Çocuk için katlanmak...

Vetsiz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
74
33
88
36
Mrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.

Mrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
Allah yardımcınız olsun..eşiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?

Cocuga evinden ayrilacagi boyle soylenmez , tovbe est yahu hic mi anlamiyorsunuz cocuk psikolojisinden , boyle soyleyince tabi aglar cocuk
Oglunun okul parasini harcayacak adamdan baba olmaz , 5 yasindaki cocuk da bunu algilayacak yasta degil
Alin oglunuzu gidin babanizin evine , cocuga da orda aciklarsiniz dogru durust bosnma kararinizi

Mrb kk
Malesef cocuk icin katlanacaksiniz ama.bir ise girin ve guclenin kendinizi ezdirmeyin

Peki babanız çocuğu bırak gel dedi ama giderseniz gercekten sizi kabul etmez mi ..
Bu şekilde hayat geçmez
Anneniz ne diyo bu durama ve iş iyice bi araştırın cervenizdekilerden yardim isteseniz iş bulma konusunda

Eşinizle boşanma konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu? Bazı erkekler ne olursa olsun beni bırakıp gitmez kafasında. Belki de ondan böyle davranıyor. Son kez konuşun kararınızın net olduğunu söyleyin. Baktınız değişmiyor babanıza gidin. Elbet bir iş bulup çalışırsınız.

Böyle bir adamdan parayı öyle bir saklarım ki bulamaz.
Gerekirse çiçek saksısına gömerim,
koltuğun altına diktiğim keseye saklarım,
erzak kavanozuna,nohutun,bulgurun arasına koyarım.
Önce paranızı saklamayı iyi becerin,
sonra da babanıza durumunuzu güzelce anlatın.
El açması börek yapamadım diye niye
eksikli olup, açıklama yapıyorsunuz ona?
Ziftin pekini,taşın kökünü yesin.
Bu adamdan ne size koca olur,
ne oğlunuza baba.
Utanmaz,haysiyetsiz herif.
Sinir oluyorum böyle adamlara,gül gibi kadınları,çocuklarının analarını ezip,
üzmekten başka bir işe yaramıyorlar.
Allah ıslah etsin.

Mrb kk
Kaç kurtul bacım Allah rızkını verir bi şekilde çoçuğunuda bırakma ailen sokağa atacak değilya Daha fazla bu adama ne evde ne mutfakta nede yatak odasında kadınlık yapma haketmiyor çocuğunun parasını alacak yiyeceğim siz b...k yiyin diyenden bi b...k olmaz

Kaç kurtul bacım Allah rızkını verir bi şekilde çoçuğunuda bırakma ailen sokağa atacak değilya Daha fazla bu adama ne evde ne mutfakta nede yatak odasında kadınlık yapma haketmiyor çocuğunun parasını alacak yiyeceğim siz b...k yiyin diyenden bi b...k olmaz
Nerede yaşayacaksanda söyle birkaç kişi belki iş için destek olur

Malesef cocuk icin katlanacaksiniz ama.bir ise girin ve guclenin kendinizi ezdirmeyin
Ne denek maalesef çocuk için katlanacaksınız hayır kesinlikle öyle bişey olamaz siz böyle yorumlar yaparsanız o adam sonunda kadını döver Belkide daha kötüsü olabilir sürekli haberlerde görüyoruz kadınların başına neler geliyor. Arkadasım sen güçlü ol öncelikle babanın yanına git oğluna şimdilik bir açıklama yapma babanla konus kabul etmez ise kadın sogınöa evleri var bu sureçte iş de bulursun mesleğin vs varmı? Memleketin neresi ayrıca hiç bir iş olmasa bile çocugun için iyi bir yasamı için temizliklere bile gidilir yeterki sen hayatını kurmak iste ve lütfen erkeklere ezilip büzülmeyelim oğlun şimdi aglarsa aglasın ama sonrasında anlaycaktır hem oglunun iyiliği için onu harclıgını harcayn Sonrasında nasıl bir hayat sağlayabilir ki sana ve oğluna lütfen iyi düşün ve güçlü ol sakın ezilme kimseye de boyun eğme inşallah yüzün hep güler

Meslek var mı? Bence ne olursa olsun babanızın yanına gidin herhangi bir işe girip çalışın çocuğunuz ilerde anlayacaktır nefret ettiğiniz biriyle beraber yaşamanız daha mı iyi
sanki birak
Eşinizle boşanma konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu? Bazı erkekler ne olursa olsun beni bırakıp gitmez kafasında. Belki de ondan böyle davranıyor. Son kez konuşun kararınızın net olduğunu söyleyin. Baktınız değişmiyor babanıza gidin. Elbet bir iş bulup çalışırsınız.
Konuştum bugün sana son kez soruyorum istemiyormusun bizi dedim öyle baktı yüzüme gülmeye başladı. Dengemi bozdu resmen. Cevap vermedi .

sanki birak

Konuştum bugün sana son kez soruyorum istemiyormusun bizi dedim öyle baktı yüzüme gülmeye başladı. Dengemi bozdu resmen. Cevap vermedi .
Çünkü sizin onu bırakacağına inanmıyor. Ben 5 ay önce boşandım. Geçen ay adam halen soruyor emin misin son kararın mı diye:KK70:halen idrak edememişti yani boşandığını. Belli ki dava dosyasını görmeden inanmayacak eşiniz.

Back
X