğine bakmalısın. burda ne desek boş. eğer senden hoşlandığını hissettiysen sinema teklifi iyi olabilir bence.

bence o adam evli seninle eşini aldatıyor. sende buna çanak tutuyorsun.sadece seni cinsel bir obje olarak görüyor.seni kullanıyor tatlım.10 dakikada aldığınız zevkden dolayı 9 ay acı çekmeyin bence dikkatli olun.ve sonraki yıllarda yardımcısı olmayan bir anne.

Tatlım ,iyi güzel çekim vs yaşanan için sorun yok ,keşke sen aramasaydın olmuş aramışsın buluştuğunuzda ne yaptığınız önemli ,bekle aradığında gel buluşalım sex yapalım gibi bir tavır sergiliyorsa ,başka yön çekmeye çalış ölç tavrını seni se için mi arıyor yoksa gerçek bi ilişki mi istiyor bunu anlamış olursun ............
bu tip ilişki yaşayanlar var sadece partner olarak görüşüp sex yapma için buluşanlar ,amacı ne net olarak anlamış olursun ...........

Bol Şans dilerimmm

son sayfayı okumamıştım. o zaman sıra onda. istiyorsa o arayacak. siz aramayın
artık ona bırakın bakalım ne yapacak zaten sizde bişiler bulduysa gerisi gelir...
İlişkiler her ne kadar karmaşık olsa da, taktiklere bağlı kalmasa özgürce yaşansa da, işte burda yine kültür devreye giriyor. Ben de sıra onda diyorum artık.

Erkek ortamındaki o konuşmalardan haberdar değilim, ortam görmüş geçirmiş biri de değilim. Sadece bu adamla bir şeyleri yaşamak istedim ve yaşadım, arkasında duruyorum. Kadınlar yaptıklarının arkasında dursalar, aynen dediğiniz gibi özgür modern görünüp sonrasında da kandırmacalar olmasa, sütten çıkmış ak kaşık taklidi yapmasalar erkekler de hakkımızda bu şekilde düşünmezdi. Şimdi adam kendimi ona yıktım sanabilir doğal olarak.

Böyle ihtimalleri düşünmemiştim, fakat olabilir de yani. Çok tanımadığım için adamı koruma politikasına gitmicem. İyi niyetinizi anlıyorum da beni kullandığını düşünmenize katılmayacağım. Sevişmek karşılıklı bir olaydır. O beni kullandıysa ben de onu kullandım. Karşılıklı bir istek var burada. Çoğu kadın kendi cinselliğinizi erkeğe ödül olarak koyuyor, bu düşünce yapısı ile de haliyle erkek erişemediği noktayı bulunca kullanmış oluyor. Erkeğin cinselliği ile kadının cinselliği arasında bir fark yok bence, ikimiz de karşılıklı birbirimizi kullandık eğer kullanma şeklinde bir durum var ise.

Sizler gibi kadınların fikirlerine ihtiyacım var gerçekten. Kesinlikle düşüncelerimi anlatmışsınız. Eğer ararsam, başına kaldım diye düşünüp kaçarsa diye takılmıştım ama ilk aramamda olumlu cevap aldığıma sevindim. Yani direk kendi lehime çekmek istemiyorum ama istemeyen adam telefonlarıma bile çıkmazdı, ki birbirimizi hiç tanımıyor iken ortadan kaybolması çok kolaydı. Beni gayet rahat reddedebilirdi, sanki kırılırım diye mi korkacak. Ya da buluşur ama soğuk davranırdı. Ne biliyim gayet olumlu davranınca ben bir sıcaklık hissettim. Olaya benim kadar istekli olmasa bile, ister fiziksel ister duygusal anlamda olsun, istemese direk reddedebilirdi diye düşünüyorum.

Dayanamadım aradım ilk adımı bu sefer de ben atıyım dedim, şimdi yine bekleyişteyim duruma göre tekrar yazıcam buraya.

Hepinize teşekkür ederim kızlar, çok tepki alırım diye korkmuştum. Hangi fikir ve görüşte olursa olsun, yargılamak yerine yardımcı olduğunuz için, normal baktığınız için teşekkür ederim =)

Bence o adam sana karsi bir sey hissetmiyor.
Bilemem tabikide ama bence unut onu.
Sen ondan hoslanmis olabilirsin ama o seni 1 gecelik kadin gibi görüyor olabilir.
Sanirsam birbirinizi cok tanimiyormussunuz ve hemen iliskiye girmissiniz.
Ne bekliyorsunuz ki ? Ayrica onunla iliskiye girmeden önce baska biriylede girmissiniz ve buda onun sizden hoslanmasini daha imkansizlastiriyor.

