Evlenip 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim,şimdi 2 yaşında. Yaşım 26. Ve sana en az 4-5 sene çocuk yapma diyebilirim yaşın gençseAradan geçmiş 2 sene, bu zaman içerisinde evlendim ama çocuk fikrine gittikçe daha da uzaklaşıyorum.
Hele etrafımda hamileler, abartılı anneler, ilgisiz babalar gördükçe...
Soğudum.
koalina nasılsın, evdeki durumları halletmişsindir umarım.Aradan geçmiş 2 sene, bu zaman içerisinde evlendim ama çocuk fikrine gittikçe daha da uzaklaşıyorum.
Soğudum.
Ben de olmasın diye bağlatmayı bile düşündüm ama yapmıyorlarmışEvlenip 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim,şimdi 2 yaşında. Yaşım 26. Ve sana en az 4-5 sene çocuk yapma diyebilirim yaşın gençseZamanı gelince zaten çocuk aşkıyla yanıp tutuşursun canım ama daha var sanki.
Teşekkürler, iyiyiz şimdilik. Eşimin fazla aileci tavrı o kadar olmasa da sürüyor ama bir şeyler ciddi anlamda değişti.koalina nasılsın, evdeki durumları halletmişsindir umarım.
Ciddi misin? Niye bu ön yargı acaba,eşin de mi aynı fikirde peki?Ben de olmasın diye bağlatmayı bile düşündüm ama yapmıyorlarmışO derece uzağım ve daha da istek geleceğini sanmam. 30 bitiyor...
Teşekkürler, iyiyiz şimdilik. Eşimin fazla aileci tavrı o kadar olmasa da sürüyor ama bir şeyler ciddi anlamda değişti.
Düşüncelerine saygı duyuyorum ama nasıl bir psikolojik bir durum bilemedim bende ilk bir sene çocuk yok rahatım diye seviniyordum evlenip hemen hamile kalanlara anlam veremiyordum taki hamile kalamadigimi anlayana kadar 9yillik evliyim iki sene önce 38haftalikken kızım karnimda öldü evlat acısı tarifi yokAradan geçmiş 2 sene, bu zaman içerisinde evlendim ama çocuk fikrine gittikçe daha da uzaklaşıyorum.
Soğudum.
Biz zaten çocuk istemeyen(ömür boyu) bir çift olarak anlaşıp evlendik. Neyse ki aynı fikirde ama bu sıra 2-3 sene sonra olabileceğini söylüyor. Hatta bu sabah bir oğlum olsa 3 yaşında sanayiye götürürüm ortalığı süpürür, sonra geri getiririm, hayatı öğrensin falan dediCiddi misin? Niye bu ön yargı acaba,eşin de mi aynı fikirde peki?
Aynen tıpkısı aynısı işte düşüncelerimin:)Büyük kayıp olduğunu düşünmüyorum. Bende öğretmenlik son sınıf öğrencisiyim, branş okuyorum. Ama çocuk sevmiyorum. Bunun merhametli olup olmamakla yada iyi insan olup olmamakla hiçbir alakası yok. (Bu tarz yorumlar gördümde) Hayvanlara, çocuklara ve her türlü canlıya karşıya fazlasıyla merhametliyimdir. Stajyerim, bende öğrencilerimi fazlasıyla seviyorum. Fakat bir çocuk sahibi olduğumu düşünemiyorum bile. 3 yaşındaki yeğenimi deli gibi özlüyorum ama memlekete gidip gördüğümde özlemim görür görmez bitiyor ve yarım saat bile tahammül edemiyorum. Bir çocuğum olduğunu düşünemiyorum bile. Bazen hayal kuruyorum hayalimden bile yoruluyorum, içim kararıyor, midem bulanıyor. Herkes çocuk sahibi olacak diye bir kaide de yok, evliliğin farzı gibi bakar çoğu kadınımız bu olaya. Ben öyle düşünmüyorum. Birgün gerçekten istediğimi düşünürsem yaparım, şuan planlarımda bir çocuk asla yer almıyor. Aman aman...
Takma kafana normalizAynen tıpkısı aynısı işte düşüncelerimin:)
Her yerde ve herkesten çocukların hayatın anlamı olduğunu, neden daha önce olmamış diyeceğimi duyduğum için arada böyle daralıyorum. Hatta annem "çocuksuz hayat ne aptal bir hayat" diyor bana sürekliTakma kafana normaliz
Ben pek melek olduklarını düşünmüyorum :) Bebekken belki.Benim icin kayip..
Cocuklar masum egosuz melek gibiler.. onlarin bir gülümsemesi bile insanin icini isitir.
Ve Anne olmak Anneligi tatmak da cok güzel tarif edilmez bir duygu.
Beklentisiz Ask resmen..
Bu beklentisiz aski sevgiyi normal insan iliskilerinde pek yasanmiyor..malum cogu kisi cikar menfaat iliskisi icinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?