- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
37 yasindayim ve kendimi daha yeni hazir hissettim:) allah yuzume guldu beni cok zorlamadan simdilik bi gebelik nasip etti. Cok alindim dediginize:) ne yani biz 37 olunca kuruduk mu bak ne guzel olmus iste:))) (saka bi yana bu kadar kasmayin hazir olmak cok onemli. Ben hazir olana kadar herkese ve herseye kulagimi tikadim. O cocuga siz bakacaksiniz cunku baskasi ne derse desin)Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
Bir yandan da düşünüyorum 26 yaşına gireceğim çocuk istiyorsam en fazla 2 sene daha geciktirebilirim gibi geliyor. Hem çalışıp hem anne olmak zor mu?
Hal ve hareketlerini tanımak için de bakım vermek, fazlaca vakit geçirmek gerekiyor zaten. Atbaşı gidiyor bunlarIyide onlar bakim.. yemek yedirme alt degisme.. resmen anne olarak hissediyorsun ne zaman kusacagini.. bizimde kalp gozumuz acik degil yani, hal ve hareketlerini daha iyi taniyorsun
Herkes çok geç kalırsın diyor bu yüzden aslında 2 sene daha diyorum hatta buna bile geç diyorlar ama ben hazır değilim tabii ki.Neden en fazla 2 sene?
Bence daha gençsiniz. Hayatta yapmak istediğiniz şeyler varsa onlra öncelik verin. Eğitim kurs kariyer. 33 yaşımda anne oldum. Şimdi 6 aylık evet zormuş ama bence çalışırken daha kolay. İşe döneceğim önümüzdeki ay. Artık evden çıkmak istiyorum gerçekten. Sürekli evde oturma çocuk bakma fikri yorucu olan. Annenize şimdiden kolaylıklar diliyorum
Bilmiyorum yaaHal ve hareketlerini tanımak için de bakım vermek, fazlaca vakit geçirmek gerekiyor zaten. Atbaşı gidiyor bunlar
İnanın ben böyle düşünmüyorum çevre o kadar etkiliyor ki şu an bile geç olduğunu düşünüyorlar hala yok mu bir şeyler diyorlar. Yoksa ben de hazır hissettiğin zaman olma taraftarıyım37 yasindayim ve kendimi daha yeni hazir hissettim:) allah yuzume guldu beni cok zorlamadan simdilik bi gebelik nasip etti. Cok alindim dediginize:) ne yani biz 37 olunca kuruduk mu bak ne guzel olmus iste:))) (saka bi yana bu kadar kasmayin hazir olmak cok onemli. Ben hazir olana kadar herkese ve herseye kulagimi tikadim. O cocuga siz bakacaksiniz cunku baskasi ne derse desin)
İnanın ben böyle düşünmüyorum çevre o kadar etkiliyor ki şu an bile geç olduğunu düşünüyorlar hala yok mu bir şeyler diyorlar. Yoksa ben de hazır hissettiğin zaman olma taraftarıyım
Çevre dediğiniz cahil cühela insan topluluğunun neden bu kadar ağzına bakıyorsunuz ki, onlar geç dedi diye mi ölene kadar sorumluluğunuzda olan bir canlı dünyaya getireceksiniz. Sanki onlar bakacak derdine sıkıntısına onlar katlanacakİnanın ben böyle düşünmüyorum çevre o kadar etkiliyor ki şu an bile geç olduğunu düşünüyorlar hala yok mu bir şeyler diyorlar. Yoksa ben de hazır hissettiğin zaman olma taraftarıyım
Çok zor. Her gün daha zor. Yanlış yapmaktan deli gibi korkutan bir süreç. Ne yaparsanız yapın aslında hep ikilemde kalacaksınız. Kendinizde n önce hep onu düşüneceksiniz. Anneme çocuklar 40 a yaklaşınca değişiyor mu dedim. Değişmiyor Muş.Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
Bir yandan da düşünüyorum 26 yaşına gireceğim çocuk istiyorsam en fazla 2 sene daha geciktirebilirim gibi geliyor. Hem çalışıp hem anne olmak zor mu?
Bir de yas ilerledikce sabir azaliyorBen bekarken uyudum mu kimse beni uyandıramazdı, annemin ambulans çağırmışlığı var ben uyanmadığım için. Aşırı düşkündüm uykuya, uykumun bölünmesi kavga sebebiydi. Anne olduğum an bitti buGeçen cumartesi 3.5 yaşında kızım rahatsız, yanımda uyuyor. Kalkıp yatakta oturmasına bilincim açıldı, anne demesinden kusacağını anladım, daha gözümü açmadan yatağın yanındaki kovayı alıp ona tuttum kussun diye. Sabaha kadar yatmadım sabah hastanelik olduk artık. Cumartesi geceyi 3 saatlik uykuyla kapattık ve hastanedeyken 3 saat iyidir ya hiç uyumayadabilirdim diyordum Ben yapamam, olmaz ya beceremem, bilmiyorum nasıl olacak kavramları hayatımdan çıktı. Bir şekilde hallederiz , yolunu buluruz moduna girdim. Sanki içinde böyle gizli bir güç var , anne olunca açığa çıkıyor ama zamanla tabi. Bence şimdiden çocuğuna layıkıyla bakabilir mi diye endişe eden kadın gayette güzel anne olur
Evladın olmaz bir derdin olur ama evladın olunca bin derdin olur ama sevgisi anne deyişi kokusu gülüşü ömre bedelAnne olmak buyuk bir delilik..Cocuk buyutmek dunyada sirat koprusunden gecmek gibi birsey bana kalirsa. Iki tarafi ates yurudugun yol
Ise hz. Ali’ nin kilicindan keskin...ilk defa baska bir varlik icin yasadigin anlardan ibarettir… belki her anne boyle hissetmiyor olabilir.. ama surekli aklinda olmasini dusun.. ne yedi ne icti? Uyudu
Mu? Hasta olunca iyilessin diye dualar ediyorsun..eskisi gibi olan deli cesareti var ya, ölümden korkmadigin zamanlar onlar olmuyor..cunku hem onlari korumak istiyorsun hemde bana birsey olursa onlar ne yapar? Dusuncesi kapliyor beynini.. sorumluluk hissi cok agir basiyor..
Korkutmak icin soylemiyorum bunlari sana, zaten bunlar benim
Kisisel dusuncelerim.. belki
Sen ayni seyleri hissetmezsin…
Bence çok zor bi 5 yıl hayatından gidiyor ha paran olur bakıcı tutarsın eve yardımcı gelir o zaman daha rahat olur,ama çocuk bakımı zor gerçekten 2 çocuğum var biri henüz 2 aylık ama tabi evlat sevgisi çok güzel zorluğunu bilip ona göre yapmak lazım her psikoloji kaldırmayabiliyorYaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
her anne bir değil, kötüyü değil iyiyi örnek al canımYaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?