Ama insallah oda senden hoslanir lütfen beni yanlis anlama ama gercek bu ki umarim degildir..

Canım arkasında olman ve kendini bu şekilde belirtmene bayıldım.

Yaşamak istedim yaşadım diyorsun doğru ama erkek bunu bu şekilde yorumlamıyor eğlencek kadın evlencek kadın diye yorumluyor anladın mı ? Sen ilk defa tanışır tanışmaz biri ile oldun iyi güzel ama karşında ki buna inanmaz ki bakire de değilsin rahat geniş kadınsın gözünde çok fazla bel bağlama büyük hayallere girme maalesef ileri ye dönük bir ilişki çok düşük bir ihtimal senin olayında. Seviyorsun sevgininn peşindesin bu çok güzel ama bazı durumları da kabullenmek zorundayız.

Adamın ortadan kaybolmamasını da iyi yönden ne kadar yorumlayabilirsin ki ? Elinde tutmak içinde ilgilenebilir.

Son düzenleme:
Yanlış anlamadım tabiki, zaten olay olmuş yaşanmış ve birbirimizi tek gecelik olarak görmüşüz. Ama aşık olmak ve hoşlanmak bekarete bakıyor olsaydı, bakire olmayan kadınların hiçbiri evlenemezdi. Zaten kadınların bu tutumundan dolayı toplum olarak buna inanıyoruz. Artık bazı kadınlar biz bakireyiz değerliyiz modunda geziyor. Kendi haysiyetlerini sadece bir zar parcası haline getirenler onlar, erkeklere atmamak lazım sucu.

Anladım evet, yani benim söylemeye calıstıgım şey şu aslında, zaten benimle ilgilenicek kişi bakireyim diye ilgileniyorsa, bakire olmam ona bir artı sağlıyorsa asıl ben o zaman bunun aşk olduguna inanmıyorum. Sonucta adamın eninde sonunda konacagı bi ödül var ve bu şey benim zarım. Ben bu görüş bana uymuyor işte. Erkekler anlar mı anlamaz mı bilemem (ki görüp geçirmiş biri olarak anlamaz diyorsunuz, haklısınız), ama ben kendi haysiyetimi kimseye mal etmek istemiyorum. Asıl ortada sevilecek bir zar yokken hala beni sevebiliyor ise o zaman hayatımın erkegidir, yoksa olmasın zaten. Bu anlattıklarım size uçuk gelebilir, öyle biri bulmak zor da olabilir ama elimde değil, fikrim böyle ve sizlerin de görüşleri ile erkek açısından bakmaya calısıyorum.

Arkadaşım, yukarıdaki arkadaslar da olumsuz yorumlar yaptılar, bel bağlama dediler. Gayet de onları dinleyip ona göre davrandım, adamın peşinde koşmadım. Ismarlama yorum istemiyorum, olumsuz fikre de açığım, zira sadece yapıcı fikirlere açığım. Siz böyle "cok ayıp" benzeri bi yorum yaptıgınızda sadece yazdıgınızla kalıyorsunuz, benim acımdan ayıp falan olmuyor yani.

Son düzenleme:
Canım arkadaşım neden uçuk gelsin aynı düşüncedeyiz senin ile bir zar için evlenecek adamı bende istemem. Karakterim duruşum saygım kısacası beni ben için sevmeli. Ki yeni nesil güvenecek kadın arıyor şuan ki kızlar artık eve erkek atıyor. Bulmak çok zor değil bence illa nasibimiz vardır. Erkeğe suç atmak kolay yada toplum böyle demek bizim kadınlarımız yaşayacağını yaşar sonra yok benim başıma neler geldi yok tecavüz yok ailem duymasın ki duymasın diye ki duymasın diye kendini sunanlarda var şu bu kadın kendini eziyor başka bir şey değil.

Senin hatan tanışır tanışmaz birlikte olman muhtemelen seni geniş rahat olarak nitelendirmişdir beyninde.

İlgili davranıyor aramalarıma dönüyor diyorsun onun açısından bakalım neden davranmasın ki ? Elinin altında bakire olmayan geniş bir kadın var canı isterse uğrayacağı duraklardan biri gibi görüyor olamaz mı ?

