Çocuk meselesi

Panik yok,nasil olsa olur cocugunuz. Sen akilli mantikli kadinsin. Kendine biraz zaman tani sadece. Hayirlisi
En çok da ona sinir oluyorum zaten
Ben akıllı bi insanım gerçekten mantıklı düşünebilirdim
Ama bazı konularda insan mantığını kullanamıyormuş
Resmen bazen utanıyorum bu halimden

En çok da ona sinir oluyorum zaten
Ben akıllı bi insanım gerçekten mantıklı düşünebilirdim
Ama bazı konularda insan mantığını kullanamıyormuş
Resmen bazen utanıyorum bu halimden
Deme oyle,olur oyle zamanlarimiz. Hepimiz gectik o gunlerden. Cocugun dogduktan sonra amaaaan bunun icin mi kemirdim kendimi,aha kucagimda iste diyeceksin. Kendini uzme

Deme oyle,olur oyle zamanlarimiz. Hepimiz gectik o gunlerden. Cocugun dogduktan sonra amaaaan bunun icin mi kemirdim kendimi,aha kucagimda iste diyeceksin. Kendini uzme
Çok teşekkür ederim
İçime su serptin gerçekten

Catlama olayi, yumurtanin "çatlamasi". Bu video'yu izlemeni tavsiye ederim. Ve övulasyon testinde evet teste bagli (bazelari smiley kullaniyor, bazelari çizgi), çizgi koyulasinca, bu demek oluyor ki yumurtlamaniz yakindir yada o gündedir.

Video bilgilendiriciymiş gerçekten teşekkürler
Peki değerlendirilmesi gereken günler koyuluktan itibaren 3-4 gün kısmını doğru anlamış mıyım?

Video bilgilendiriciymiş gerçekten teşekkürler
Peki değerlendirilmesi gereken günler koyuluktan itibaren 3-4 gün kısmını doğru anlamış mıyım?

Evet ben öyle biliyorum. Spermin yasama sansindan dolayi. Sperm daha uzun yasiyor diye. Yani bügün sevisip, yarin yumurtlarsan, sperm yasadigi için hamile kalabiliyorsun.

Ama daha öncede dedim, bu testlere fazla önem verme. Cünkü bence asil sorun stress. Sirf tuvalete gitmek, bu testleri yapmak, dikkat etmek sonra koyulastiginda sevis.. Ne kadarda güya istedidiginden dolayi sevissende, asil neden farkli ve ister istemez stress olur. Dedigim gibi ben "ee yetti be artik bu testler yapmiyorum artik" dedigimde ve o ay hiç bu yumurtlama olayina dikkat etmedigimde hamile kalmistim.

Bunu bende izleyeceğim.
Kendimi çok cahil hissettim ya çocuk konusunda.
Bende sanıyorum ki istediğinde kalacaksın.
Millet öyle kolay anlatınca ne bileyim yani

KKonuya cevapları okumadım. Sadece şunu demek için geldim. 1 yıl bekleyin diyen varsa inanmayın. 1 yıl şu şekilde beklenir. Evlenmeden önce eşiniz spermiyogram testi verir.bsiz kontrole girersiniz. Doktor size normalsiniz der siz beklersiniz.

Ama sağlıklı olup olmadığınızı bilmeden 1 yıl beklemek kadar saçma birşey yok.

Biz 4 ay denedik. Tam ovulasyon günlerinde. Olmadı. Bende sizin gibiyim. Böyle daha ne ki diyip süre yaristiranlar oldu. Hiç ilgilenmedim. Doktora gittik eşimde soruncikti. Halbuki ben evlenmeden önce herseyime baktirmistim.

Aşılama dediler vs vs. Maddi manevi kıyasladık, hiç uğraşmak istemedim tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu. Lütfen insanların bekle demesine aldırmayın. Çünkü her ay regl döneminde belirti beklemek insani delirtiyor.

Allahım hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah:)

Bunu bende izleyeceğim.
Kendimi çok cahil hissettim ya çocuk konusunda.
Bende sanıyorum ki istediğinde kalacaksın.
Millet öyle kolay anlatınca ne bileyim yani
Sen de öyle tertemiz duruyorsun hala di mi
Gel sarılalım

Sen de öyle tertemiz duruyorsun hala di mi
Gel sarılalım

Giggles valla bak millet öyle bir anlatıyordu ki ilk başlarda ne kadar korktuysam korunmak için fazla abartmışım
Şimdi de olmuyor
Halbuki yaparken de istediğin zaman hamile kalırsın demişlerdi
Hep kandırıldık
Gel sarılalım

Stres senin baş düşmanın ama buna yapabileceğin ne var bilemem, ben eşime dolandırıcının teki tarafından infertilite teşhis konulduktan sonra hamile kaldım nasıl olsa olmayacak rahatlığından, ikincisinde ilk ay nasıl olsa boşa gidiyor diye ciddiye bile almadık ilk ay tuttu, bir arkadaşım boşa giden tüp bebek denemesinden sonra kısmette yok madem kafamız dağılsın diye ev tadilarına girdi tadilat bittiğinde hamileydi. Bu düşünceden uzaklaşmak için oyalanacak bir şey bul, gerekirse mobilyaları falan boya, yetişkin boyama kitabı al onlarla takıl, uzaklaş o düşünceden, bekleyince gelmiyor

Ay benimde çevremde düşünmeyenin oluyor
Çocuğun burcunu ayarlayan var
Saf bende derdim şu burç olsun falan filan
Şimdi de en zıt burcum da olsa razıyım
Herşey nasip kısmet
Bazı rahimler çok doğurgan olabiliyormuş yani az doğurgan çok doğurgan diye tür varmış geçen dinledim
Ceketini atsa hamile kalıyor diye bi laf vardı ya ahaha o hesap

Ben evlenmeden önce çok korkuyordum
Kendime nasıl inandıysam artık

Hayranım o kolay hamile kalanlara ya
Tek seferde filan oluyor ya
Aylardır aynı kişiyle sık sık denememizr rağmen tık yok

Hayranım o kolay hamile kalanlara ya
Tek seferde filan oluyor ya
Aylardır aynı kişiyle sık sık denememizr rağmen tık yok
Boşver şöyle düşün çocuğa Allahn izniyle bir şekilde tedavi kür ulaşırız inşallah ama en azından korunma yöntemi kullanmamıza gerek yok
O çok doğurganlar sürekli korunmak zorundalar her an diken üstünde falan zor

Valla bilmiyorum 3 ay oldu başlayalı artık olmazsa akdini düşüneceğim
Benim ailem çok kalabalıktır.
Herkesin 2 3 çocuğu var mutlaka ben de kendime doğurganım diye düşünüyorum
Bakalım kısmet

Benimde 3 ay oldu
İlk ay korona oldum zaten günleri değerlendirmek yarıda kaldı
İkinci ay günleri değerlendirdik ara kanamam oldu doktor birşey bulamadı herşey normal çıktı
Bu 3.deneme adetime 5 gün var bakalım hayırlısı
Benim annem de spiral kullanmasına rağmen hamile kalmış kaç kez
Bende ondan korkuyordum hemen olmasın diye
Sanıyorum ki 1 elinde çiçek olan sperm gitse yumurta gel gardaş diyecek
Peh

Aynen o konuda içim rahat en azından kazara olacak çocuk yok

Benim annem ilk geceden hamile kalma (bunu niye biliyorsam)
Ben de ona güvendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…