- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Arkadaslar esimle poroblemlerim var, bosanmakla bosanmamak arasinda gidip geliyorum.
Ama ote yandan da cocuk sahibi olmak istiyorum.
Bosanirsam da bir daha cocuk sahibi olamam. Hem yasim geciyor hem de tekrardan evlenme fikrine sicak bakmiyorum.
Cocuk yaptiktan sonra da asla bosanmak istemem, cocugun psikolojisi acisindan.
Ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum. Aylardir bu konuyu dusunuyorum.
Ne olur biraz goruslerinizi bildirseniz??
Kafam cok karisik. :18: :26:
Bak canım yazdıklarını okudum evet belki haklısın çocuk konusunda ama ya o çocuğun geleceği ne olacak sırf kendin çocuğun olsun istiyorsun diye sevgisiz büyümesine izin mi vericeksin? Mantıklı düşün seni saymayan koruyamayan bir adam dan çocuk yapmak ne kadar doğru? Peki bu çocuk annesiyle babasının birbirlerine sevgiyle bakmasını istemicek mi etrafında daki arkadaşları mutlu bir yuva da büyür ken çocuğun omrü sizin birbirinize aşkla bakmanızı beklemekle geçicek yazık değil mi? Gelelim amcaya sen çocuğunun keş bir adama amca demesini ister misin ? Peki ya sana yaptıkları saygısızlığın aynısını çocuğa yaparlarsa ve eşin yine korumazsa için acımıcak mı? Annelik çok farklı birşey çocuğunu kimse sıkma sın, kötü söz söylemesin? küfür öğretmesin, şaka amaçlı bile kalbini kırmasınlar isteriz ve daha bunlar gibi bir çok şey. Sen böyle bir aileye nasıl tahammül edip çocuk buyütüceksin? Sen bu soruları önce kafanda cevapla daha sonra çocuk yap.. benim 3 yaşında bir kızım var çok şükür çok akıllı uslu rabbime şükürler olsun şimdide 2. Bebeğime hamileyim. Benim eşim iyi dir zamanında hataları olmuş olsa da.. ama ailesi çok beter bana çok çektirdiler. Eşim kızımız la çok ilgilidir bazen beni bile unutur. Çok iyi bir baba ve bazen Şakalaşırlar ufaktan babasının yüzünün düştüğünü görse üzülür ağlar babam beni artık sevmiyor der ki düşünün çocuk kalbini ufacık bir şaka onu çok üze biliyor. Tabi eşim hemen kucağına alıp gönlünü alır orası ayrı. Gelelim ailesine kızımı karnım dayken Bile istemedi ler doğduktan sonra da öyle tabi hatta doğuma giderken kaynanam eşime sen niye gidiyorsun gerek yok çocuk doğduktan sonra gidersin demişti beni tek göndermeye nıyetlıydi yani planı eşim benim nasıl bir acıyla doğum yaptığımı görmesin ve benim kıymetimi bilmesin diyeydi ki eşim tenezzül bile etmedi benim çocuğum farkında mısın misafir gibi gidip hayırlı olsun diyip geri dönücem saçmalama dedi kavga ettiler vs gerisini sen düşün neyse benim kızıma şuan bile bir hiçmiş gibi davranıyorlar ama ben tabiki ağızlarınin payını veriyorum eşimde öyle koruyor sağolsun bizim sevgimiz yeter size ihtiyacı yok benim kızımın demişti en son ama gel gör ki korumamıza rağmen sinirlerim bozuluyor sırf çocuğumun yüzünün düşmesine sebep oluyorlar diye hatta bazen dayanamayıp keşke bu aileye çocuk yapmasaydım dediğim de olmuştur çocuğumun bir suçu varmı hayrı ama ona yapılan tavırlar beni yakıp yıkıyor 2. Çocuğumu da yapmak için epey düşünmüştüm ya birini koruyup diğerini koruyamazsam diye. Çok uzun oldu cnm ama bu durumlarımı bilerek anlattım ki biraz fikir olsun diye seni koruyan bir eşte yok yanında nasıl yapıcak sın tek başına boşamasan bile yalnız hissediceksin kendini emin ol.. ben eşime olan sevgimi bir kenara bıraktım artık bazen öyle şeyler oluyor ki diyorum mi boşansam da görmesem şunları ama olmuyor işte kızım yuvamız da bu kadar mutluyken bu mutluluğunu elinden almaya hakkım yok. Bak lütfen çok iyi düşün ama eskileri de silemiyorsan boşanmalısınYazdiklariniza uzuldum ama ote yandan da nasil mutlu oldum bilemezsiniz. Beni anlayan biri olmasi cok sevindirici.
