cocugu aldrmak isdemiyorum

Birseyi gerçekten merak ettim. Yorumları okuyunca aklıma takıldı.

Bilinçli kalınan bir gebelik. Peki neden aldırma kararı almistiniz öncesinde ?
kese buyumuyodu bende ilk gebeligimde ve cok para gitdi ilaca bundada var sandm ve para yok diye aldrcakdm ama hastalik yokmus bunda ve aldrmiyorm

siz anlamamisiniz herhalde ilk hamileliyimde kese buyumeme hastaligi vardi ve cok para gitdi bir servet ve bundada var sandm doktora gitmededn ve gitdm yokmus parada ilac icin lazmdi
Ben seni çok iyi anladım merak etme senin çelişkili cevapların beni bu yoruma itti Zaten. Ayrıca kese büyümeme hastalığı geçmez . Muhtelemen bir öncekinde kese büyümesdi yani hastalık değil gelir geçer bir durumdu ilaç verdi bu sağlıklı gelişiyor. Sen daha doktora gitmeden önce para yok bebek büyümüyor düşecek zaten deyip kendi kendine karar vermiştin... İnsanlara biraz daha saygılı konuş. Kimse senin düşmanın değil burada. Tutarsız konuşuyorsun çünkü... Eşinin 1yil 7 ay yatacağı hangi ara karara bağlandı daha dün bilmiyordun ne olup biteceğini şaştım kaldım valla

bir soruyu yorumlari okumadan 50defa yargiliyara soruyolar bi okuyum be kardesm

Nasıl ya görüşte yatak mı var nasıl orda birlikte oldular oha gerçek mi b

ilk duyduğumda ben de şok olmuştum ama pembe oda olarak aratabilirsiniz. bence çok mantıksız bi uygulama. insanlara hapis cezası vermenin bi mantığı onu bazı şeylerden mahrum bırakmaktır. hapse atıp karısı ile sevişmesine nasıl izin verilir anlamıyorum.

ben oylen bisey soylmedm benim eim 1yildr hapisde merak ediyolarsa dogru durust sorsunlar bos yere yargilamasnlar

ben oylen bisey soylmedm benim eim 1yildr hapisde merak ediyolarsa dogru durust sorsunlar bos yere yargilamasnlar
Ay neyse tamam kafam karıştı valla bir öyle bir böyle... Haklısın ... Umarım o çocuğu perişan etmezsin... Şimdi sen çalışmıyorsun kim bakacak size ?

annem bakacak bakacak derken yemek verecek yani ))) yani hergun para harcamiyorm anamdan alp hani zorndami diyolar ya
Hic mı para gitmeyecek neden bu kadar mantıksız işler yapıyorsun neyin acelesi bu nedir yani çocuk kaçıyor mu ? Bir tane var zaten çıkınca ikinci olurdu. Eşin neden içeri girdi ?

Ya Türk degılsın türkıyede degılsın . Dilin Azerice gelıp bizim sitede dert yanıyorsun bide millete bağırıyorsun . Hatırlatırım burası Türk sitesi . Siz Azeriler zaten Türkiye'nin dizisi filmi siteleri ne varsa yakında. Takıp edıyorsunux . Ya sizin YÖK mü kendi medyanız kendi siteleriniz heryerde karşıma çıkıyorsunuz .. bide bi insan HAPİSHANEDE NE DİYE SEVİŞİR ??? ÇOCUK YAPAR ?? TUHAFSINIZ Allah o çocukları korusun

Konu sahibi gerçekten çok tuhaf ama Azerbaycan'lı insanlara karşı yaptığınız bu genelleme sizce adil mi?
+Ayrıca Azeri kardeşlerimiz de Türk'dür.

ne bu şimdi ? Nedir bu ırkçılık? Ayrıca azeriler de Türk bilin istedim !

Daha kim Türk kim değil bilmeden ırkçılık yapmaya çalışmak... Sitenin sahibi misiniz pardon? Türkçe yazıldığı sürece herkes yazabilir. Konu sahibinin yazımı komik gelebilir ama o yazım şekli de Azeri Türkçesi gibidir.

Konu sahibi gerçekten çok tuhaf ama Azerbaycan'lı insanlara karşı yaptığınız bu genelleme sizce adil mi?
+Ayrıca Azeri kardeşlerimiz de Türk'dür.
İsterse Türk olmasın nedir bu ırkçılık anlamıyorum...bilerek isteyerek ortalığı karıştırmak istenmis sanki.. her ırktan insan var burada ne kadar ayıp ya !

valla ben gayet hayırlıyım. işimde gücümde. hapiste yatan kocadan çocuk yapmıyorum en azından. az mantıklı olun allah aşkına. bi de kazara da değil bilerek yapmışsınız. pes.
Zannediyorum ki henüz nikah kıymamış eski kocasıyla. Yani önceki konusunda böyle bir şey söylememişti.
Bir de çocuk oyuncağı sanki bir önceki konusunda doktor rahmin genişlemiyor ilaç kullanman lazım 9 ay boyunca diyor bu konuda ise doktor öyle bir şeyin olmadığını söyledi diyor. Ve yine bir önceki konuda paraları yok bir orda bir burda yaşıyor konu sahibi, bu konuda ise arabaları dahi var.
Bilemiyorum ben bu konuya da pek inanamadım açıkçası.

İsterse Türk olmasın nedir bu ırkçılık anlamıyorum...bilerek isteyerek ortalığı karıştırmak istenmis sanki.. her ırktan insan var burada ne kadar ayıp ya !
Tabii ki burada yazabilmek için Türk olmak şart değil. Kurallara uyulduğu sürece herkes burada bir şeyler paylaşabilir. Ama hanım efendi azerilerin de Türk olduğunu bilmiyor sanırım... Cehalet başa bela.

Tabii ki burada yazabilmek için Türk olmak şart değil. Kurallara uyulduğu sürece herkes burada bir şeyler paylaşabilir. Ama hanım efendi azerilerin de Türk olduğunu bilmiyor sanırım... Cehalet başa bela.
İnsan bu kadar sığ olur... İster Türk olur ister olmaz ister senin dininde olur ister olmaz senin ismine cismine ırkına inanışına saygı duyduğu sürece kimse kimseye laf diyemez... Kalkmış babasını toprağından kovar gibi konuşuyor bir de! Hay Allah'ım akıl fikir versin ne diyeyim ya. Zıpladı sinirlerm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…