- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.642
- 698
Tarifini yap öyle git bacımEvet dogru olan bu:) burda bile birine laf atinca ham yapiyosunuz:)) bu cocugun kendini savunmayi ogrenmesi gerek:))
Bende cocuklarima hep diyorum: kavgayi baslatan olmayin ama biri vurursada geri vurun ayni sekilde:)) sonra ilerde pasif insan korkak insan diye gene dislaniyo bu tarz insanlar. Burda ay bu mu dogru olan? Diye tepki verenlere bi pata kute dalsin bakalimbiri tepkileri nasil olur:)
Karşısına hep böyle birileri çıkacak hayat bu hep Kaçacakmı ezik olurO sana vur diyorsa sen de ona vur diyenleri savunanlar.... siddete tesvik edenler... cozum yolu yanlis.....akran zorbaliginda siddet cozum degil. Cocuklarimiza bunu biz ogretmemeliyiz. Sonra da karisina siddet uygulayan adamlarla dolu her yer... kotuyu ornek almayin...
Darp olan oglum ve sonra basima gelenler... Eski konumu okur musunuz? Linki kopyalayamiyorum ama boylr bir durumla karsilasirsaniz sinifini degistirin.
Cocuklara siddeti ogreten biziz. Onlar saf temiz doguyorlar. Yalani kotulugu siddeti bizden ogreniyorlar... Bizi ornek alirlar onlar hep cunku. Sizin gibi ezik olmasin diye siddeti ogretenler yuzunden siddete meyilli olurlar. Siddet goren kadinlari doven erkekler de sizin gibi kadinlarin yetistirdigi erkekler...Karşısına hep böyle birileri çıkacak hayat bu hep Kaçacakmı ezik olur
Napayım, bu kaçıncı şikayet, çocuk zorba, kaçsa nereye kadar kaçacak çocuğum, kaçmayı mı öğreteyim kızıma, yoksa mücadeleyi mi?ne güzel insanlar yetiştiriyorsunuz ya. bravo size.
Biz uzmanları da etkisiz eleman yapıp boşa çıkardınız ya,ne diyeyim?Canınız sağolsun.Sizin çocuklarınız dayak yiyip iki göz iki çeşme gelse gece bile uyansa o çocuk yüzünden bırak vur demeyi kendiniz döversiniz
Okadar sıkıntılı çocuk varki arkadaşlarında güç deniyor artık evde ne oluyorsa
Öyle olmasına dayanamam ona vuruyorlar sa oda vursun karşı taraf bundan anlar ne konuşma ne pedagog ne psikolog kar etmez
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. İyi bir dövüş dersi buldum ona göndericem iyice yapıştırsın yere diyorsunuz da çocuğu resmen kışkırtmaya başlamışsınız. Ya karşı tarafta bıçak silah gibi ekipmanlar olursa? Allah korusun. Böyle bir durumda çocuğu kışkırtmayın bence. İlerleyen zamanlarda kendisini korusun diye eline bıçak silah mı vereceksiniz.Teorik olarak bir dolu “olmasi gereken” yorum yazilmis da damdan, hangisi pratikte ise yariyor? Mesela yapma deyince yapmiyor mu karsi taraf? Kac kere ogretmene sikayet edebilirsin? Kacinda ilgilenir? En basitinden hem dayak yer, hem burnunu kirar, hemde arkasi bilmem nereye dayanir elini kolunu sallayarak gezer ne yapacagiz? Her seferinde okul mu degistirecek? Ulkede kanun, hukuk mu var? Bizim sokakta her allahin gunu bir ogrenci tekme tokat dayak yiyor, feci bir cetelesme var okullarda.. ben kesinlikle kendini korumasini sagliyorum, ona gore egitim aldiriyorum.. haklisin adliyeler cocuk dolu ama bullying yuzunden intihar edenlerin sayisi da adliyedekilerden daha az degil..
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. İyi bir dövüş dersi buldum ona göndericem iyice yapıştırsın yere diyorsunuz da çocuğu resmen kışkırtmaya başlamışsınız. Ya karşı tarafta bıçak silah gibi ekipmanlar olursa? Allah korusun. Böyle bir durumda çocuğu kışkırtmayın bence. İlerleyen zamanlarda kendisini korusun diye eline bıçak silah mı vereceksiniz.
Ortalık ruh hastasıyla dolu. Bu kadar düşünürsek zırhla kalkanla gezmek gerek. Ha spor olarak göndermenizi anlarım karate falan ama yere yapıştırsın iyice falan demeniz korkuttu.
Benim nacizane fikrim bir kez daha düşünün.
Bazen uzmanlık ile yaramıyor tecavüz edip dışarı salınanlar gibiBiz uzmanları da etkisiz eleman yapıp boşa çıkardınız ya,ne diyeyim?Canınız sağolsun.
Ben tartışmak için bir şey yazmadım. Sakin olun. Fikrimi söyledim. İğneleyici sözlere hiç gerek yoktu.Tekrar dusundum, fikrim degismedi tesekkur ederim.. yazdiklarimdan gercekten bir sey anlamamissiniz dogru, soyle ki; bir gun biri ogluma vurursa o da kendini savunmak icin “bilincli olarak” karsilik verecek, bunun icin spora gonderiyorum.. yakin gelecekte sokaklar eline silah alan manyaklarla dolarsa da silahlanmak en dogal hakkimiz olacak elbette, gel gelelim su an boyle bir durum yok.. kiskirtmak dediginiz sey kendini savunmayi ogretmek ise kiskirtma kelimesinin anlamini bilmiyorsunuz demektir, bence bir daha bakin :)
Ben tartışmak için bir şey yazmadım. Sakin olun. Fikrimi söyledim. İğneleyici sözlere hiç gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?