Hemen ezikleyeyimAllah'ım ruh ikizimi buldum be...aynı durumdayızgiggles birebir aynı duygular düşünceler, bir de salak saçma hassaslastim. Biz geçen ay başladık olmadı. Bir de üstüne hiç gecikmeyen adet dört gün geçti ben bir umitlendim falan. Hissediyordum da bir yandan. İdrar testleri direk gibi tek çizgi, gittim kan verdim negatif. Çok ağladım bir yandan kızdım kendime. Sonraki gün de adet oldum.
Adete kadar benim de birşeyim yoktu adetim gecikince bana bir haller olmuştu. Ama akışını bırakıcam. Ovulasyon testi aldım bu ay onunla takip edecem. Bakalım nasip ne zamansa o zaman gelecek bebisler inşallah
Yani şöyle ki. Bir konuda benim yapabileceğim yada yapmam gereken birşey var mı ona bakarım,yapmam gereken varsa yaparım,yoksa beklemekten başka birşey var mı sizce? Bence yok.Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var işte
Mesela nasıl strese girmediniz? Nasıl akışına bıraktınız?
Bunları merak ediyorum
Ben şimdi hep evdeyim diye ne kadar bıraktım desem de bi bakıyorum bırakamamışım
Ben yiNe elendim yagiggles nasılsın? Test yaptın mı merak ettim seni
Bende de tüm belirtiler yok oldu 5 gün var regleBen yiNe elendim ya
Bu ay bi de ovülasyon testleriyle deneyeceğim
Senin hala umut varmış ki ocak içinBende de tüm belirtiler yok oldu 5 gün var regle
Olcam gibi hissediyorum
İnşallah şubat umutlu olur bizim için
Instada birgebeningunlugunun sayfasina bir baksana.Fikir olur.Ben yiNe elendim ya
Bu ay bi de ovülasyon testleriyle deneyeceğim
Orayı biri daha söylemişti baktımInstada birgebeningunlugunun sayfasina bir baksana.Fikir olur.
Benim anladigim takvim yontemindeki yumurtlamayla bu ovulasyondaki yumurtlama arasinda tarih farki oluyor.Bir de birebir cevap veriyor tam yumurtlama oldu mu olmadi mi vs diye.Bir de yumurtlama masaji varmis.Yapan memnun kalmis.Orayı biri daha söylemişti baktım
Ama üstünkörü baktım herhalde çok olayını çözemedim
Daha çok motive ediyor gibi
Doktora gittikten sonra bir sorun varsa motive olmak için bakarım herhalde
Bir de test satıyor diye anladm ben ovülasyon için
Test aldım bu ay ben deBenim anladigim takvim yontemindeki yumurtlamayla bu ovulasyondaki yumurtlama arasinda tarih farki oluyor.Bir de birebir cevap veriyor tam yumurtlama oldu mu olmadi mi vs diye.Bir de yumurtlama masaji varmis.Yapan memnun kalmis.
Mesela o ovulaston testini pglen 1 ile.5 arasi yapin 3 4 saat çişeTest aldım bu ay ben de
Bir de böyle deneyeyim diye
Yumurtlama masajına bakayım bi ama adı çok komiğime gitti
Yapınca yumurtlayacak mıyım yoksa daha mı iyi yumurtlayacağım vakti gelince
Onu da deneyeyim
Bi ara sıraya soğan kürünü de koymam gerek
Soğan kürü yap dedi burada bikaç kişi çünküMesela o ovulaston testini pglen 1 ile.5 arasi yapin 3 4 saat çişecikmamis olarak yapin diyodu.Ben bir defa denemistim ama ben senede ya hic ya da max. 1 defa yumurtladigim icin pes etmistim.
Nette 30 lu 40 li olan var.Yap yap dur her gün
Sogan kürü neden istiyorsun ? Bana hic yaramamisti mesela.Zaten duzensiz olan adetimi daha da gelmez halr getirdi.Tek ise yaradigi iltihap namına ne var ne yoksa söktü.Oyle boyle bir akintiyla atmamistim tum iltihabimi bu sogan kuruyle.
İlk aydan kafayı bozsam tam raporlu deli olabilirdim herhaldeRuh ikizim misin ?8. Ayi denedik bitti ayni duygular icindeyim ilk aydan itibaren kafayi bozdum ben bide 2. Ay butun hormon testlerimi yaptirmistim 4. Ay rahim filmi de cekindi. Bu hafta esimde test olacak onda da bir sorun yoksa benim kafa yuzunden olmuyor bu herhalde diyecegim
ben de ovulasyon testi ile takip ediyorum bana eglenceli ve iyi geliyor.
vazgecmeyi basariyorum bazen ama ayin sonuna dogru regl yaklasinca yine delilik basliyor.
malesef bu pandemi evde oturusum surekli etragimdakilarin burcunu bile ayarlamaya calisip kolayca hamile kaldiklarini gorunce kafama iyicetaktim..
Hayatim boyunca hep cok sabirsizdim Allah bana sabri akisi tevekkulu ogreneceksin diyor anladim.
Bu arada senin prolaktinjn kac tedavi oldum demissin galiba ?
Benim de rapora az kaldiİlk aydan kafayı bozsam tam raporlu deli olabilirdim herhalde
Evleneli 1 yıl oldu benim
Son 6 aydır deniyoruz henüz tık yok
Prolaktin 40 civarıydı sanırım
Tedavim bitti ama kontrole gidemedim
Şu an ne bilmiyorum
Ee sizin teste rağmen olmadı mı yani?
İlaç içmeme rağmen 2 aydır olmadı işteBenim de rapora az kaldi
Evet teste ragmen olmadi sizin gibi matematik yapiyorum soyle boyle sorunda yok neden diyip durdum ama kendimi yemekten baska bisey degil ilk aydan boyle kendimi bitrdim oyuzden simdi cok yorgun hissediyorum..
canim bence senin kisa surede olabilir cunku prolaktin bebek olmasina cok net sekilde engelleyen ama ilac icince cabucak dusen bir hormon.
ve ilac icip ictigi ay 15 gun sonra hamile kalan bir suru kisi duydum sahit oldum oyuzden senin ki ilacini ictiysen her an olabilir gibi..
Mutlaka dene oldukca eglenceli icinde buyuyen yumurtani takip ediyorsun buda benim icin mucize harika bir olayİlaç içmeme rağmen 2 aydır olmadı işte
Gün hesabı yanlış sanırım
Bir de testle deneyeceğim şimdi
Yok henüz gitmedik doktoraMutlaka dene oldukca eglenceli icinde buyuyen yumurtani takip ediyorsun buda benim icin mucize harika bir olay
Birgebeningunlugu sayfasinda bazi pozisyonlar bazi oneriler var onlara da bakabilirsin fayda goren cok.
yeni bi pozisyon paylasti ben de bu ay o sekilde deneyecegim bakalim. Esimin sonucuna gore..
senin esine tetkik yapildi mi ?
Hayirlisi olsunn,Yok henüz gitmedik doktora
Bu ara onu da planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?