- 10 Ekim 2018
- 1.061
- 1.482
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
Bir yandan da düşünüyorum 26 yaşına gireceğim çocuk istiyorsam en fazla 2 sene daha geciktirebilirim gibi geliyor. Hem çalışıp hem anne olmak zor mu?
En son bi konuda anne baskadir demistim herkes amaann ben anneysem o da babasi dendi.. kabul ama bak o kovayi yetistiremezdi babasi bence ortalik batardiBen bekarken uyudum mu kimse beni uyandıramazdı, annemin ambulans çağırmışlığı var ben uyanmadığım için. Aşırı düşkündüm uykuya, uykumun bölünmesi kavga sebebiydi. Anne olduğum an bitti buGeçen cumartesi 3.5 yaşında kızım rahatsız, yanımda uyuyor. Kalkıp yatakta oturmasına bilincim açıldı, anne demesinden kusacağını anladım, daha gözümü açmadan yatağın yanındaki kovayı alıp ona tuttum kussun diye. Sabaha kadar yatmadım sabah hastanelik olduk artık. Cumartesi geceyi 3 saatlik uykuyla kapattık ve hastanedeyken 3 saat iyidir ya hiç uyumayadabilirdim diyordum Ben yapamam, olmaz ya beceremem, bilmiyorum nasıl olacak kavramları hayatımdan çıktı. Bir şekilde hallederiz , yolunu buluruz moduna girdim. Sanki içinde böyle gizli bir güç var , anne olunca açığa çıkıyor ama zamanla tabi. Bence şimdiden çocuğuna layıkıyla bakabilir mi diye endişe eden kadın gayette güzel anne olur
Geçenlerde yorganın üstünde oturuyor babası, miniki gıdıklıyor , oynuyorlar falan. Durdu bir bizimki, bak kusacak o çocuk dedim. Ne kusması dedi. O çocuk kusacak dedim kovayı arıyorum deli gibi. Sende iyice takıntı yaptın, abartmasan mı diyordu ki böğğ diye bir kustu benim kız. Eşimin üstü ,kendi üstü, yorgan ,çarşaf her yer. Bana bağırıyor kusacak dedin kustu çocuk diye ama yanağında kusmak varEn son bi konuda anne baskadir demistim herkes amaann ben anneysem o da babasi dendi.. kabul ama bak o kovayi yetistiremezdi babasi bence ortalik batardibazi seyler icgudusel.. ama dunyanin en guzel nimetlerinden mi? Kesinlikle
Ya ama zaten cocukla sen sakalassan o kadar gidiklayipGeçenlerde yorganın üstünde oturuyor babası, miniki gıdıklıyor , oynuyorlar falan. Durdu bir bizimki, bak kusacak o çocuk dedim. Ne kusması dedi. O çocuk kusacak dedim kovayı arıyorum deli gibi. Sende iyice takıntı yaptın, abartmasan mı diyordu ki böğğ diye bir kustu benim kız. Eşimin üstü ,kendi üstü, yorgan ,çarşaf her yer. Bana bağırıyor kusacak dedin kustu çocuk diye ama yanağında kusmak varReflülü çocuk sahibi olmanın yan etkileri Bence ortalık batardı demişsin ya direk yaşadık onu yani
var ya geceleri babası da kalksın seninle dönüşümlü, bir gün sen yemek yaparsan bir gün babası yapsın, siz izin vermediğiniz için erkekler bu halde çetesiYa ama zaten cocukla sen sakalassan o kadar gidiklayip
Kontrolden cikarmazdin… anne baba farki bana gore bu tarz seyler.
Iyide onlar bakim.. yemek yedirme alt degisme.. resmen anne olarak hissediyorsun ne zaman kusacagini.. bizimde kalp gozumuz acik degil yani, hal ve hareketlerini daha iyi taniyorsunvar ya geceleri babası da kalksın seninle dönüşümlü, bir gün sen yemek yaparsan bir gün babası yapsın, siz izin vermediğiniz için erkekler bu halde çetesigerçi çocukları yok galiba bunları yazanların. Yazdıklarımı gerçekleştirseydim çocuğun gelişimi gerilerdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?