- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Yahu zaten 26 yasinda misiniz önce borcunuz bitsin ya o borcla nasil cocugu bakacaksiniz? Bu sürecte at kafadan kendini rahat birak, her hangi bi sorunun yoksa daha zamani degil belkide hamile kalmaniz? Bende 3 bucuk yildir evliyim gene cocuk icin acele etmiyoruz zaten olcagi varsa olur olmayacagi varsa kismet der gecerim evliliginizi yipratmayin benden size nacizane fikrimarkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
sorun var işteeşimden kaynaklı
yok özeldeki doktor direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı boşa para harcama olur dedi
Geç saatlerde yorum yazarken böyle garipleşiliyor galiba:)Arabasız bir kadının çocuk sahibi olması bana ilginç geliyor.
Benim arabam kapıda. Ona rağmen endişelerim var
Eşiniz evde yok diyelim. Çocuk hasta oldu. Ne yapacaksınız. Birilerini mi arayacaksınız?
Araba dursun. Yaşınız genç. Sonra yapılır çocuk.
İki kere Uludağ üni de aşılama yaptırdım masraf etmeyeyim diye
6 ay tüp bebek sırası bekledim
Oraya başvurduğum güne lanet olsun
Hastaların dosyaları ulu orta yerde duruyor
Bazen tahlil örnekleri ortalık yerde durur
Manyagın biri alsa karıştırsa yer değişse basına dolu iş alırsın
Resmen formalite aşılama yapmışlar ki bunu tam tüp bebek sıram gelip kendi içimde aydınlanma yaşayıp özel bir hastanede soluğu alana kadar
Devleti tüp bebek konusunda asla tavsiye etmiyorum
Gittiğim hastanede bu işin ne kadar ciddi ve emek veren bir is olduğunu anladım
İki aşılama yaotılar
Rahimimde polip varmıs
Miyom varmış
Bunu söylemediler bile
Bebeğim tutsa idi miyom ve polip bebeği zaten düşürürmus
Kanımda pıhtılaşma varmıs
9 ay iğne kullanmam gerekti
Bunun testini bile yapmadılar
Tutsa yine düşecekti
Aşılamadan snr ne bir iğne ne bir vitamin hiçbirsey vermediler tutması için
Özeldeki dr um resmen emek sarfetti milim milim ve ilk denemede hamile kaldım
Canım senle aynı durumu yaşadım bence bekle ki başıma gelenleri anlatsam dersin hayatta her şeyin sırası var ve zamanı mevlam bunu biliyor . Şimdi keşke tüp bebek yaptırmasaydım diyorum tedavi yüzünden hem maddi borca girdim hem de hastalandım ilaçlar yüzünden ömür boyu tedaviye mahkumum .borçlar bitmese kafayı yerdim çünkü her şey para
Cok gecmis olsun. Simdi durumunuz nasilCanım senle aynı durumu yaşadım bence bekle ki başıma gelenleri anlatsam dersin hayatta her şeyin sırası var ve zamanı mevlam bunu biliyor . Şimdi keşke tüp bebek yaptırmasaydım diyorum tedavi yüzünden hem maddi borca girdim hem de hastalandım ilaçlar yüzünden ömür boyu tedaviye mahkumum .borçlar bitmese kafayı yerdim çünkü her şey para
Cok komiksiniz ciddenGeç saatlerde yorum yazarken böyle garipleşiliyor galiba:)
Her anne adayının önce arabası olsun diyorsunuz yani çok güldüm:)
Eşiniz evde yok diyelim dediğiniz durumda siz evdesiniz yani. Araba sahibi olmak > çalışan kadın olmak.. Taksi hooop arıyorsun kapında çok elzem değil. Her evde iki araç olsun duman soluyalım arabaları üstüste park edelim ağaçları kesip otopark yapalım.
Arkadaşım sen değil miydin arabamı satacağım diyen? Seni koruyayım derken bana mı çattın:) Arkadaş arabasız anne olmaz bebek sahibi olmak ertelenebilir demiş. Sen de böyle düşünüyorsan satabilirim diye niye yazdın ki? Borçların da varmış. Borçla harçla iki araba sahibi mi oldunuz? Ehliyetim var ama evimizde tek araba var. Siz aman tek araba ile kalmayın kuzum:)Cok komiksiniz ciddenaraba kapidaymis anladigim.kadariyla ehliyetiniz yok yazik valla uzuldum.
Sat arabayı bacım çalışıp kazanırsınız.Çocuk evin neşe kaynağı .arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Ay yok yanlislikla size yazdim o diyen bayanaydi kusura bakmayinArkadaşım sen değil miydin arabamı satacağım diyen? Seni koruyayım derken bana mı çattın:) Arkadaş arabasız anne olmaz bebek sahibi olmak ertelenebilir demiş. Sen de böyle düşünüyorsan satabilirim diye niye yazdın ki? Borçların da varmış. Borçla harçla iki araba sahibi mi oldunuz? Ehliyetim var ama evimizde tek araba var. Siz aman tek araba ile kalmayın kuzum:)
Amin teşekkür ederimCanım az kalmış doğumuna Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bursa dasın sanırım.. hangi hastane ve doktora gidiyorsun..??
Amin teşekkür ederim
Jimer Suat Hazer e gidiyorum
Evet memnunum çokMemnun musun doktorundan ? Tahlil tetkiklerinin takiplerinle ilgileniyor mu yapiyor mu doktorun ?
Bebek dogduktan sonra masraflar artiyor..arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?