cocugu aldrmak isdemiyorum

adriyorm desem yok aldrma diyolar aldrmiyorm diyorm o hayata cocuk getirme diyolar benimi bunlarnmi kafasi guzel anlamadm

Valla apla...
Haklısın...
Sen de haklısın...
Herşeyi apaçık yazmayınca..
Böyle " kafam mi kıyak " diye sordurturlar adama...

Kulağımda Orhan Gencebay türküsü : Sen de haklısın

Öff ne saçmalamışsın. Sanki site babanın malı. Dünyanın her yerinden insan girebilir. Sana mı soracak

hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi

O öyle değildir bence kılıf bulmuş. O hapisteyken 9 ay hamile geçecek. Sonra da bir kaç ay bebek cok küçük olacak. Kıskançlıktan gibi geldi bana

Yıl olmuş 2017 hala ırkçılık yapan yaşam formları var, yazık.

@KaraTurna haklı. her bölgenin kendi kültürel yapısı var. Türkiye'nin bile doğusu batısı güneyi kuzeyi sahil şeridi iç bölgelerinde farklılık varken neden burada konu açtınız. Üstelik dil konusu da var. derdinizi tam olarak anlatamiyorsunuz belki. tabi ki yardımcı olmak isteriz ama bizim düşüncelerimiz size uyacak mı.

merhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
Cocuk icin para lazim degil mi? Arkadasim hazir ol oyle buyuk paralar lazim ki herseyin en ucuzunu alsan bile..Ben sana aldir aldirma diyemem ancak bakamayacaksan yazik etme cocuga. Dunya bir heves uguruna dogurulup yitip giden bebeklerle dolu. Dusun tasin

Saçmasın gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…