- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
keşke bizde böyle halledebilsek.. imkansız resmen..Küçük çocukların diş dolguları zor oluyor.
Kızım 6 yaşındayken 4 dişi çürüktü. Doktorumuz dolguyu yapamam, devlet hastanesinde uyutularak yapılması lazım, ufak bir hareket etse sonucu kötü olur demişti. Ben kızım tanıdığım için kendi doktorumuza, sen yap korkma dedim. 4 dişinin dolgusunu da yapmıştı ama çok korkmuştu doktor.
Maalesef durum bu vaziyette. Devlette doktor az, hasta çok olunca böyle oluyor.
Çocuğunuza içim acıdı. Dünden beri benim de dişim ağrıyor. Ben zor dayanıyorum o yavrucak ne yapıyor acaba.
burayı bilmiyorum hemen bakayım. sait ertürk devl. has. mi?Etimesguttaki eski hava hastanesini diş hastanesi yaptılar
Çocuklar sürekli geliyor hep görüyorum orayı denediniz mi
maalesef isteyebilcek kimsem yok. yoksa hiç beklemezdim.. teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun
kıyamam kuzuma
Allah acil şifalar versin
bir aile büyüğü eş dost yok mu?
birilerinden isteseniz?
bende çok korkuyorum ama dokunturtmadığı için elimden bişe gelmiyor..Gecmıs olsun
Benım oglumunda o yaslarda curugu olmustu . Maalesef ıkımızınde cok fazla curugu oluyor. Agız asıtlerınden oldugunu soyledı kuzenım dıs hekımı. Ben oglanı ıkna ederek canlı yaptırdım ıslemlerı zaten ıgneye dayansa gerısınde acı hıssetmeyecek ama ılerlerse Allah korusun cene kemıgıne zarar verır curuk.
Ayrıca ben opr. yapılmasını ıstemedıgım ıcın canlı yaptırdım anestezı korkutuyor benı
devlet hastanesi özel gibi seçme sansı sunmuyor ki. anestezi dediler. sedasyon istedik ama ilgilenilmiyor işte.Neden sedasyon yapmıyorlar ben anlamadım
o ağrının içinde kıvranırken bile konuşuyorum hemen hallolacak izin ver annecim hiç acımayacak biz yanındayız bende dişimi yaptırcam vs. ama yok o halde bile gitmem korkuyorum diyorİkna edemediniz mi, benim oğlumun dişlerini de yeni yaptırdık. Diş hekimi çok güzel ikna etti. Siz de öncesinde ikna edebilirsiniz, bu ağrıların geçecek yoksa çekmek zorunda kalabilir doktor diye.
teşekkür ederim ama bu işler biraz sıkıntılı şeyler forumda müsaade edilemez ki zaten bende bunu kabul edemem.. çok teşekkür ederimAy ölürüm ne kadar üzüldüm ya koca koca insanlar diş ağrısına dayanamazken o kuzu nasıl dayansın. Yani yapabilecek birşeyimiz Yok mu hiç direk bi yol göstermek istemiyorum ama 5 bin de atla deve değil ya. Bize ispatlasanız yani nasıl olur ne şekil olur bilemem ama yöneticiler işe bi el atsa toparlasak.
Hanim efendi tekirdag da büyük bir dis hastanemiz var, devlet ve sadece dış randevuyu 182 den alın herhangi bir tedavi icin doktor en gec 15 gün içinde gun veriyor. Belki de rica etseniz aynı gün bile yaparlar.Toplu alıntı yaptım Arkadaşlar herkese tek tek yazamıyorum Özür diliyorum oğluma uyutma işlemi yapılarak yani ameliyathane ortamında dolgu yapılacağı için her hastanede yok. özel yerde de bu çok masraflı bir işlem.Bu yüzden yüksek fiyat çıkıyor. cürükleri temizlenecek dolgu yapılacak ama uyutulması gerekiyor işlem bu . çevredeki hastanelere de baktık Kırıkkale vesaire yakın illerdeki Bütün devlet Hastaneleri'nin dişlerine sorduk. onlar da aynı şekilde her yer bir yıl sıra sonra sira veriyor. bir yıl değilse bile dört beş ay kesinlikle var hepsinde. ben nereye başvuracağım ne yapacağımı şaşırdım sabahlara kadar uyuyamıyo benim yavrum diş ağrısından artık.. çaresizlik ne zor kafayı yicem artık.
arayayım. bilgi verirler sanırım teşekkür ederim.Hanim efendi tekirdag da büyük bir dis hastanemiz var, devlet ve sadece dış randevuyu 182 den alın herhangi bir tedavi icin doktor en gec 15 gün içinde gun veriyor. Belki de rica etseniz aynı gün bile yaparlar.
kadın diş hekimi denedik önce zaten sonra erkek denedik. çok şey vadettik ama yok kanmıyor.. karanfil hiç denemedim. onu deneyeceğim.diş ağrısı zordur yazık yavruya.
bence çocuk dilinden anlayan bir özel doktora götürün. ya da sevdiği birşeyi teklif edin. 4,5 yaş anlayabileceği bir yaş.
ikna edip uyutmadan halledin. hatta kadın diş hekimleri çok tatlı dilli ve ikna edici oluyor. ikamet ilinizi söylerseniz belki bilinen iyi bir hekim önerisi gelir.
şayet alerjisi yoksa karanfili zeytinyağında ezin buzdolabına koyun. kıvam alınca ağrıyan dişlerine sürün. geçici olarak rahatlatır. geçmiş olsun
burayı bilmiyorum hemen bakayım. sait ertürk devl. has. mi?
gazi de öyle bir sistemde çalışıyor. doğrudur. ama hastaneyi aradım diş olmadğını söylediler. acaba başka bir yerden mi bahsediyoruzevet her sabah gelen ilk 50 kişiyi mi ne alıyolarmış
Benim evim hastane yanında dA kalkıp gidemedim üşengeçlikten. Hep çocuklar görüyorum çocuk diş var galiba
ANKARA ETİMESGUT ŞEHİT SAİT ERTÜRK DEVLET HASTANESİ bahsettiğim yer. herkes diş için geliyor ama. mhrs sisteminden baktığımda da çocuk diş polikliniği görünüyor. sadece randevu yok internet üzerindengazi de öyle bir sistemde çalışıyor. doğrudur. ama hastaneyi aradım diş olmadğını söylediler. acaba başka bir yerden mi bahsediyoruz
mhrs den bölüm var görünüyor ama randevu için mhrs den tıkladığımda uygun randevu bulunamamıştır dilyor. hastaneyi tekrar aradım ama operatör açmadı bi daha denicem birazdan bakalımANKARA ETİMESGUT ŞEHİT SAİT ERTÜRK DEVLET HASTANESİ bahsettiğim yer. herkes diş için geliyor ama. mhrs sisteminden baktığımda da çocuk diş polikliniği görünüyor. sadece randevu yok internet üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?