En çok da ona sinir oluyorum zatenPanik yok,nasil olsa olur cocugunuz. Sen akilli mantikli kadinsin. Kendine biraz zaman tani sadece. Hayirlisi
Deme oyle,olur oyle zamanlarimiz. Hepimiz gectik o gunlerden. Cocugun dogduktan sonra amaaaan bunun icin mi kemirdim kendimi,aha kucagimda iste diyeceksin. Kendini uzmeEn çok da ona sinir oluyorum zaten
Ben akıllı bi insanım gerçekten mantıklı düşünebilirdim
Ama bazı konularda insan mantığını kullanamıyormuş
Resmen bazen utanıyorum bu halimden
Çok teşekkür ederimDeme oyle,olur oyle zamanlarimiz. Hepimiz gectik o gunlerden. Cocugun dogduktan sonra amaaaan bunun icin mi kemirdim kendimi,aha kucagimda iste diyeceksin. Kendini uzme
Soğan kürü yap dedi burada bikaç kişi çünkü
Biri ovülasyon testi al demişti onu da alıyorum
Siz de birgebeningünlüğüne bak dediniz ona da baktım hemen
13lü almışım ben de yeter inşallah
Herhalde günde bi kere yapacaktırım
Yetmezse eczaneden stoklarım artan günleri
Okuduğumu doğru anladıysam o testte koyuluk denk çıktığı günden itibaren 3 4 gün değerlendir diyor
O gün yumurtlama mı değil mi anlamadım ya da belki en hazır olduğu gün herhalde
Çatlama olayı ne onu hiç anlamadım ama lazım bi tarih değil herhalde o
Video bilgilendiriciymiş gerçekten teşekkürlerCatlama olayi, yumurtanin "çatlamasi". Bu video'yu izlemeni tavsiye ederim. Ve övulasyon testinde evet teste bagli (bazelari smiley kullaniyor, bazelari çizgi), çizgi koyulasinca, bu demek oluyor ki yumurtlamaniz yakindir yada o gündedir.
Video bilgilendiriciymiş gerçekten teşekkürler
Peki değerlendirilmesi gereken günler koyuluktan itibaren 3-4 gün kısmını doğru anlamış mıyım?
Catlama olayi, yumurtanin "çatlamasi". Bu video'yu izlemeni tavsiye ederim. Ve övulasyon testinde evet teste bagli (bazelari smiley kullaniyor, bazelari çizgi), çizgi koyulasinca, bu demek oluyor ki yumurtlamaniz yakindir yada o gündedir.
Sen de öyle tertemiz duruyorsun hala di miBunu bende izleyeceğim.
Kendimi çok cahil hissettim ya çocuk konusunda.
Bende sanıyorum ki istediğinde kalacaksın.
Millet öyle kolay anlatınca ne bileyim yani
Sen de öyle tertemiz duruyorsun hala di mi
Gel sarılalım
Stres senin baş düşmanın ama buna yapabileceğin ne var bilemem, ben eşime dolandırıcının teki tarafından infertilite teşhis konulduktan sonra hamile kaldım nasıl olsa olmayacak rahatlığından, ikincisinde ilk ay nasıl olsa boşa gidiyor diye ciddiye bile almadık ilk ay tuttu, bir arkadaşım boşa giden tüp bebek denemesinden sonra kısmette yok madem kafamız dağılsın diye ev tadilarına girdi tadilat bittiğinde hamileydi. Bu düşünceden uzaklaşmak için oyalanacak bir şey bul, gerekirse mobilyaları falan boya, yetişkin boyama kitabı al onlarla takıl, uzaklaş o düşünceden, bekleyince gelmiyorMerhabalar
Uzun zamandır açmayı düşündüğüm konumu 5. Başarısızlıktan sonra açayım dedim artık. Müthiş önlemlerle korunan korunmayan herkesi cevap vermeye davet ediyorum
Yaşım daha 30 olmadı 5 aydır çocuk denemeleri yapıyoruz ama henüz hiç ilerleme yok. Düzenli regl olurum, daha önce gittiğimde doktor yumurtalık rezervlerimi filan gayet iyi bulmuştu, yumurtlamamı takip edip ona göre deneme yapıyorum 4-5 aydır. Ne bileyim bana göre her şey normal. Biraz sistematik bakıyorum olaya doğru şeyi doğru anda yapıyorsak niye olmuyor moduna girdim
Yaşım geçti filan modunda değilim ve uzun süre çocuğu olmayan insanları da gayet iyi anlıyorum çünkü aile içinde de deneyimledik o süreci. O yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Sadece 4 ne ki bizim 5 oldu bizim 7 oldu bu ne acele diyecek olan varsa şimdiden yorulmasınlar. Süre yarıştırmıyoruz sonuçta. Benim gibi olanlar var mı veya yaşadığım bu süreç normal mi onu merak ediyorum. Buraları okuyunca veya çevremde konuşunca filan mesela herkes hep korunmuş ama olmuş e biz korunmayanlar nerede hata yapıyoruz diyorum. Acaba bilerek isteyerek yapıp sonradan kazara mı diyorlar diye düşünmeye bile başladım
Bir yandan da acaba kadın doğuma mı gitsem diye düşünüyorum ama 1 yıl beklenmesi gerek diyenler oldu. Diğer yandan da deliler gibi ödüm kopuyor muayene yöntemlerinden.
