- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Herkes ister kendi çocuğuna bakmayı.sartlari farklı insanların.Cocugumu okuldan alinc o yanliz eve giden cocuklara Cok aciyorum ya... okadar Sey duyuyoruz okuyoruz Allah Tüm cocuklari korusun....
cocuk cocuktur yalniz birakilmaz evde, yalniz gidemez eve hic mi korkmuyorsunuz disarda okadar sapik gezerken ya.. Bazi arkadaslar Dedigi gibi Bende en az 15 olmasi lazim.
Ha bi saatlik isim var diyosaniz, hemen gidip geliyorum cocugum anca 9 yasindaki Bir cocuga diye bilirsiniz. Oda belki
Yok illaa calisacam derseniz cocuk mocuk yapmak tavsiye etmem kimseye
Kuzucuk yaa inan ailen mecburdu yaptiçocuğum yok ama annem babam çalıştığı için 7 yaşından beri tek başıma okuldan eve gittim geldim. okulum yakın bile olsa annesi evde olan ve kapıyı annesi açan arkadaşlarıma hep özendim,ayrıca evde çeşitli korkular da geliştirdim o dönem. korkudan çoğu zaman bir odada oturur bizimkileri beklerdim aç karnıma. kaç yaş uygundur bilemem ama 7 yaş çok erken onu biliyorum.
Bu nasıl hadsizlik ya? Çocuk mocuk yapmak için sizden izinmi alacak insanlar?Cocugumu okuldan alinc o yanliz eve giden cocuklara Cok aciyorum ya... okadar Sey duyuyoruz okuyoruz Allah Tüm cocuklari korusun....
cocuk cocuktur yalniz birakilmaz evde, yalniz gidemez eve hic mi korkmuyorsunuz disarda okadar sapik gezerken ya.. Bazi arkadaslar Dedigi gibi Bende en az 15 olmasi lazim.
Ha bi saatlik isim var diyosaniz, hemen gidip geliyorum cocugum anca 9 yasindaki Bir cocuga diye bilirsiniz. Oda belki
Bende öyleydim eskiler hep böyle şimdinin 15 yaş yapmazKendimden örnek vereyim beni 9 yaşında bırakmaya başladılar sobayı yakardım aperatif yemek hazırlardım hazır çorba kızartma gibi, evi toplardım yaramaz bir çocuk değildim ama kendi çocuğum olursa bırakamam mesela bu yüzden aileme kızgınım o yaşta ne kadar sorumluluk yüklemişler bana.
Zor bir çocukluk geçirdim erken yaşta olgunlaşmak zorunda kaldım şuan ailemle görüşmüyorum bile büyüdüğümde de bir çok zorluk yaşattılarHazır çorba, kızartma ve soba yakmak mı?
Şuan gözümde 9 yaşında bir kız çocuğu canlandırdım nasıl üzüldüm gözlerim doldu
Estagfurullah, önce bana sorun demedim. „Tavsiye etmem“ didimBu nasıl hadsizlik ya? Çocuk mocuk yapmak için sizden izinmi alacak insanlar?
TamamdırO
Estagfurullah, önce bana sorun demedim. „Tavsiye etmem“ didimbiraz daha özenli okuyun, düsünün, Sonra yazin moranka hanimcigim
ayy tüh, sizden tavsiye almadan cocuk yapmışız ya biz.Cocugumu okuldan alinc o yanliz eve giden cocuklara Cok aciyorum ya... okadar Sey duyuyoruz okuyoruz Allah Tüm cocuklari korusun....
Bence bunlardan aşağısı tek basına kalmamalı.. Biz zamanında yaşadık ama kendimiz mümkün mertebe bunu çocuklara yüklememeliyiz.. Bizim evimizin içinde kapı yoktu kapı yerine battaniye takmıştı annem babam. Küçükken o battaniye hareket ettikçe korkardım arkasında biri var zannederdim kendimce korkular türetmiştim yaşımda 10 falandı bu durum oldugundaHerkes bi yaş yazmış sonuc ne anlamadım 14- 15-16-17?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?