Çocuk istiyoruz ama kararsızım..

78 le hamile kaldım yani etrafima güvenip sen hamilesin ye modunda değildim benim ve çocuğun sağlığına yarayan şeyleri yedim onlarda zaten kilo yapmayan şeyler doğum yapalı 18 gün oldu hamile kaldığım kiloma geldim bile bir sağlık probleminiz varmı bilemiyorum öncesinde doktora giderek diyeyisyen eşliğinde hamileliğinize devam edip sağlıklı bir gebelik geçirebilirsiniz

Ben geldim
Sebebi şu
Açken çocuk bakmak çok zor
Tahammülüm azalıyor
Çocuklara kızmamak için yiyordum
Ta ki şimdi 5 kg verdim 10 kg daha vermek istiyorum
Çünkü artık açken çocuklara tahammül edebiliyorum

Hamile kalana kadr biraz zayiflayin oncelikle on kilo falan vermeyi deneyin maddiyat varsa diyetisyen ile hamileligi gecirin en fazla 12-13 kilo alirsiniz sonra zaten dogumdan hemen sonra 10 kilo kendisi gidyor sonrasi sizin iradeniz saglijli yasama yonelmeniz sutum olsun diye surekli yemezseniz kilo almazsiniz bakimli olmak isteyen olur turklerde hamileyim deli gibi yiyeyim sonrasindada kilo vermek icin hicbir caba gostermeyeyim ama zayif olayim istegi var boyle bisey yok emek olmadan hicbisey olmaz dogum sonrasi alirsiniz bebegi yuryus yaparsiniz korse giyersiniz saglikli beslenirsniz o kilolar gider. İki hamileligimdede 22-24 kilo almis ve vermis biri olarak yazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…