Sanırım yine derleşesim geldi.
----------------------------------------------------
Güncelleme:
Hamileli tarafa da konu açtım ama orada in cin top oynuyor sanırım
Aynı konudan bin tane açan bir manyak olmak istemiyorum
Şu ana kadar akıl sağlığımı korudum ama regl günüm yaklaştıkça kafamı dağıtamıyorum resmen
Sürekli bir acaba acaba haline geçtim
Bu evde olma işi beni çocuk düşünme konusunda çok bozdu sanırım
Gerçekten çocuk isterken bu konuyu düşünmemeyi nasıl başarıyorsunuz?
Sabırsız karakterim kafamı rahat bırakmıyor
Özellikle de yaklaşınca aşırı beklentiye girdim ben ya
Bu zamana kadar iyi geçirmiştim kendime göre
Bu ara bi haller oldu
Dışardan görsem kendimi sana yazıklar olsun derdim o derece
Ay benimde çevremde düşünmeyenin oluyorGiggles valla bak millet öyle bir anlatıyordu ki ilk başlarda ne kadar korktuysam korunmak için fazla abartmışım
Şimdi de olmuyor
Halbuki yaparken de istediğin zaman hamile kalırsın demişlerdi
Hep kandırıldık
Gel sarılalım
Ben evlenmeden önce çok korkuyordumGiggles valla bak millet öyle bir anlatıyordu ki ilk başlarda ne kadar korktuysam korunmak için fazla abartmışım
Şimdi de olmuyor
Halbuki yaparken de istediğin zaman hamile kalırsın demişlerdi
Hep kandırıldık
Gel sarılalım
Hayranım o kolay hamile kalanlara yaAy benimde çevremde düşünmeyenin oluyor
Çocuğun burcunu ayarlayan var
Saf bende derdim şu burç olsun falan filan
Şimdi de en zıt burcum da olsa razıyım
Herşey nasip kısmet
Bazı rahimler çok doğurgan olabiliyormuş yani az doğurgan çok doğurgan diye tür varmış geçen dinledim
Ceketini atsa hamile kalıyor diye bi laf vardı ya ahaha o hesap
Boşver şöyle düşün çocuğa Allahn izniyle bir şekilde tedavi kür ulaşırız inşallah ama en azından korunma yöntemi kullanmamıza gerek yokHayranım o kolay hamile kalanlara ya
Tek seferde filan oluyor ya
Aylardır aynı kişiyle sık sık denememizr rağmen tık yok
Ay benimde çevremde düşünmeyenin oluyor
Herşey nasip kısmet
Bazı rahimler çok doğurgan olabiliyormuş yani az doğurgan çok doğurgan diye tür varmış geçen dinledim
Ay benimde çevremde düşünmeyenin oluyor
Herşey nasip kısmet
Hayranım o kolay hamile kalanlara ya
Tek seferde filan oluyor ya
Aylardır aynı kişiyle sık sık denememizr rağmen tık yok
Benimde 3 ay olduValla bilmiyorum 3 ay oldu başlayalı artık olmazsa akdini düşüneceğim
Benim ailem çok kalabalıktır.
Herkesin 2 3 çocuğu var mutlaka ben de kendime doğurganım diye düşünüyorum
Bakalım kısmet
Aynen o konuda içim rahat en azından kazara olacak çocuk yokBoşver şöyle düşün çocuğa Allahn izniyle bir şekilde tedavi kür ulaşırız inşallah ama en azından korunma yöntemi kullanmamıza gerek yok
O çok doğurganlar sürekli korunmak zorundalar her an diken üstünde falan zor
Benim annem ilk geceden hamile kalma (bunu niye biliyorsam)Valla bilmiyorum 3 ay oldu başlayalı artık olmazsa akdini düşüneceğim
Benim ailem çok kalabalıktır.
Herkesin 2 3 çocuğu var mutlaka ben de kendime doğurganım diye düşünüyorum
Bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?