Çocuğumun üstünde egolarını tatmin ediyorlar ..

Yalniz değilim... Benim sorunum da yedirmek icirmek değil..Öpmek kaynaklı 4 aylık bebegim var millet öpmek için yarışıyor sanki o kadar söylüyorum yok nafile.. Korumaya dersen o da yok. Insanlar cahil canım.Ben senin yerinde olsam çok kötü patlardım...Alkışlardım ne mutlu sana ne buyuk basari derdim.Yerim doğum gününü iyiki senin yerinde degilim valla ben arada patliyorum kırdığım oluyor en azından kirilip bir süre gelmiyorlar ne eseyim 0 sabır biraktilar.

Bizi anlatmışsınız resmen . Evet tattırmaya başladı eşimin annesi 4 aylıkken şöyle parmağın ucuyla mesela meyve yada yoğurt onlara tamam. Ama kendi akşam içtiği çorbayı içinde salça tuz varlen bana getiriyor bende şimdi tok diyorum napim döküyorum. Kendim yaptığım tuzsuz sağlıklı çorbayı veriyorum miniğime. Bende karşıyım tatlı vermeye tuzlu hele salçalı...

Akşam aradılar odada olan kişiler çoktu ..
Annemle babamlar 6 kişi Yengem dayım 2 kişi öteki Yengem halamın oğlu 3 çocuğu . eee eşim ve bende varız o kalabalıkta zaten kardeşim yiğenimi özledim ver demiş ama az seviyim alırsın demiş abimle ablam yerde sohbet ediyorlarmış ..
Ev 15 dakikada curcuna oldu birden kalabalık annem yedirme çocuğu dediğinde ablamla Abim görmüş ablam ben girdiğimde almıştı çocuğu zaten babamda yapma gelin ya gece gece tadımızı kaçırma kudırtma kelebeği demiş ..

Çoçuğunuza 'beni öpme' yazan body,önlük vb giydirin,ciddiyim.
Ellerini öperim ben yeğenlerimin,
ne düşüncesiz insanlar var,şap,şup.
En sevmediğim hareket.

bu kadar kişiyi dinlememiş. asla karışmam milletin çocuğuna . öz güvene bak

En sevmediğim hareket.
Çocukların ellerini öpmek hijyen açısından yüzlerini öpmekten daha yanlıştır aklınızda olsun.

"Kıt mısın be kadın, idrak edemiyor musun yoksa yüzsüz müsün? Ne lan bu?" diyemiyor musunuz? Çocuk için derim ben şahsen. Bebeğime yarım pastayı yedirecek, "İşte böyle yedirirler ehe ehe" diyecek karşımda, ittirle kovarım kadını evden. Ondan sonra daha nereye anlamayacak? Ters bakmakla olmaz bu işler, madem bu kadar ileri gidiyor bu kadar cahil ötesi mal bir kadın, basın suratına küfrü kovalayıp rahatlayın.

En sevmediğim hareket.

Şu aşamada elini ölmekte sakıncalı..Eli hep ağzında optuklerini düşün..Yani bebekler hicbir şekild e opulmez sinir hastası olucam..

Çocukların ellerini öpmek hijyen açısından yüzlerini öpmekten daha yanlıştır aklınızda olsun.
Evet,ellerini ağızlarına götürdükleri için, biliyorum.
Ben ıslak öpmüyorum,avuç içine ufacık bir buse ve nadiren.
Bir de 6 aydan önce hiç bir bebeği öpmem.
Daha çok nazikçe okşarım.
Yine de hatırlatmanız için teşekkür ederim.

Malesef ki öyle ..
Diyorki istemese yemeseydi bu 8 aylık bebek daha karar verebilirimmi herşeyi ağzına sokma dönemlerinde ..
Pecetede görse elinde ağzına sokmak istiyor yenge pecetemi yedireyim diyorum ..
Islak mendil gördüğünde ağzına götürüyor onumu yedireyim ..
Diyorum sus pus cevap yok ..
Bu arada bassettiğimiz yenge bebeğine emzik verirken bala ban diyen yenge .
Öyle deliriyorumki ..
Birgün bu çocuğa bişey olsa basında sizmi durup ağlıcaksınız sizmi bakıcaksınız sizmi üzüliceksiniz yeter dedim ..
Ama savaş istiyor yengemiz ..
Ben düşünmek istemiyorum çocuğumu koruyamadım duygusuna kapılıyorum malesef.

akrabalar malesef boyle, birine kizsaniz digeri yapar, bizim millet bebegin agzina olmadik seyler sokmaya bayilir, az buyuse ac birakir yemek vermez.o ortamlara bebeginizle girmeyeceksiniz, baska caresi yok. ya da hep hasta diyeceksiniz ishal falan diye sallayacaksiniz, alerjisi var acillik oluyo falan diyebilirsiniz.

