Kalınca üff hiç de istemiyordum niye oldu ki yaa yapacağımBiz seninle bir yapalım.
Kalınca haber ver bende yapacağım hemen
Kalınca üff hiç de istemiyordum niye oldu ki yaa yapacağım
Müthiş tripli olmayı planlıyorum
Sen de yavaştan istememeye başla bence ancak denk gelir
Çocuğum olmasa da olur biz böyle de mutluyuz dediğin an (tabii gerçekten inanarak ),kafayı salmış oluyorsunKafayı nasıl salabildiniz mesela?
Gerçekten çalışan gündemi dolu olan biriyim ama her regl zamanı kafam bi acaba yoksa oluyor
Benim ikinci aynen böyle oldu ve takvime göre hamile kalma ihtimali düşüktü. "Haa tmm o zaman hamile kalmayacakmisim neden prezervatif kullanalım ki "modunda yaptık ve hamile kaldım.İki çocuğumu da istemeden yapmış bir insan olarak tek diyeceğim ‘ne alaka ya sevişince çocuk mu olur’ diye kafanıza kodlayın.
İnanın bir sonraki ay hamilesiniz
Ne kadar istemez, beyninizi aksi yöne kodlarsanız o kadar çabuk olur eğer bir sıkıntı yok ise.
Benim ikinci aynen böyle oldu ve takvime göre hamile kalma ihtimali düşüktü. "Haa tmm o zaman hamile kalmayacakmisim neden prezervatif kullanalım ki "modunda yaptık ve hamile kaldım.
Regl gecikince bile inanmadım kocam "belki hamilesindir "diyor ben "yok ya hamile olsam bilmez miyim diyordum bu rahatlikla çocuğu 8.haftada anlayabildim:))
Ben de kilo vermeye karar verdim dün biraz kilo vereyim öyle olması daha iyiAynen bende öyle yapacağım full trip daha erkendi zart zurt
Sürpriz diyeceğim
Ben çalışmalara başladım artık sıkıldım bu kadar durgunluktan
Daha bu sabah denedim
Gaza gel gigggi
Olmayacağını bilsem mesela aa tamam olmuyormuş der konuyu kaparım aslında. İhtimal oldu mu aklım kalıyorÇocuğum olmasa da olur biz böyle de mutluyuz dediğin an (tabii gerçekten inanarak ),kafayı salmış oluyorsun
Evlendikten sonra gitmedim korkudan doğrusu.Cinsel olarak aktifseniz propla muayene ediliyorsunuz zaten. Ben heralde 10 jinekolog denemişimdir. Regl iken bile vajinadan prop ile muayene edildim. Ama hamileyseniz karnınızdan bakıyorlar. Hiç mi gitmediniz şimdiye kadar jinekologa?
Plastik kameralı bir penisEvlendikten sonra gitmedim korkudan doğrusu.
Bir soru daha prop nedir?
Googlea prop yazma gafletinde bulundum biraz öncePlastik kameralı bir penisAğrımıyor emin olabilirsin. Lütfen önce dr a git, hormon testi yaptır, ultrasonuna baksınlar kocan da yaptırsın hatta testlerini. Kafanız bir rahatlasın.
Ahaha hayır ya kayganlaştırıcı jel kullanıyorGooglea prop yazma gafletinde bulundum biraz önceruhu çıkan emoji bulamadım
İlişki sırasında en azından bir istek kayganlık filan oluyor plastik kameralı penisi içime sokarken nasıl acımıyor ya öyle dümdüz sokacak işte sakin ol hayatım diye okşayacak hali yok ya
Ben bikaç ay daha bekleyeyim ya en iyisiAhaha hayır ya kayganlaştırıcı jel kullanıyorben ilk seferimde oha olmuştum ama sonra alışıyor insan
Plastik kameralı bir penisAğrımıyor emin olabilirsin. Lütfen önce dr a git, hormon testi yaptır, ultrasonuna baksınlar kocan da yaptırsın hatta testlerini. Kafanız bir rahatlasın.
Kesinlikle bekleme. Sağlıklı bir gebelik hem senin hem bebeğinin hakkı. Tüvtürk muayenesi gibi düşünBen bikaç ay daha bekleyeyim ya en iyisi
Ne zaman gitmem gerekiyor ki reglken mi regl sonrası mıKesinlikle bekleme. Sağlıklı bir gebelik hem senin hem bebeğinin hakkı. Tüvtürk muayenesi gibi düşünBen senin yerinde olsam şu an hemen randevu alır giderim, kaçacak yer yok... Korkutmak istemem ama daha bunun doğumu var
Cinsel yönden aktifseniz ultrason muayenesi böyle. Siz de mi gitmediniz şu ana kadar hiç?Niye yapıyorlar ya onu
Reglin 3. Günü gidersen hepsini tek seferde halledersinNe zaman gitmem gerekiyor ki reglken mi regl sonrası mı
Kadın doğum girişi sakinleştirici filan verseler her ay bile giderim de bu şekildeCinsel yönden aktifseniz ultrason muayenesi böyle. Siz de mi gitmediniz şu ana kadar hiç?Yılda en az bir kere gidin arkadaşım
Aksi gibi regl olmam da çok yakınReglin 3. Günü gidersen hepsini tek seferde halledersin
Cinsel yönden aktifseniz ultrason muayenesi böyle. Siz de mi gitmediniz şu ana kadar hiç?Yılda en az bir kere gidin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?