çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

O kadar haklisiniz ki hic bu acidan dusunemedim yeter ki olsun derdine dustum. Insallah daha mantikli olucam cok sagolun

eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
eşin çok sağlıklı beslenecek ve kesınlıkle siğara içmeyecek ,
bol bol spor yapsın et ve sebze ağırlıklı beslensin ,

bence durumunuz araba satacak kadar değil çünkü senın yaşın küçük

Ah benimde 10 yıl olmadı çocuğum gitmedigim doktor ara ebeleri hiç bişey kalmadı, en son gittiğim doktor dağın taşın çocuğu olur senin olmaz dedi sonra ben kafada bitirdim hergün deli gibi ev temizledim esimin arkadaşlarına giderdik işte bebek şunu yer bunu içer şunu giyer o muhabbetlede üzerime geldi boğdu beni . En son dedim rabbim bana evlat nasip etmiycek benimde sınavım bu diyip kafamda bitirdim. Sonra spor salonuna yazıldım yanılmıyorsam 5 ay kadar gittim sonra adetim gecikti o kadar çok gebelik testi alıp yapmışım ki hepsi negatif koleksiyon olurdu resmen :) sonra görümcem almış gelmiş yap diye yaptım testi bakmadım sonra kahvaltı yaptım dedim ortada kalmasın atıyım çöpe atarken ne goruyum çift çizgi :))) gerçekten sen allah a güven o en doğru zamanda umudunu kaybettiğin anda hiç yokken veriyor inşallah rabbim en kısa zamanda çok uğraştırmadan nasip etsin tüm isteyen dileyen herkeze.

Amin insallahh

29 yaşındayım hala bekarım siz daha 26 yaşınızdasınız rahat olun kendinizi rahat bırakın 1 yıl borclarınız bıtınce rahat rahat yaparsınız.

Bir suru borc var diyorsunuz birde bebek yapacaksiniz olacagi varsada olmaz.

Nasil isliyor bu durumlar bilmiyorum ama tup bebek icin basvurun spermleri toplasinlar nasil oluyo dedigim gibi bilmiyorum borclar bitince asilasinlar size sizde rahat rahat bekleyin. Yada taksit vs yapıyolarsa ön odeme yaptirin...

Rabbim kucaginizi bos koymasin en hayirli zamanda saglikli hayirli bir evlat versin

Yaşınıza göre karar verin bence.
Eğer yaşınız çok ileri değilse, borcunuz bitene kadar doğal yoldan denersiniz.

Elinizdeki hazır malınızı satmanızı tavsiye etmem. Birde tutmadığını düşünün. O zaman neyi satacaksınız. Felaket tellalı gibi canınızı sıkmak amaçlı söylemiyorum ama böyle bir risk var sonuçta. Daha yaşınız da çok gençmiş, 2020'de borçlar bitiyorsa zaten 1 seneniz kalmış. Devlete gidip aşılama vs. deneyin bu sürede. Onlardan da sonuç alamazsanız, bu sürede borçlarınız bitmiş olur. Kafanız rahat başlarsınız, çocuk olunca da araba ihtiyaç malum.

Yaşınız da gençmiş, arabayı satıp tedavi olmak da hiç mantıklı değil sadece tedavi de değil, çocuğun doğumla beraber oldukça masrafı olacak.

Eşinizde sorun varmış, tüp bebek öncesi imkânınız varsa Ankara'da Kaan Aydos var erkek infertilite uzmanı, eşiniz ona muayene olsun . Bizi Dr zamanında tüp bebeğe yönlendirmişlerdi, Kaan Aydosun tedavisi sonrası tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım.

devlet hastanesinde ne kadara geldi acaba tüp bebek tedavisi. ünv hastanesinde prof 7-8 bin tl istedi de.
Hastaneye 700 lira
Ilaçlara 500 lira verdim
Istanbul süleymaniye kadın doğumda yaptırdım

Aylarca senelerce sıra beklemedim

1 ayda herşeyim hazırdı başlandı tedavime

Ogün 6 kışı transfer olduk
Başımız çok şükür pozitif olduk

Çok ilgililerdi kesinlikle tavsiye edrim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…