Şu aşamada elini ölmekte sakıncalı..Eli hep ağzında optuklerini düşün..Yani bebekler hicbir şekild e opulmez sinir hastası olucam..
Endişe etmeyin, ben yeğenlerim dışında, kimsenin bebeğini öpmüyorum.
Çocuklar konusunda bilgili ve eğitimli biriyim.
Benim bahsettiğim kuru ve ufak bir buse.
Yine de hatırlatmanız için teşekkür ederim.

Babam torunumda sofrada olsun diye 2 aylıkken bebek oto koltuğa koyar yanına koyardı .
Annem işi gücü bırakıyor ilgi gösteriyor .
Bebeğime 3 aylıkken .
Annem babamdan bassetmiyorum ilgileri hoşumada gidiyor
bebeğime sofrada yanımızda gören birşeyler yedirmeye çalışırlardı ..
Hep engellemeye çalıştığım için önlem alıyorum ..
Yaşadıklarımı yaşasanız aynı şeyi yapardınız diye düşünüyorum

6 ay eltimin çocuğuna baktım ..
6 yaşındaydı asla annesine sormadan izinsiz birşey vermedim ..
Ki annesi ne isterse alırdı ..
Ben ona bile okula götürsün diye ruşeynden evde bisküvi yapardım kakao koyardım çikolata yapsana bana yenge derdi ..

Kesinlikle söylediklerini ze katılıyorum ..
Bebeği için doğmadan önce araştırmış onun için en sağlıklısını yapmaya çalışan bir anneyim insanların bana saygı duymasınıda en büyük hakkım olarak görüyorum çünkü o yedirdiği şeker içeren şeyi bebeğim yemesin diye gece bebeğim uyuduktan sonra tarif araştırarak deneyerek not alarak .
Uykumdan fedakarlık ederek yememesi için elimden geleni yapıyorum ..
Ama çevremdeki insanlara bunu anlatamıyorum malesef evde çamaşır suyu kullanmamamı bile yadırgıyorlar herşeye alışsım çıt kırıldım yapıcaksın çocuğu demelerine mağruz kalıyorum ..
Bebeğim erkek kesinlikle cinsiyetciliğide karşı bir anneyim ..
Kız gibi yapıcaksın çocuğu lafına bile mağruz kaldım ..
Bebek bu daha ne yapabilirim ..
Ben olsam koyarım çocuğu ağlaya ağlaya büyür işimi gücümü yaparım bu kadar üstüne düşme deniliyor ..
Ya anlatamıyorum bebeğimle geçirdiğim saniyeyi bile geri getiremem ama iş güç ev işi ileride de yapılır nerden nereye geldim bu konuda çok doluyum ..

Ay savaş isteyen yengeyi evinize neden sokuyorsunuz ki? Hiç insanları kaybetme korkum yok galiba benim, herkes çok vefasız olduğumu söylüyor. Hiç zararını görmedim bu huyumun. Sizede tavsiye ediyorum.

Çocuğu öldürücü şeyleri bile umursamaz bunlar. İnek sütü verirler, bal verirler, alerjisi var dersin alerjik besin verirler. Hep aynı cümleler “aman bizim zamanımızda alerji malerji bilmezdik biz, her şeyin tadına baktırırdık. Maşallah bak turp gibisiniz. Doktorlarda abartıyor, her şeyi bilmiyorlar, biraz büyük lafını dinlemek lazım” Ağzı açık bakakalıyorsun böyle. Cahillikle savaşılırda kara cahilliğin çaresi yok. Uzak akrabaysa hiç görüşmeyeceksin, yakınsa mesafeli görüşeceksin.

bu kadar kişiyi dinlememiş. asla karışmam milletin çocuğuna . öz güvene bak
Bassetmek istemiyorum ama ben 3 çoçuk baktım diyor ama dayanamıyorum bakamam diyip çocuğunu babaanneme bırakıp uzun bir süre evi terketmiş döndüğünde ilk çoçuğu 10 yaşındaymış zaten ..
Kendi çoçuğunda yapamadıklarını mi deniyor anlamadımki ..

Azarladım bağırdım çağırdım ..
Okadar Yoruldum ki bu durumdan doğum günü kelebek sesini çıkartma dedim ..
Babamda zaten ben odaya girmeden önce gelin yapma kudurtma kelebeği gece gece huzurumuzu kaçırma demiş ama babamda gülmüş ..

Ses çıkaracaksınız; küfrü basacaksınız, güldükçe de "Hoşuna gidiyor sadistin" diyerek ipleri koparacaksınız. Ben böyle birini döverim Kelebek. Çenesini kırar, sonra polise kendimi ihbar ederim yani o derece asabım bozuldu anlattıklarına. Aranı bozacaksın bu kadınla ki bebeğine dokunamasın. Sapık gibi ne bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…