Çocuk rızkıyla gelir diyen eş

Bereketiyle geliyor olsaydı dünyada aç çocuk olmazdı.. ve anne olmaya hazır hissetmeyen bi kadın asla anneliğe zorlanmamalı daha doğrusu hiç bi şartta bi kadın anneliğe zorlanmamalı çocuk ortak verilen bi karardır

Siz daha çok yeni dış gebelik geçirmişsiniz. Ben iki dış gebelik yaşayan birisi olarak sizi anlayabiliyorum. Zor bi süreç ve tüm süreçler kadın bedeninde oluyor evet biyolojik olarak üç ay sonra gebe kalabilirsiniz deniliyor ama psikolojik olarak o öyle olmuyor. İnsanın korkuları travmaları çabuk geçmiyor ve haliyle istemeyebilirsiniz. Zaten hamilelik süreci kadın bedenine ait bir durum burda söz sahibi olucak kişi ise fazlasıyla sizsiniz ve içinde bulunduğunuz psikoloji çok önemli.

Ben hiç doğarken yanında bez,mama,ilaç,okul giderleri ,ilaç parasi,doktor parasi hediye edilmiştir diye doğan bebek görmedim eşinize öyle söyleyin:)

Konuyu açmışsınız 1 tane yorum yapmamışsınız konu sahibi. Ben sebebini anlamadım onu sormak istiyorum size maddi kaygılar mı yoksa şu an erken mi diyorsunuz yada 5 sene daha istemiyorum sonra bakarız diye ötelemek mi istiyorsunuz? Ya da asla anne olmak istemiyorum mu diyorsunuz?
Yani tamam hiç istemeyebilirsiniz anne olmayi,bu da gayet insani,olabilir ama eşinizle bunu en başından konusup netleştirmiş olmalıydınız. Belki kabul etmeyecek,o da en az 2 çocuğum olsun diyen biri belki haliyle uymayacak ona. Sizin nasil ki hakkınizsa doğurup dogurmamak tercihi,eşinizin de istemeye hakkı var.
Borclar bitsin diyorsanız yada kendinize atıyorum 2 sene bir süre koymuşsunuzdur bunu da eşinizle acık açık konuşmalısınız. Eminim orta yolu bulursunuz.

Adam isteyebilir ama bu konuda eşini zorlayamaz sonuçta çocuğu doğuracak ve bütün sorumluluğu yükleyecek kişi konu sahibi
Adamı ne kadar tanıyoruz,bütün sorumluluğu anneye yıkacağı fikrine nerden kapıldık?Konu sahibi evlenmeden önce uzun yıllar çocuk sahibi olmak istemeyebileceğini,ona göre evlenmeleri gerektiğini eşine söylemediyse gayet de zorlayabilir.Ya da herkes yoluna bakar.

Adamı ne kadar tanıyoruz,bütün sorumluluğu anneye yıkacağı fikrine nerden kapıldık?Konu sahibi evlenmeden önce uzun yıllar çocuk sahibi olmak istemeyebileceğini,ona göre evlenmeleri gerektiğini eşine söylemediyse gayet de zorlayabilir.Ya da herkes yoluna bakar.
Bu nasıl bir düşünce bir ya ne demek zorlayabilir belki evlenmeden önce eşi konu sahibinin çocuk istemediğini biliyordur.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim başından beri eşim çocuk istiyor bu süreçte ev aldık araba aldık kredi ile hala ödememiz var ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim Ocak ayında hamile kaldım dış gebelik yaşadım doktor 3 ay korunmamızi söyledi 3 ay geçti eşim hala ısrarla bebek istiyor korunmak istemiyor siz aynı durumda olsanız napardınız
Eşiniz de haklı siz de.Yani adam 5 yıl sonra normal olarak çocuk istiyor.İstememek sizin de hakkınız ama orta yolu bir şekilde bulacaksiniz.

Bu nasıl bir düşünce bir ya ne demek zorlayabilir belki evlenmeden önce eşi konu sahibinin çocuk istemediğini biliyordur.
Düzgün okuyabilirseniz ben de zaten evlenmeden önce böyle bi konuşma yapmadılarsa zorlayabilir dedim.Ya da herkes yoluna bakar diye de belirttim

Çocuk tızkıyla gelir cümlesindeki rızık annenin sütüdür arkadaşlar,gereksiz yere saçmalamamak lazım.
Çocuk doğdu diye gökten para ve iş yağmaz. Yağıyor olsa bunca aç ve kimsesiz çocuk olmazdı etrafta.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim başından beri eşim çocuk istiyor bu süreçte ev aldık araba aldık kredi ile hala ödememiz var ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim Ocak ayında hamile kaldım dış gebelik yaşadım doktor 3 ay korunmamızi söyledi 3 ay geçti eşim hala ısrarla bebek istiyor korunmak istemiyor siz aynı durumda olsanız napardınız
Siz kendinizi hazir hissedene kadar beklesin.sureci siz yasayacaksiniz saygi duysun.o dogurmayacak sonucta.

Back
X