- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
adriyorm desem yok aldrma diyolar aldrmiyorm diyorm o hayata cocuk getirme diyolar benimi bunlarnmi kafasi guzel anlamadmKONU ırkçılığa ve hakarete girmiş
yargilamak konusundq otomotige baglamislar herhaldeKONU ırkçılığa ve hakarete girmiş
boyle bir hayata derken ?? bazi anneler cocugu dadiya brakp calisiyo o cocuklar daha mutlu oluyor zaten
esim hapse girdiyinde ayriydk biz barsmiyodm oda bir bosluga dusdu arkadasni fena dovdu
adriyorm desem yok aldrma diyolar aldrmiyorm diyorm o hayata cocuk getirme diyolar benimi bunlarnmi kafasi guzel anlamadm
adriyorm desem yok aldrma diyolar aldrmiyorm diyorm o hayata cocuk getirme diyolar benimi bunlarnmi kafasi guzel anlamadm
esim hapse girdiyinde ayriydk biz barsmiyodm oda bir bosluga dusdu arkadasni fena dovdu
Mavi ekran verdim.hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
e sende hatalısın ama arada yaniyargilamak konusundq otomotige baglamislar herhalde
Ya Türk degılsın türkıyede degılsın . Dilin Azerice gelıp bizim sitede dert yanıyorsun bide millete bağırıyorsun . Hatırlatırım burası Türk sitesi . Siz Azeriler zaten Türkiye'nin dizisi filmi siteleri ne varsa yakında. Takıp edıyorsunux . Ya sizin YÖK mü kendi medyanız kendi siteleriniz heryerde karşıma çıkıyorsunuz .. bide bi insan HAPİSHANEDE NE DİYE SEVİŞİR ??? ÇOCUK YAPAR ?? TUHAFSINIZ Allah o çocukları korusun
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Aynen...adam boş bırakmıyo kadınıÖff ne saçmalamışsın. Sanki site babanın malı. Dünyanın her yerinden insan girebilir. Sana mı soracak
Arkadaşım, kocan Gürcistan'da hapishanede sen keza ordasın. Azerisin de. Senin Türkiye'ye el hiç bir ortak noktan Yok şuan neden Türk serverinde bir sitede dert anlatıyorsun laf yetiştirmeye çalışıyorsun?
Yanlış anlaşılmasın olamaz demiyorum başımız gözümüz üstüne ama sen Türkiye desin bal gibi neyi saklıyosun anlamadım.
Cocuk icin para lazim degil mi? Arkadasim hazir ol oyle buyuk paralar lazim ki herseyin en ucuzunu alsan bile..Ben sana aldir aldirma diyemem ancak bakamayacaksan yazik etme cocuga. Dunya bir heves uguruna dogurulup yitip giden bebeklerle dolu. Dusun tasinmerhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
Saçmasın gerçekten.Ya Türk degılsın türkıyede degılsın . Dilin Azerice gelıp bizim sitede dert yanıyorsun bide millete bağırıyorsun . Hatırlatırım burası Türk sitesi . Siz Azeriler zaten Türkiye'nin dizisi filmi siteleri ne varsa yakında. Takıp edıyorsunux . Ya sizin YÖK mü kendi medyanız kendi siteleriniz heryerde karşıma çıkıyorsunuz .. bide bi insan HAPİSHANEDE NE DİYE SEVİŞİR ??? ÇOCUK YAPAR ?? TUHAFSINIZ Allah o çocukları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?