Tabi ki Öyledir.Defnecim inan çocuktan sonra "hicbirsey eskisi gibi olmuyor".Evime yakın oturan bir arkadaşımız var çift olarak eşimle bana göre daha gençler ve calisiyorlar.Kizla her karşılaşmamız da ....her telefon konuşmamızda "Anamnez bize gelsenize " der.Onlarin müsait olduğu saat akşam saatleri oluyor.Bir tane sabah okula /kursa giden,bir tane bir yaşında emekleyen çocukla kime gidebilirim?Onların gezme saati zaten benim kuzuların uyku saati oluyor.Onlara ben de çok demisimdir "sizde çoluk yok çocuk yok siz gelin " diye .
Yok Değilimbu arada defne hanim giresunlu musunz
heee 28. falan yaziyor ya ondan dedimYok Değilim
Yok o uğurlu Say'ı :))heee 28. falan yaziyor ya ondan dedim
heee anladim canm ugur getrsin o zamn sanaYok o uğurlu Say'ı :))
Ne kadar kötü düşünceli insanlar var.Ben de bazı arkadaşlarıma böyle söylüyorum ve aklımdan hiç böyle düşünebilecekleri geçmemişti.Yüksek lisans yapıyorum yapmayı düşünenler soruyor ben de hatta özenip yapsınlar diye çoluğun çocuğun yokken çok uygun bi zaman sonra çok zor olur diyorum.Şimdi ben kötü niyetli miyim yani.Ne kadar manyakça bi düşünce.Bilmem neden nem kapan bu zihniyetler tuhaf bence.He zaten çocuk isteyen ve olmadığını bildiğim birine bu lafı yine de söylemem hiçbi kötü niyet olmasa da o ayrı.
Ha bi de insanlar sizi bu kadar önemsemiyor arkadaşlar.Yani kimse sizin evli olup olmadığınızla, çocuğunuzun olup olmadığıyla ilgili yedi yirmi dört düşünüp nası laf soksam diye planlar kurmuyor kendinizi bu kadar ciddiye almayın bence.
Halbuki ev hanımlığı Dünya'nın en zor mesleğidir bütün gun Çalışır didinirsin akşamBazı insanlar hayatlarındaki bütün aksamaları çocuklarına bağlıyor. Bahaneleri hep onlar. Kilolarının sorumlusu bile çocukları onlara göre. Doğurdularya:) o yüzden çocuğu olmayanların hiçbir bahanesini kabul etmiyorlar. Aynı şey çalışmayan kişiler içinde geçerli. Ev hanımıysan ne haddine gelemem demek. Zaten hep evdesin ne işin olabilirki senin!
Sağol canım :)heee anladim canm ugur getrsin o zamn sana
Halbuki ev hanımlığı Dünya'nın en zor mesleğidir bütün gun Çalışır didinirsin akşam
- sen ne yaptın ki bütün gun evdesin
Olur.
Normalde bir kez söylense takmam ama gecen mesela arkadaşın sözü vardı oraya gidememiştim. Işim çıkmıştı. Onun üstüne ay ben bile geldim sen niye gelemedin. Vs diye bir telefon konuşmasında abartmıyorum 3 defa çocukta yok zaten dedi.
Sizin yorumlarinizi cok seviyorum..dünyanin en onemli islerini yapan cok onemli insan rolüne koptum özellikleZannedersin yemiyor içmiyor sürekli çocuk bakıyor bu anneler. Aramak isteyen insan aramak için 2 dakika bulamayacak mı? Tamam çocuk bakmak zor da, bahane değil bu. Haa vaktin olmaz buluşamazsın, çağrıldığın her yere gidemezsin, tamam da, bir "alo nasılsın" demek iş değil. Ayrıca şu hayatta çocuk bakmak dışında da insanın zamanını alan bin bir türlü meşgale var. İnsanın çocuğu olmayınca sürekli k.çını devirip yatmıyor. Arkadaşınız hem vefasız hem de dünyanın en önemli işlerini yapan, çok önemli insan rolüne fazla kaptırmış kendini bence.
Hayır kötü degilsin sana o soruyu soran,ya da sana cocuk yapın diyen,yok mu cocuk?? Diyen( bu soru türleri türetilebilir) bunlari soranlar kötü.Aynen o sorudan sonra keşke sanane deseydim diyorum hep bende bu tarz konuşmalardan rahatsız olduğum için kendimi kötü biri sanıyordum sevindim burayı görünce
Cocugumuz olmadığını bilen birileri söylüyor bana yalnız.
Bir de son paragrafiniza istinaden,bana mesajlasirken esimin bilgisayarlari icin,,"onlarda kısırlık yapıyormuş öyle diyorlar" diyor.. 7 24 düşünmüyordur ama boyle düşünüp laf sokuyor. Ne yani simdi bu insan kotu niyetli degil de ben mi manyakca düşündüm mesela?
Bir defa bana esimin bilgisayarlari icin o da etkiliyormus dedi. Bende dondum dedimki. Neyi etkiliyormus canim?? Boyle sakince. Hemen toparladi. Diyorki yani vücut neye alisirsa oyle gidiyor sabah uyuyunca sabahlayinca... geveledi. (Bu yüzyüze oluyor)O kisir ediyoru da mesajda daha sonra soyledi. Sanirim içinde kalmıştı... rahatlamistir umarim melek arkadaşım... benim gibi mamyagin canını sıktığı içinYaa evet hepsi kanatsiz melek onlarin canim o yuzden istedikleri gibi senin hayatina karisabilirler laf sokabilirler ama sen agizlarinin payini verince manyakca dusunmus oluyorsun.
Bir defa bana esimin bilgisayarlari icin o da etkiliyormus dedi. Bende dondum dedimki. Neyi etkiliyormus canim?? Boyle sakince. Hemen toparladi. Diyorki yani vücut neye alisirsa oyle gidiyor sabah uyuyunca sabahlayinca... geveledi. (Bu yüzyüze oluyor)O kisir ediyoru da mesajda daha sonra soyledi. Sanirim içinde kalmıştı... rahatlamistir umarim melek arkadaşım... benim gibi mamyagin canını sıktığı için
Bence dimdik durun ve uslubunun hos olmadigini sizi incittigini soyleyin.coluk cocuk olmamasi bile eve kapanma herkesten uzaklasma kpss calismama sebebi kendimden biliyorum.simdi oglum var 15 aylik ama unutmadim o gunleri.Merhaba herkese iyi hafta sonlar ,
Beni bilenler bilir 3 senelik Evliyim. Bebek yok henüz. Bir arkadasım var ünv de iken çok yakındık ama artık pek aramıyor bende sık arayamıyorum. Niye aramıyorsun muhabbeti geçtiğinde devamlı " çoluğun yok çocuğun yok sen arayabilirsin ben meşgulüm " diyor.
Ya da tüm arkadaşlarla buluşacağız benim işim çıkmıştı. Yine aynı şeyl söyledi " senin çoluğun yok çocuğun yok sen heryere gidebilirsin ne işin var ki vs gibi "
Başka Birgün KPSS muhabbeti gecti " sen yaparsın ya çoluğun yok çocuğun yok vs " dedi yine.
Artniyetli olmadığını biliyorum ama çok rahatsız edici hani sendeki bi eksikliği devamlı vurgular gibi.
Kimsenin davranışını değiştiremem tabi ama içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?