Çocuk meselesi

Hep kendinizden bahsetmissiniz , esinizin sperm sayisi nasil ? Sorun eşinizde olabilir , o gitti mi doktora?
Kendimden bahsettim çünkü kendimle ilgili şeyleri biliyorum. Doktora gittim dediğim de bilmem kaç yıl önceydi. Çocuk sahibi olma amaçlo doktora gitmedim henüz. Doğru zamanda yapınca olmaması ihtimal dahili mi onu merak ettim başkalarının hikayelerini dinlemek istedim.

Henüz olmuyor diye tedavi veya muayene olmak için (iki taraflı söylüyorum bunu) erken olduğunu düşünüyorum sonuçta. Ben abartıyorum tabi ki ama 5 ay yani altı üstü. Eşimin değerlerihe dair bir fikrimiz yok henüz benim değerlerim için de yok aslında

Öyle miymiş ben hangi ilişkide hamile kaldım tam bilmiyorum ama hep hemen tuvalete girerim ama hep hayırlı zamanda sizi fazla bekletmeden, üzmeden sağlıkla gelsin inşallah

Öyle miymiş ben hangi ilişkide hamile kaldım tam bilmiyorum ama hep hemen tuvalete girerim ama hep hayırlı zamanda sizi fazla bekletmeden, üzmeden sağlıkla gelsin inşallah
Ben de soluğu tuvalette banyoda alırım ama kolay olmayınca almamak gerekiyormuş

Ben yakin zamanda doktora gittiniz diye anlamisim , ikiniz de muayene olmadan sorun var mi yok mu anlamak mumkun değil tabi , gercekten cok istiyorsanız ben sizin yerinizde olsam gider doktora kontrollerimi yaparim esimi de gotururum bir doktora

İşte tam da o aşamada alttan muayene korkum giriyor devreye

Benim aile hekimim yanlış hatırlamıyorsam 6 ay denedikten sonra doktora gidebilirsin demişti bana. Bir de biz ilaç tedavisi gördük ve sizin gibi çok planlı programlı ilerliyorduk. En sonunda eşime "bu ne ya hu sanki ödev yapar gibi sevişiyoruz bugünden tezi yok normale dönüyoruz" dediğim ay hamile kaldım

Plan program hak getire bundan sonra ✌

İşte tam da o aşamada alttan muayene korkum giriyor devreye
Neden korkuyorsunuz demeyecegim duydum burda kadinlar korkuyormus , ama cinsel hayati olan her kadin zaten her sene muayeneye gitmek zorunda, bunu bir saglik gerekliligi olarak görün

Sende bir sorun yoksa, adetlerin duzenliyse bir de esin gitsin doktora.
Bizim 1 yil kadar olmamisti meger esimin sperm sayisi dusukmus

Neden korkuyorsunuz demeyecegim duydum burda kadinlar korkuyormus , ama cinsel hayati olan her kadin zaten her sene muayeneye gitmek zorunda, bunu bir saglik gerekliligi olarak görün
Biliyorum da malum korku insanı mantıktan uzaklaştırıyor

Sende bir sorun yoksa, adetlerin duzenliyse bir de esin gitsin doktora.
Bizim 1 yil kadar olmamisti meger esimin sperm sayisi dusukmus
Bende bir sorun yoktu 2 yıl önce tabi ama sadece düzenli regl olurum bi ona kefilim şimdi.

Belki bizlerin böyle hiçbir şey yokken olmuyor olması beynimizle alakalıdır düşünmüyorken düşünüyor bulma birde niye bişey yok onu düşün düşün durrrrr

Sık ve özgürce seviş bacım. Biyolojik bir sıkıntı yoksa çocuk sahibi olmanın kitabı kuralı yok. Evliliğin tadını çıkar. Çocuktan sonra zaten istesende istemesende sekteye uğruyor. Bari şimdi sık sık özgürce sevin birbirinizi. İşin sonunda güzel haberlerini alırız inşallah

Biz bebek istediğimize karar verince ilk iş doktora gidip bebek istiyoruz her şey yolunda mı diye muayene olmak istiyorum dedim. Baya kapsamlı kan tahlili yapıldı. Vitamin mineral eksiğini tamamladık. Folik asit başlattı. Üçüncü ayda hamileyim diye gittim. Ultrason ile hem karnımdan hem alttan baktı hiçbir rahatsız ediciliği yok ki. İnce bir cihaz. Hissetmedim bile. Diğer türlüsü için de nefes egzersizi çalışabilirsin. Ben de baya işe yaradı. İşinin ehli bir doktor olursa yine hiç sorunsuz geçer. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.

