- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
ikisini de telefonla bilgi aldım. maalesef yine aylar sonrasına sıra var.ankara galiba. topraklığa ya da 75.yıl a gittiniz mi
Dişinde iltihap varsa %100 nar suyuyla (marketlerdeki de olur) ama yüzde yüz olması önemli aromalı falan olmuyor. Çalkalayıp tükürsün. Saniyede iltihapın aktığını göreceksiniz. Saraçoğlunun tarifi ben faydasını çok gördüm. Hatta mucize yani bence. Çok geçmiş olsun
bunu yapmadım işte bugün yapayım. enfeksiyon değil sanırım oyuk diş bildiğiniz. dişin ortası yok direk diş eti sinirleri görünüyor artık o derece kötü. aylardır çözemedik sorunu ve gittikçe oyuldu dişiBuna ek olarak karanfil ve tarçın beraber kaynatılıp karanfil tanesi ve kaynayan karışımın suyu o bölgeye pamukla bastırılırsa iltihabı akıtır.
Ben parmağım için uygulamıştım ve mucizeye şahit oldum..
Allah cezalarını versin böyle sisteminde dr da. Bu ne vicdansızlık yahu karşındaki çocuk çocuk 6 ay nasıl dayansın acıya.çekemiyorlarmış yaşından dolayı.
bizim de fikrimiz aslında dşi düşene kadar öyle böyle idare etmekti ama iş artık çığrından çıktı. sürekli ağlayan bi çocuk.. dayanılmıyorki..
gata ya gittik şubata randevu veriyor en erken.
tepebaşı 1 yıl diyor.
keçiören diş 6 ay verdi
hep çok ileri tarihlere atıyorlar.
ikna edemiyoruz. o kadar iyi doktorlara denk geldikki hem bayan hem erkek doktorlar ama yok izin vermiyor.. neler vadediyoruz.. neler söylüyoruz ikna edemiyoruz..
çekemiyorlarmış yaşından dolayı.
bizim de fikrimiz aslında dşi düşene kadar öyle böyle idare etmekti ama iş artık çığrından çıktı. sürekli ağlayan bi çocuk.. dayanılmıyorki..
gata ya gittik şubata randevu veriyor en erken.
tepebaşı 1 yıl diyor.
keçiören diş 6 ay verdi
hep çok ileri tarihlere atıyorlar.
ikna edemiyoruz. o kadar iyi doktorlara denk geldikki hem bayan hem erkek doktorlar ama yok izin vermiyor.. neler vadediyoruz.. neler söylüyoruz ikna edemiyoruz..
Neden sedasyon yapmıyorlar ben anlamadımanestezi yapacaklar. bi dünya test yaptılar bunun için kalbine falan bi dünya şeye baktılar. bize söylenen bu bende istemiyorum anestezi almasını ama başka yol yokki
Aha benim büyük oğlan.
Sinek ısırsa o uzvu günlerce kullanmaz, yara bandı bir yerde 2 aya yakın kalır hala acıyor diye.
Hiçbir şey olmasa bile, çarptığını veya düştüğünü anımsayıp günlerce üzülüyor ve oraya asla yaklaşmıyor.
En büyük korkum dişlerine bir şey olacak diye titriyorum üzerine.
O diş hekimi Ankara’da mı acaba
Bence anestezi dedikleri sedasyonNeden sedasyon yapmıyorlar ben anlamadım
ona ameliyathane de gerekmiyor. koldan bi iğne ile uyutmuşlardı beni yattığım yerdeBence anestezi dedikleri sedasyon
Ben de her hastanenin uygulaması farklıdır diye düşündüm .Benim de müdahale odasında olmustu ,ekstra ameliyathaneye almadılar .ona ameliyathane de gerekmiyor. koldan bi iğne ile uyutmuşlardı beni yattığım yerde
çocuk bölümü zaten gittiğimiz yer hep aynı çocuk dolu.. sistem bozuk sistem yokki.. sağlık sistemi düzeldi dediler iyice mahvolduÇocuklara falan öncelik tanımıyorlar mı ne biçim i
Allah cezalarını versin böyle sisteminde dr da. Bu ne vicdansızlık yahu karşındaki çocuk çocuk 6 ay nasıl dayansın acıya.
çok teşekkür ederim umarımSizin için bende mesaj attım ahbap platformuna umarım en kısa zamanda dönüş yapılır
nerde yaptırdınız işlemi acaba? sedasyon + 2 diş dolgu ve tamamen dişlerin temizlenmesi işlemi bizimkiSedasyon o kadar pahalı mı ya
15 dk uyutmuşlardı beni başka bir işlem için
Doktor kontolü işlem + sedasyon 2000 tl tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?