Cocugum agladikca canım yaniyor

keşke bizde böyle halledebilsek.. imkansız resmen..

dayanamıyor ayrıca zaten öyle bi çenesini tutuyor yanağını çekiştirip ağlıyorki..

bende çok korkuyorum ama dokunturtmadığı için elimden bişe gelmiyor..

İkna edemediniz mi, benim oğlumun dişlerini de yeni yaptırdık. Diş hekimi çok güzel ikna etti. Siz de öncesinde ikna edebilirsiniz, bu ağrıların geçecek yoksa çekmek zorunda kalabilir doktor diye.
o ağrının içinde kıvranırken bile konuşuyorum hemen hallolacak izin ver annecim hiç acımayacak biz yanındayız bende dişimi yaptırcam vs. ama yok o halde bile gitmem korkuyorum diyor

teşekkür ederim ama bu işler biraz sıkıntılı şeyler forumda müsaade edilemez ki zaten bende bunu kabul edemem.. çok teşekkür ederim

diş ağrısı zordur yazık yavruya.
bence çocuk dilinden anlayan bir özel doktora götürün. ya da sevdiği birşeyi teklif edin. 4,5 yaş anlayabileceği bir yaş.
ikna edip uyutmadan halledin. hatta kadın diş hekimleri çok tatlı dilli ve ikna edici oluyor. ikamet ilinizi söylerseniz belki bilinen iyi bir hekim önerisi gelir.
şayet alerjisi yoksa karanfili zeytinyağında ezin buzdolabına koyun. kıvam alınca ağrıyan dişlerine sürün. geçici olarak rahatlatır. geçmiş olsun

Hanim efendi tekirdag da büyük bir dis hastanemiz var, devlet ve sadece dış randevuyu 182 den alın herhangi bir tedavi icin doktor en gec 15 gün içinde gun veriyor. Belki de rica etseniz aynı gün bile yaparlar.

Hanim efendi tekirdag da büyük bir dis hastanemiz var, devlet ve sadece dış randevuyu 182 den alın herhangi bir tedavi icin doktor en gec 15 gün içinde gun veriyor. Belki de rica etseniz aynı gün bile yaparlar.
arayayım. bilgi verirler sanırım teşekkür ederim.

kadın diş hekimi denedik önce zaten sonra erkek denedik. çok şey vadettik ama yok kanmıyor.. karanfil hiç denemedim. onu deneyeceğim.

evet her sabah gelen ilk 50 kişiyi mi ne alıyolarmış
Benim evim hastane yanında dA kalkıp gidemedim üşengeçlikten. Hep çocuklar görüyorum çocuk diş var galiba
gazi de öyle bir sistemde çalışıyor. doğrudur. ama hastaneyi aradım diş olmadğını söylediler. acaba başka bir yerden mi bahsediyoruz

gazi de öyle bir sistemde çalışıyor. doğrudur. ama hastaneyi aradım diş olmadğını söylediler. acaba başka bir yerden mi bahsediyoruz
ANKARA ETİMESGUT ŞEHİT SAİT ERTÜRK DEVLET HASTANESİ bahsettiğim yer. herkes diş için geliyor ama. mhrs sisteminden baktığımda da çocuk diş polikliniği görünüyor. sadece randevu yok internet üzerinden

mhrs den bölüm var görünüyor ama randevu için mhrs den tıkladığımda uygun randevu bulunamamıştır dilyor. hastaneyi tekrar aradım ama operatör açmadı bi daha denicem birazdan bakalım

Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.

Ben bir diş için, narkoz dahil beş bin neyin nesi anlam veremedim. 4 aydır çenemle ve dişlerimle upraşıyorum özelde kanal tedavisi görüyorum -ki kistli dişler bunlar. Diş başına 400 tl ödüyorum toplamda 6 diş. Hatta indirimli fiyatı ile 380 tl.

Sadece bir özelle mi görüştünüz?

Karanfil yaği alin aktardan pamuğa biraz döküp dişe koyun,agrisini alacaktir.Ama geçici bir çözüm tabiki.

Bir çok özeli arayin fiyat sorun,5000 bana çok fazla geldi.

Neden çekmiyorlar ya. Küçücük çocuk diş dolgusu nasıl yapılacak. Benim oğlum 5 yaşında dişi çekildi, 10 yaşında yerine yenisi gelir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…