Sağlık problemin yok ama psikolojik olarak bu kadar düşünürsen 5 degil 5 yıl bile olmayabilir evlenirken 1 yıl kesinlikle yapmam diyordum 10 gün sonunda esim korumaktan hoşlanmamış olsa gerek hemen olacak degil ya korunmayalim dedi bende öyle düşündüm hemen olmaz derken 2. Ay hamile olduğunu öğrendim sonra 3 yaşına geldi tam zamanı dedik 2. Bebeği istedik tabi nasılsa hemen oluyor ya biz okadar emin bişekilde bekledik ve adet oldum 2. Ay 3. Ay 4.Ay derken bebek olmuyordu sonra 5. Ay adetim gecikti iste dedik oldu test yaptim 2 çizgiyi gördük sonra o gecenin sabahı lekelenme ve müthiş bi ağrı ile düşük yaptim tam 39gunde sona erdi düşük sonra yine denedik ama bu sefer vazgeçmiştim o ağrı cok kotu bişeydi korkmuştum yok dedim vardır bi zamanı esim bile anlamıştı istekli olmadığımi düşünmeyi bırakmıştım acaba olacakmı diye düşünmüyordum 2 ay sonra yine geciktim vee cok sukur saglikla tutundu bana tek diyeceğim sey DUSUNME

Bir güncelleme yapayım doktora ön muayene için gittim geçenlerde. Kan tahlillerimde prolaktin hormonum fazla çıktı. İkisi arasında bir ilişki var mı bilmiyorum doğrusu. Ama çocuk olsa da olmasa da kilo verme kararı almıştım. O yüzden sanırım bu ara gerçekten gündemim değil. Buradan aldığım tavsiyelerin de büyük payı var tabi ki

Korunurken hamile kaldim diyenlerin cogu (gercekten kazara hamile kalanlari tenzih ediyorum) salliyorlar.
Eltim 2.cocuk icin deli gibi ugrasti ama kazara oldugunu iddia ediyor misal.

Cocuk konusuna gelince, siz dsha iyisini bilirsiniz ama bence suan hamilelik dusunmek icin cok yanlis bir zaman. Ben 3.5 yasindaki oglum icin bile uzuluyorum ne kadar kotu bir zamana denk geldi, dort duvar arasina hapsoldu diye.

Hamile kalirsaniz en iyi ihtimal ayda bir kontrole gitmeniz gerekiyor ve hastaneye gitmek de insani paranoyak ediyor.

Yok ben illa suan hamile kalmalıyım diyorsaniz ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Dediginiz gibi 1 sene dolmadan bir sey yapmıyorlar. Muayene olarak da bende smear testi alip, vajinal usg yapmisti doktorum.

Korunurken hamile kalma işinin ben artık çocuk doğurmanın şanından olduğunu düşünüyorum zaten. Ha çok da dikkat etmiyorsundur zaten olur. Ama ona da insan şok olmaz herhalde.

Çocuk konusuna gelince bahsettiğiniz endişeleri zaman zaman taşıyorum tabi ki ama sonra bir etrafıma bakıyorum ünlüsü ünsüzü herkes ya hamile ya doğuruyor. En akıllı ben miyim diye bir şüphe düşüyor içime. Ya da belki en temkinli olanın soyu devam etmiyordur böyle böyle

Muayeneye de geçen haftalarda gitmiştim. Sadece kan tahlili verdim. Onda da prolaktin hormonum fazla çıktı. Belki şimdiye kadar onun etkisi vardır. Ya da yoktur tabi bilmiyorum. Buradan aldığım tavsiyelerle kafamı başka şeylete yorma kararı almıştım en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…