Cocugum agladikca canım yaniyor

Buna ek olarak karanfil ve tarçın beraber kaynatılıp karanfil tanesi ve kaynayan karışımın suyu o bölgeye pamukla bastırılırsa iltihabı akıtır.

Ben parmağım için uygulamıştım ve mucizeye şahit oldum..

bunu yapmadım işte bugün yapayım. enfeksiyon değil sanırım oyuk diş bildiğiniz. dişin ortası yok direk diş eti sinirleri görünüyor artık o derece kötü. aylardır çözemedik sorunu ve gittikçe oyuldu dişi

Çocuklara falan öncelik tanımıyorlar mı ne biçim i
Allah cezalarını versin böyle sisteminde dr da. Bu ne vicdansızlık yahu karşındaki çocuk çocuk 6 ay nasıl dayansın acıya.

Sedasyon o kadar pahalı mı ya
15 dk uyutmuşlardı beni başka bir işlem için
Doktor kontolü işlem + sedasyon 2000 tl tutmuştu

Küçük çocukların diş dolguları zor oluyor.
Kızım 6 yaşındayken 4 dişi çürüktü. Doktorumuz dolguyu yapamam, devlet hastanesinde uyutularak yapılması lazım, ufak bir hareket etse sonucu kötü olur demişti. Ben kızım tanıdığım için kendi doktorumuza, sen yap korkma dedim. 4 dişinin dolgusunu da yapmıştı ama çok korkmuştu doktor.
Maalesef durum bu vaziyette. Devlette doktor az, hasta çok olunca böyle oluyor.

Çocuğunuza içim acıdı. Dünden beri benim de dişim ağrıyor. Ben zor dayanıyorum o yavrucak ne yapıyor acaba.

Etimesguttaki eski hava hastanesini diş hastanesi yaptılar
Çocuklar sürekli geliyor hep görüyorum orayı denediniz mi

Allah yardımcınız olsun
kıyamam kuzuma
Allah acil şifalar versin

bir aile büyüğü eş dost yok mu?
birilerinden isteseniz?

istanbul.
Inşallah bir şey olmaz. Gercekten çok zor.
Teselli olur mu bilmem ama hep aynı gitmiyor.
Kardeşim 8 yaşına geldiğinde kolunu kırdı, sonra hafifledi epey:)
Şimdi 13 yaşında, hala çok tatlıdır canı, kazım kadar oldu ama mızmız, ve ağlamaya falan başlasa çok uzun sürüyor

Ay ölürüm ne kadar üzüldüm ya koca koca insanlar diş ağrısına dayanamazken o kuzu nasıl dayansın. Yani yapabilecek birşeyimiz Yok mu hiç direk bi yol göstermek istemiyorum ama 5 bin de atla deve değil ya. Bize ispatlasanız yani nasıl olur ne şekil olur bilemem ama yöneticiler işe bi el atsa toparlasak.

Gecmıs olsun
Benım oglumunda o yaslarda curugu olmustu . Maalesef ıkımızınde cok fazla curugu oluyor. Agız asıtlerınden oldugunu soyledı kuzenım dıs hekımı. Ben oglanı ıkna ederek canlı yaptırdım ıslemlerı zaten ıgneye dayansa gerısınde acı hıssetmeyecek ama ılerlerse Allah korusun cene kemıgıne zarar verır curuk.

Ayrıca ben opr. yapılmasını ıstemedıgım ıcın canlı yaptırdım anestezı korkutuyor benı

İkna edemediniz mi, benim oğlumun dişlerini de yeni yaptırdık. Diş hekimi çok güzel ikna etti. Siz de öncesinde ikna edebilirsiniz, bu ağrıların geçecek yoksa çekmek zorunda kalabilir doktor diye.

Çocuklara falan öncelik tanımıyorlar mı ne biçim i

Allah cezalarını versin böyle sisteminde dr da. Bu ne vicdansızlık yahu karşındaki çocuk çocuk 6 ay nasıl dayansın acıya.
çocuk bölümü zaten gittiğimiz yer hep aynı çocuk dolu.. sistem bozuk sistem yokki.. sağlık sistemi düzeldi dediler iyice mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…