Kendini kandırma çok fazla bel bağlama o aramadan arama arar ise buluşmak ister ise sakın cinsellik yaşama. Ama öyle bir hale sokmuşsun ki kendini yaşamazsan yine aklında kötü düşünce oluşacak emin ol. Bana kendini düzgün göstermeye çalışıyor çünki öyle hemcinslerimiz var ki onlarla yata kalka hepimizi bir sayıyorlar ki bazen bende hak veriyorum valla. Emin ol sana karşı bir şeyler hissetseydi o devamını getirirdi sen böyle uğraşmazdın.

Son düzenleme:

Evet şimdi daha iyi anladım dediklerinizi. 2 seçenek var, biri geniş rahat kadın olmak. Yani bir gece yaşadık diye sana yapışacak peşinde dolanacak değilim havası vermek. Ki yapışkan görünmek istemiyorum. E o zaman da kendine güvenen ayakta duran kadın olmak ile, onunla bununla yatan kadın olma görüntüsü şeklinde 2 seçenek daha çıkıyor. Diğer seçenek ise, ondan hoşlandığımı belli etmek. Bu sefer de yine yapışkan kadın olma durumu da var, ya da tam tersi hoşlandığım için daha ciddi bir ilişki durumu var. Vallahi anlamak zor, istedikleri ile yatmak isterler, yatsan kötü olursun yatmasan kezban olursun. İşte dediğiniz gibi direk erkeklere suç atmak kolay, kadınlar her şeyi yaşayıp saklıyorlar. Evet ben de yaşadım ama kimseyi kandırmıyorum, açığım dürüstüm.
İçten cevaplarınıza tekrar teşekkür ediyorum. Duymak istediğim cevabı değil gerçekleri uygun bir dille samimi bir şekilde söylüyorsunuz. Bu aralar küçük küçük yazışıyoruz beyefendi ile, o yazıyor yani. Bakalım nereye varıcak yine sizlere danışıcam mutlaka =)

Son düzenleme:

cinsellik belki de hayatın en güzel seylerınden bırı. oyle kı bızı cocuk gıbı kutsal bı seye goturen seyın baslangıcı da cınsellıkle baslıyor.
dusuncem, senı cınsel yonden fazlasıyla tatmın etmesı. yanı sıradan bı ılıskı olsaydı yıne arar mıydın, ya da aklında kalır mıydı?

cinsellik belki de hayatın en güzel seylerınden bırı. oyle kı bızı cocuk gıbı kutsal bı seye goturen seyın baslangıcı da cınsellıkle baslıyor.
dusuncem, senı cınsel yonden fazlasıyla tatmın etmesı. yanı sıradan bı ılıskı olsaydı yıne arar mıydın, ya da aklında kalır mıydı?

O yönden tatmin edip etkilediği doğru. Daha doğrusu önceki ilişkimde ilk defa cinselliği yaşadıktan sonra, kaçmaya başlamıştım cinsellikten, sonra da ayrıldım zaten. Bu adamla bir çekim, ten uyumu hissettim ve bu bana güzel geldi. İlk defa birini bu yönde istediğim için belki de bu kadar çekici geliyor. Ama olmasaydı da hoşlanırdım evet.

Rica ederim önemli değil. O yazıyor ise güzel devam edin hayırlısı ne ise o olsun cinsel yönden tatmin olduğunu belirtdin sana söyleyeyim yince cinselliğini yaşayacaksın bu insan ile ama evlilik ile sonuçlanırmı kestiremiyorum inanın.

Yatsan bi dert yatmasan kezban sözü saçma olmuş kezban olmamak için mi yatıcağız altlarına :) Erkek evet yaşar istediğini ama çoğu zaman kimsenin ilki olmaz ve kimsenin ikincisi olduğuna inanmıyorlar çünki klasik yalan olarak biliyorlar sağ olsun bizim uyanık hemcinslerimiz sayesinde.

aşık beyin diye bir bilim adamın yorumlarına ve analizlerine dayanan bir kitap okumuştum. orda yazar ''aşık olmayı istemediğiniz biriyle cinsel beraberlik yaşamayın'' diyordu. bu bağlamda cinsellik insanı karşı tarafa duygusal olarak bağlıyor ve konunun başındaki sorunuzun cevabı evet. cinsel birliktelik sizi ona bağlamış.

ha şu var ki buna benzer bir ilişki analizleeri kitabında yine erkeklerin ilişki sağlamlaşmadan beraber olan kadınlara karşı zamanla mesafe oluşturduklarını, hangi kültür olursa olsun fark etmez bu kadınları kolay ve aile için uygun kişiler olarak görmediklerini yazmıştı.

diğer sorunuzun cevabı da burda yani. bu kadar çabuk birlikte olduktan sonra- isterseniz karşılıklı olsun beraberlik- sizi kolay biri olarak görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…