Babam küçüklükten beri kardeşimi ve beni, size vuran olursa siz de onlara vurun diye yetiştirdi. Çok cazgır olduk, şimdi de öfke kontrolümüz yok. Dayak yemek mi iyidir, bu mu iyidir bilemedim ben şimdi.
Not: hiç dayak yemedik.
ben cok dayak yedımAnnem de bana "Sakin dayak yiyip, aglayip eve gelme. Seni pataklarim ." derdi.
Soylemesi ayip ben de cok cazgirim ve hic dayak yedigimi hatirlamiyorum.
Bir de şu var; çocuğu savunma sporuna gönderince iyi ebeveyn oluyorsun, sen de onu döv deyince tü kaka. He canım he.
rica ediyorum vurmayın bu yaptığınız çok yanlış dese ne çare
ne güzel insanlar yetiştiriyorsunuz ya. bravo size.
Benim kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor. Geçen hafta okula gitmicem dedi. Arkadaşı sürekli bağırıyormuş oyun oynarken.seneye kızımı krese gonderıcem
sımdıden kara kara bır el yıkamayı bılmeyen cocuklar bırde doven ısıran cocuklar kabusu sardı benı
neysekı sız cozebılmıssınız mevzuyu baska cocuklara sarmıs bu kez de o ayrı
esas bırı kapısına dayanacak senın cocugun benım cocugumu dovuyormus dıye hır gur rezıllık cıkarıp utandıracak belkı ozaman akılları baslarına gelır
Bu dayak yiyen elinden oyuncagi alinan cocuklar hep anne babanin butun problemlerini cozdugu cocuklar.birakin kendileri cozuversin ,burakin da birseylere uzuluversin cocuklariniz .gucsuz yetistirince o da boyle gucunu gosteremiyor.benim kizim 4. Sinifa gidiyor.bir cocuk bana vurdu ya da bana sunu bunu yapti deyince ben bilmiyorum o sinifindaki mesele kend8n hallet diyorum.zaten artik demiyor bile daha kucukken derdi..ayni okuldayiz sinifina cikip bakmam bile o da gelmez yanima.boyle yapmak bircok anneye zor gelir biliyirum.ogretmen oldugumdan velileri coj iyi taniyorum.bu tarz cocuklarin anneleri cok mudahaleci fazla ilgili
Bu dayak yiyen elinden oyuncagi alinan cocuklar hep anne babanin butun problemlerini cozdugu cocuklar.birakin kendileri cozuversin ,burakin da birseylere uzuluversin cocuklariniz .gucsuz yetistirince o da boyle gucunu gosteremiyor.benim kizim 4. Sinifa gidiyor.bir cocuk bana vurdu ya da bana sunu bunu yapti deyince ben bilmiyorum o sinifindaki mesele kend8n hallet diyorum.zaten artik demiyor bile daha kucukken derdi..ayni okuldayiz sinifina cikip bakmam bile o da gelmez yanima.boyle yapmak bircok anneye zor gelir biliyirum.ogretmen oldugumdan velileri coj iyi taniyorum.bu tarz cocuklarin anneleri cok mudahaleci fazla ilgili
Muhtemelen karşı taraf annesi :))))Sen cocuguna armut topla dersin: )
İçimi okudunuz resmen, ve aynıyız sanırım ben de öyleyim gözler dolar anında..Kimse çocuğunu naif yetiştirmiyor, x’in annesi evin prensesi dünyanın yek bebesi olarak yetişen bebeler okula gittiklerinde diğer çocukların burnundan getirip her şey kendilerininmiş gibi davranıyorlar. Yaşlar büyüdükçe bu bencillik bütün ilişkilerinde ortaya çıkıyor, rekabet edemeyen çocuk hayatta geri kaldığını hissederek ilerliyor. Düşen çocuk düştüğü gibi kendisi kalkmayı bilecek, en ufak kişisel ihtiyaçlarını kendisi giderebilecek, vahşi doğayla karşılaştığında ışık görmüş tavşan gibi kalmasın diye bu gerekli.
Ben de şiddete karşıyım, ben de çok naif yetiştirildim, dünyanın en doğru ilkeleriyle büyüdüm, hala daha kendimi anlatamayıp sinir olduğumda gözlerime vurur ve bundan nefret ediyorum. Keşke vurup kıran döken tuttuğunu koparan cazgırı biri olsaydım, Kimse plaket vermiyor böyle.
Aslanlar içindeki ceylan olmak çok kötü, Çocuğum olursa dayak yiyeceğine kendini savunsun vursun isterim.
Ya kıyamam ben onaaa:)) yapısında yok napsın. Aynen akran zorbalığı her yaşta, kaçmayı değil mücadeleyi öğretmek lazımKucuk ogluma cocugun biri vuruyo kreste surekli. Oglum artik krese gitmeye korkuyodu agliyodu filan. Desemki kresi degistirim.. iyide kotu cocuklar her yerde.. sorunlardan kacmak olacakti.. surekli kres okul degistiremeyiz dimi? Ogluma diyorum o sana vurdugunda sende vur.. bu sefer gelmis diyor.. x bana vurdu ama acimadi:))) cocugun yapisi bu degil yani kavgaci asla degil ama er ya da gec ona vurana vurnayi ogretecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?