Çocuk meselesi

Kalınca üff hiç de istemiyordum niye oldu ki yaa yapacağım
Müthiş tripli olmayı planlıyorum
Sen de yavaştan istememeye başla bence ancak denk gelir

Aynen bende öyle yapacağım full trip daha erkendi zart zurt
Sürpriz diyeceğim
Ben çalışmalara başladım artık sıkıldım bu kadar durgunluktan
Daha bu sabah denedim
Gaza gel gigggi

Kafayı nasıl salabildiniz mesela?
Gerçekten çalışan gündemi dolu olan biriyim ama her regl zamanı kafam bi acaba yoksa oluyor
Çocuğum olmasa da olur biz böyle de mutluyuz dediğin an (tabii gerçekten inanarak ),kafayı salmış oluyorsun

Benim ikinci aynen böyle oldu ve takvime göre hamile kalma ihtimali düşüktü. "Haa tmm o zaman hamile kalmayacakmisim neden prezervatif kullanalım ki "modunda yaptık ve hamile kaldım.
Regl gecikince bile inanmadım kocam "belki hamilesindir "diyor ben "yok ya hamile olsam bilmez miyim diyordum bu rahatlikla çocuğu 8.haftada anlayabildim:))

Bir de bunu deneyelim giggles

Aynen bende öyle yapacağım full trip daha erkendi zart zurt
Sürpriz diyeceğim
Ben çalışmalara başladım artık sıkıldım bu kadar durgunluktan
Daha bu sabah denedim
Gaza gel gigggi
Ben de kilo vermeye karar verdim dün biraz kilo vereyim öyle olması daha iyi

Yanlışlıkla olursa söyleneceğim uf kilo vermem gerekiyordu beklemiyordum hiç yanlış zamanda oldublablabla şeklinde

Cinsel olarak aktifseniz propla muayene ediliyorsunuz zaten. Ben heralde 10 jinekolog denemişimdir. Regl iken bile vajinadan prop ile muayene edildim. Ama hamileyseniz karnınızdan bakıyorlar. Hiç mi gitmediniz şimdiye kadar jinekologa?

Evlendikten sonra gitmedim korkudan doğrusu.
Bir soru daha prop nedir?

Evlendikten sonra gitmedim korkudan doğrusu.
Bir soru daha prop nedir?
Plastik kameralı bir penis Ağrımıyor emin olabilirsin. Lütfen önce dr a git, hormon testi yaptır, ultrasonuna baksınlar kocan da yaptırsın hatta testlerini. Kafanız bir rahatlasın.

Plastik kameralı bir penis Ağrımıyor emin olabilirsin. Lütfen önce dr a git, hormon testi yaptır, ultrasonuna baksınlar kocan da yaptırsın hatta testlerini. Kafanız bir rahatlasın.
Googlea prop yazma gafletinde bulundum biraz önce ruhu çıkan emoji bulamadım
İlişki sırasında en azından bir istek kayganlık filan oluyor plastik kameralı penisi içime sokarken nasıl acımıyor ya öyle dümdüz sokacak işte sakin ol hayatım diye okşayacak hali yok ya

Ahaha hayır ya kayganlaştırıcı jel kullanıyor ben ilk seferimde oha olmuştum ama sonra alışıyor insan

Ben bikaç ay daha bekleyeyim ya en iyisi
Kesinlikle bekleme. Sağlıklı bir gebelik hem senin hem bebeğinin hakkı. Tüvtürk muayenesi gibi düşün Ben senin yerinde olsam şu an hemen randevu alır giderim, kaçacak yer yok... Korkutmak istemem ama daha bunun doğumu var

Ne zaman gitmem gerekiyor ki reglken mi regl sonrası mı

Cinsel yönden aktifseniz ultrason muayenesi böyle. Siz de mi gitmediniz şu ana kadar hiç? Yılda en az bir kere gidin arkadaşım

Ay yok ya ben evlenmeden önce doğum kontrol hapı almak için gittim.
Onda da zaten verdi gönderdi doktor
Ne tahsil ne bir şey
Ben baya aktifim cinsel yönden sabah akşam
Ama bunu niye yapıldığını anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…