hayır bir de yemek vermesen çeker gider demiş, e ne yapalım biz de şimdi annesini babasını öldürenleri mi örnek verelim?
benimki kendi yeğenlerine tahammül edemez, öyle uslu uslu otururken problem yok elbette ama 1-2 vızıldanmaya mızıldanmaya başladı mı "alın götürün şunuuuu" diye bağırır anında. 17-18 yaş ve üstüyle problemi yok, zaten onlar da çocuk sayılmaz
Öyle bir an gelirki çocuk aşk'ı ile yana bilirsin. Öyle bir an geliyor ki çocuklardan tiksiniyorsun. Bu birazda zaman meselesi.
Bana göre her kadın ananç değildir. Sizde ananç yapınız olmaya bilir. Sadece işinizi seviyorsunuzdur.
Teşekkür ederimnickinize bayıldım
evet, herkeste anaçlık duygusu yok, gerçekten yok. kiminin daha çocukken hayalidir büyüyünce evlenip çocuk sahibi olmak, kiminin aklına bile gelmez. bir de sanırım yetiştirilirken empoze edilen fikirlerle de ilgili. mesela ben bu forumda "çocuk yapmazsan koyuverirler kapının önüne" diyeni gördüm, demek ki o bayan o düşünce ile işlenmiş çocukken.
Öğretmenim ve çocuk sevmiyorum, garip olan öğrencilerimi seviyor olmam ve onlara karşı anlayışlı olmam ama başka çocuklara karşı tahammülsüzüm. Sırf bu tahammülsüz olmam sebebiyle anne olmayı hiç düşünmüyorum. Etrafımdaki çocuklar, anne babaların sorumsuzlukları beni çocuklardan tamamen soğuttu. Büyük kayıp mı acaba çocuk sevmemek ve istememek
Canım öncelikle insanın kendisini bilmesi kadar güzel birşey varmı ne mutlu ki en azından çocuk sevmiyorum ve anne olmayı düşünmüyorum diyorsunuz. Bazen insanlar bu durumu doğumdan sonra farkediyorlar ve kendilerinede bebeklerinede hayatı zindan ediyorlar. Sırf toplum baskısından dolayı evlat sahibi olunmamalı. Birde hayvan sevginiz beni çok mutlu etti. Etrafta okadar çok sevgiye ilgiye aç hayvanlar varki bir hayvansever olarak sizi takdir ediyorum. Bende hamileyim birde kedişim var herkes kızıyor bana çocukla hayvan olurmu sokağa at diye 8 senedir benim ailemden bir ferdi nasıl sokağa atabilir ki. Herkes insan sevgisinden bahsediyor ben herkese önce merhamet diliyorum.
Evli değilim, bilmiyorum evlenince bir çocuk eksikliği hisseder miyim ama etrafımdaki insanlara baktıkça, çocuklara baktıkça herkes anne olmamalı diyorum ve ben de olmaması gerekenlerden biriymişim gibi geliyor
işte bunu anlamıyorum neymiş bebeğe zararlıymış yahu senelerdir evimde benden temiz herşeyiyle ilgilenilen hayvan nasıl pis zararlı olabilirbazı sözde hayvan severlerde var mağlesef cocuğu olunca hayvanlarını bir eşya gibi atmaları
Aynen öyle aşıları düzenli yapılıyor mama yiyor tüm bakımları yapılıyor bizden temizler :) . Şaka bir yana ben ağlarken yanımdaydı gülerken eve geldiğimde kapıda karşılar beni o kadar karşılıksız ki sevgileri nasıl kıyabiliyorlar anlamış değilim.
Canım öncelikle insanın kendisini bilmesi kadar güzel birşey varmı ne mutlu ki en azından çocuk sevmiyorum ve anne olmayı düşünmüyorum diyorsunuz. Bazen insanlar bu durumu doğumdan sonra farkediyorlar ve kendilerinede bebeklerinede hayatı zindan ediyorlar. Sırf toplum baskısından dolayı evlat sahibi olunmamalı. Birde hayvan sevginiz beni çok mutlu etti. Etrafta okadar çok sevgiye ilgiye aç hayvanlar varki bir hayvansever olarak sizi takdir ediyorum. Bende hamileyim birde kedişim var herkes kızıyor bana çocukla hayvan olurmu sokağa at diye 8 senedir benim ailemden bir ferdi nasıl sokağa atabilir ki. Herkes insan sevgisinden bahsediyor ben herkese önce merhamet diliyorum.
Ben bikaç sene öncesine kadar çocukları çok severdim. Çocuklu bir eve gittiğimde ya da evime bir çocuk geldiğinde sürekli onunla ilgilenirdim. Ama son yıllarda bende çok fazla çocuk sevmiyorum, içimden gelmiyor. Şimdilerde şımarık ve annesine babasına hükmeden çocuk o kadar arttı ki değil sevmek hal ve hareketlrine sinirleniyorum bile. Eskiden çocuklar anne babalarından korkar gözlerinin içine bakardı. Şimdilerde anne baba çocuğunun gözünün içine bakıyor. Ama bence insanın kendi çocuğunu sevmeme gibi bir ihtimali yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?