- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Sizce eksiklik mi çocuğu olmayıp da faydalı işler yapıp bir şekilde ömrünü tüketip bu dünyadan göçüp giden yok mu ..bu ömür boyu yara açar mı
Tabi ki eksiklik degil ne alakasi var sen kendin bir bireysin..Sizce eksiklik mi çocuğu olmayıp da faydalı işler yapıp bir şekilde ömrünü tüketip bu dünyadan göçüp giden yok mu ..bu ömür boyu yara açar mı
işte bilsem gerçekten öyle mi herkese göre öyle ama bir süredir mücadele ediyorum istiyorum evet olmucaksa var bir hayır diyorum ama adımımı attığım her yerde bebek sorusu demekki insan doğurmayınca bir birey olamıyor öyle tamamlanıyorsundünyaya çocuk getirmek faydalı bir iş mi?
ne kadar süredir?olmaması bende uzun zamandır yara açan bi durum evet.....
ömür boyusunu düşünmek bile istemiyorum
işte bilsem gerçekten öyle mi herkese göre öyle ama bir süredir mücadele ediyorum istiyorum evet olmucaksa var bir hayır diyorum ama adımımı attığım her yerde bebek sorusu demekki insan doğurmayınca bir birey olamıyor öyle tamamlanıyorsun
keşke herkes senin gibi mantıklı cümleler kurabilse felaket telllallığı yapmasa..çocuksuz yaşam ızdırap dolu gibi davranmasane alakası var yahu? çocuksuz bir sürü insan var. birey değil mi onlar?
kaldı ki çocuğu doğuruyosun da dünyayo kurtaracak bi bilim adamı mı olacak sanki. senin benim gibi insan. 80 sene yaşayıp ölecek yani. çok da matah bişey deği.
tüp bebekle mi oldu bn daha denemedim kendimi hazırlamalıyım hazırlıyorum da her sonucaKisiye gore degisir bence..Sart degil aslinda..toplum mecbur hissettiriyor malesef..Bir de aile dostlarina gidince onlar cocukluysa sen bi garip kaliyorsun..
Bende yara açmisti mesela ugrastim oldu sukur..Olmasaydi da kabuk baglardi illa olacak diye dusunmemistim ...
keşke herkes senin gibi mantıklı cümleler kurabilse felaket telllallığı yapmasa..çocuksuz yaşam ızdırap dolu gibi davranmasa
goncam sanırım senınle aynı anda asılama denemıstıkişte bilsem gerçekten öyle mi herkese göre öyle ama bir süredir mücadele ediyorum istiyorum evet olmucaksa var bir hayır diyorum ama adımımı attığım her yerde bebek sorusu demekki insan doğurmayınca bir birey olamıyor öyle tamamlanıyorsun
evet tüp bebekle oldu..Kolay bir yontem yumurta ve sperm varsa ve sorunsuzsa olmama ihtimali yok..tüp bebekle mi oldu bn daha denemedim kendimi hazırlamalıyım hazırlıyorum da her sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?