O kadar haklisiniz ki hic bu acidan dusunemedim yeter ki olsun derdine dustum. Insallah daha mantikli olucam cok sagolunNiye hiç olmayacakmiş? Tabiki olacak. Olacağindan dolayi erteliyorsun zaten. O cocuğunda hakki maddi durum iyi yuvada, iyi mama ve sebze meyveler ile beslenmeyi. Inan kendin yememen icmemen dokunmaz ama anne olunca en ufak birşeyi çocuğuna alamamak kötü bir his.
Hamilelik ve doğumu rahat geçirmelisin ve buna ister istemez maddi durum etken. Etrafa kulaklarini tika. Kulukca makinesi değilsin. Doğru zaman ve doğru şartlarda yavrunu eline alacaksin, buna inanmalisin.
eşin çok sağlıklı beslenecek ve kesınlıkle siğara içmeyecek ,eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
Amin insallahhAh benimde 10 yıl olmadı çocuğum gitmedigim doktor ara ebeleri hiç bişey kalmadı, en son gittiğim doktor dağın taşın çocuğu olur senin olmaz dedisonra ben kafada bitirdim hergün deli gibi ev temizledim esimin arkadaşlarına giderdik işte bebek şunu yer bunu içer şunu giyer o muhabbetlede üzerime geldi boğdu beni . En son dedim rabbim bana evlat nasip etmiycek benimde sınavım bu diyip kafamda bitirdim. Sonra spor salonuna yazıldım yanılmıyorsam 5 ay kadar gittim sonra adetim gecikti o kadar çok gebelik testi alıp yapmışım ki hepsi negatif koleksiyon olurdu resmen :) sonra görümcem almış gelmiş yap diye yaptım testi bakmadım sonra kahvaltı yaptım dedim ortada kalmasın atıyım çöpe atarken ne goruyum çift çizgi :))) gerçekten sen allah a güven o en doğru zamanda umudunu kaybettiğin anda hiç yokken veriyor inşallah rabbim en kısa zamanda çok uğraştırmadan nasip etsin tüm isteyen dileyen herkeze.
Vazgectim 1-2 yil daha ertelicem. Hanimlar ikna etti cok cahilce dusunmusum cidden gece bi vakti beynimde kurdum kurdum :) tamamen mantik disiKrediler bitmeden cocuk yapmayin. Cocugu yapmak icin arabayi satarsaniz,cocuk dogdugunda ne yapacaksiniz?
Ustelik yasiniz daha cok kucuk. Zamanla cozulecek konular acele etmeyinVazgectim 1-2 yil daha ertelicem. Hanimlar ikna etti cok cahilce dusunmusum cidden gece bi vakti beynimde kurdum kurdum :) tamamen mantik disi
Insallah cok sagolunUstelik yasiniz daha cok kucuk. Zamanla cozulecek konular acele etmeyin
devlet hastanesinde ne kadara geldi acaba tüp bebek tedavisi. ünv hastanesinde prof 7-8 bin tl istedi de.Devlet hastanesinde tüp bebek yaptirabilirsin
Ben devlette yaptirdim 7 seneden sonra çok şükür hamile kaldım
Darısı senin başına inşallah
Yaşınıza göre karar verin bence.arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
eğitim araştırma da mı yaptırdınız merak ettim de. Siz hangi şehirdesiniz.Hastaneye 700 lira
Ilaclara 500 lira verdim sadece
Toplam 1aydada tedavime başlandı canım
Öyle aylarca,senelerce sora beklenmiyor
Hangi sehirdesin
Ay yaşınız çok küçük daha ya. Ne aceleniz var. Doğal yoldan deneyin borcunuz bitene kadar.
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Hastaneye 700 liradevlet hastanesinde ne kadara geldi acaba tüp bebek tedavisi. ünv hastanesinde prof 7-8 bin tl istedi de.
Istanbul süleymaniye kadın doğumda yaptirdimeğitim araştırma da mı yaptırdınız merak ettim de. Siz hangi şehirdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?