Ben de öyle düşündüm. Huzursuz sevgisiz ev ortamında yaşıyor, anne baba anlaşamıyor. Beraber büyüdüğü çocuğun evindeki davranışları ilgiyi düzeni huzuru görünce kinleniyordur. Önüne her oyuncağı sermek, lego vermek onun psikolojik durumunu düzeltmez. Siz başkasının çocuğunu kendi çocuğunuzla eşitlemeye çalışmışsınız ama çocuk günün sonunda o evde o anne babayla yaşıyor.
Çocuk bu, kıskanır duygularını ifade edemeyebilir, yalan söyleyebilir, yanlış aksettirebilir. Belki annesine de farklı bir şey anlatmış olabilir. Söylemediğinizi söyledi demiştir. Oyuncak verdim evime aldım ama birden iletişimi kestiler diye bir şey yok. Çocuk istemiyorsa annesi zorla mı getirsin veya evde çocuğu bırakıp kendi tek mi gelsin? İyilik yapıyorsanız karşılıksız yapın. Ayrıca kendi çocuğunuza da yalan söyleyip kötülük yapıyorsunuz. Ben de bilmiyorum, belki artık başka arkadaşları da olsun istiyor çünkü senden büyük, oyuncakla ilgilenme zamanı geçmiştir başka şeylerle meşgul olmak istiyordur... diyin. Bilmediğinizi bilmiyorum diyin çocuklarınıza. Artık burada değillermiş diyorsunuz ama kadın arayınca etkinliğe götürüyorsunuz, orada görüyor çocuğu ve hani burada değillerdi diyor.