Çocuk meselesi

Ben de yumurtalama günlerini tutturuyorum diye düşünüyordum ama testle birlikte daha iyi takip ettim

Ben alttan muayene işinden çok korkuyorum ondan erteleyip duruyorum
Yoksa aklı başında bir insandırım korkmasam evlenmeden önceden itibaren doktora giderdim mesela ön kontrol olarak filan
Ben de ondan çok çekiniyordum daha bu ay cesaret edip olabildim çok şükür sıkıntı çıkmadı acıyacak falan diye düşünüyorsan hiç hissetmiyorsun bile zaten prezervatif takıyor alete kayganlaştırıcılı ve ucunu sokuyor sadece Dr genitale hiç bakmıyor ekrana bakıyor

Diğer gittiğiniz zamanlarda da sorun yok dediler yani

Zor işler bunlar ya
İnsanın elinden gelen bir şey olmaması biz kontrolcüler için kabul etmesi zor

Aynennn öyle

Internetten bakıp bakıp degisik tahlil adı bulup buna da bakalım suna da bakalım diye nile gittim hahaha

Doktor da yazık tamam bakalım.diyordu

Hiç birinde hiç bi şey çıkmadı:)

Ben o dogru yola girmesini 3,5 sene beklemis biri olarak(süre yarıstırmıyorm 7 sene bekleyen de vardır)
30 yasında 5 ayda strese girilecek bisey olmadıgını söylemek isterim.
Henüz keyfi gelmemistir.
Cocugu yapan beyin aslında.
Klise ama kafadan attıgın anda geliyor.
Yoksa biyerlerde takılıyor .

Eliyle açıp incelese bile çok umrumda değil de bu sokma işleri beni biraz geriyor
Sadece ucunu sokuyorsa ama biraz cesaretlenebilirim

Aynennn öyle

Internetten bakıp bakıp degisik tahlil adı bulup buna da bakalım suna da bakalım diye nile gittim hahaha

Doktor da yazık tamam bakalım.diyordu

Hiç birinde hiç bi şey çıkmadı:)
Yazık deli galiba diyor tabi içinden
Tam benin yapacağım hareketler bunlar

Süre yarıştırma işini kimileri çıkıyor ya 5 ayda bi şey mi oo şu kadar bekledim biz ölelim o zaman ne acele ediyorsun filan diyor diye önden önlem aldım

Beynimi rahatlatmam gerektiğine karar verdim ben de. Dediğiniz gibi belki de çok normal ama kafam o hedefe takıldığı için odak noktam hep orda kalıyordu .

Bence yat uyu
Cocuk cok güzel muhtesem bisey ama uyku da güzel ya:)
Vaktin varken uyu :=)

Eliyle açıp incelese bile çok umrumda değil de bu sokma işleri beni biraz geriyor
Sadece ucunu sokuyorsa ama biraz cesaretlenebilirim
Ben de çıplaklık kısmından geriliyorum ama sokma kısmını anlamıyorsun bile yani şöyle diyim Penis girse daha çok anlarsın fışkkk diye kayıveriyor

Ben de çıplaklık kısmından geriliyorum ama sokma kısmını anlamıyorsun bile yani şöyle diyim Penis girse daha çok anlarsın fışkkk diye kayıveriyor
Günümü aydınlattınız valla içten içe bi cesaretlendim

Günümü aydınlattınız valla içten içe bi cesaretlendim
Korkma canım ben senden daha çok korkuyordum emin ol doktorun kapısında beklerken fenalaşcaktım o derece şuan regl olsam da gitsem bi daha baksa klomene başlasam diye gün sayıyorum

Korkma canım ben senden daha çok korkuyordum emin ol doktorun kapısında beklerken fenalaşcaktım o derece şuan regl olsam da gitsem bi daha baksa klomene başlasam diye gün sayıyorum
Bi yerden sonra alışkanlık yapıyor yani

Ovülasyon takip etmek büyük stres sebebi bence. Kafayı takmayın derken çocuk düşünme isteme değil, ay yumurtladım sevişmem lazım, şu pozisyonda olması lazım, yarım saat uzanmam lazım, bacaklarımı dikmem lazım vs kast ediliyor bence. Bunlar stres sebebi hep.

Konuya nereden gireceğimi bilemedim, yazdığın her şeyi ben de yaşadım çünkü. 29 yaşındayım, 2 senedir istiyoruz. Ilk 3 ay daha yeni başladık olur diyorsun, 6 ay olunca bir şeyleri yanlış mı yapıyorum demeye başlıyorsun, 6 aydan sonra niye olmuyor diye kafana takmaya başlıyorsun. Bence anormal bir sey değil bebek isteyen herkes hemen olsun istiyor, beklemek zor geliyor. 1 yıl beklemek gerektiği doğru, yani kadın doğuma da gitsen 1 yıl dolunca gel diyecek. Ama ben 1 yılı doldurup gittiğimde yumurta rezervimin az olduğunu, amh düşük olduğunu, yumurta tembelliği olduğunu öğrendim. Ondan önce de doktora gitmiştim doğru düzgün muayene bile etmeden gönderdiler. Keşke ilk gittigimde 1 yıl oldu deseydim diyorum şimdi.
Neyse şu an eskisi kadar kafama takmıyorum. Tüp bebek tedavisine başladık, yakında transferim var. Tutar mı tutmaz mı diye düşünmemeye çalışıyorum. Önceki kontrollerinizde her sey normal göründüyse bekleyebilirsiniz. Ama insanı en çok yıpratan şeyin stres olduğunu unutmayın.

ilk kızımi 10 aylik düzenli denemeler sonucu kucağima aldim.
ikinci kizimima ise 5 aylik düzenli deneme sonucu hamile kaldim.Dert etmeyin.Eşinizdede sizdede bi sorun yoksa allahin izniyle olur

Onu takip 1 2 ay ettim sonra boşverdim zaten en yüksek olduğu zamanlar daha istekli olduğumuzu düşünüyorum. Benim reglden sonra kısa süre içinde istediğim çok artıyor mesela aynı süre ortalama ovülasyona da denk geliyordur herhalde. Biyolojik gibi düşündüm.

Dün yeni olarak hemen yıkanmamalıymışım onu öğrendim. Başka da bilgi tutmamaya çalışacağım aklımda. Akışına bırakmaya karar verdim kendimi

Hep kendinizden bahsetmissiniz , esinizin sperm sayisi nasil ? Sorun eşinizde olabilir , o gitti mi doktora?

Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız.
Muayene korkumu yenersem veya en azından cesaret edebilirsem doktorun odasına kadar bir doktora gidesim var aslında. Herhalde odanın içinde de kaçamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…