Sizinle tamamen ayni durumdayiz. Bir bebegim olsun cok istiyorum ama ya bebek olduktan sonra hersey daha kotuye giderse? Eger cocuk yapmaz da bosanirsam da bir daha hic cocugum olmayacak. Omur boyu cocuksuz yasamaya hazir miyim bilemiyorum. Alip basimi gidesim var problemlerimden dolayi ama cocuksuz olmak da kotu. Ne bileyim cok kararsizim.
Benim esimle sorunlarim coktu. Buyuk bir kismini atlattik ama hala devam eden sorunlar var.
Seks hayatimizda sorun var. Ben hic bir sekilde tatmin olamiyorum onunla, ona karsi istegim sifir.
Esim cok daginik ve evde 2 kedimiz var. Kedilerin tum sorumlulugu bende. Ev b.k kokuyor afedersiniz. Her gun 2-3 saat ev temizligi yapmaktan b.k temizlemekten gina geldi.
Esim sinirli bir insan, beni uzecek laflar edebiliyor. Mesela ''s...r git", ""kapa ceneni" gibi uzecek laflar edebiliyor sinirlendiginde. Bir de eskiden beni cok uzdugu konulari unutamiyorum. Icimde ona karsi bir nefret var. Bir gun abisi, ben ve esim evdeydik. Abisi bana sinirli sekilde ""kafadan catlaksin, kafayi yemissin" dedi. Ki bunu soyleyen abisi uyusturucu bagimlisi biri. Abisi bana bunu dedikten sonra esim hic sesini cikarmamisti. Beni korumamisti. Oysaki abisine donup "abi ne diyorsun sen neden esimi uzuyorsun" gibisinden birsey soylemesini beklerdim. Bu ve bunun gb konular icimde ve unutamiyorum.
Alip basimi uzaga gidip kendime yeni bir hayat kurasim var. Bilemiyorum.
İzninle cevap vermek istıyırum,bu ulkede boşanmaya gıderken bıle cıftler arasında cınsellık bar,dayak yıyıp karakoldan gelınce bıle hatta boşanan eski cıftler arasında,üstelik bu savunan bır sürü bırey var,tuhaf ve acı gerçekBoşanmayı düşünen bir kadının eşi ile bir çok ilişkisinin bitmiş olması gerekir. İletişim, sevgi, saygı, cinsellik vs.. sizi boşanma noktasına getiren bir adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsanız bence siz evliliğin ne olduğunu ve nasıl yürütülmesi gerektiğini tekrar düşünün ve eşinizle sorunlarınızın gerçekten olup olmadığına bakın. Yaşım geçiyor demişsiniz ya yaşınız kaç?
Birebir ayni sorun ve sorularla ilgili kafa karisikligindan internette cvp ararken (çaresizlik iste) bu basliga rastladim kendim yazmış kadar ayni ve tanıdık geldi duygular üzerinden de epey zaman geçmiş ne karar verdiğinizi çok merak ediyorum umarim siteye girer görürsünüz mesajimi
Arkadaslar esimle poroblemlerim var, bosanmakla bosanmamak arasinda gidip geliyorum.
Ama ote yandan da cocuk sahibi olmak istiyorum.
Bosanirsam da bir daha cocuk sahibi olamam. Hem yasim geciyor hem de tekrardan evlenme fikrine sicak bakmiyorum.
Cocuk yaptiktan sonra da asla bosanmak istemem, cocugun psikolojisi acisindan.
Ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum. Aylardir bu konuyu dusunuyorum.
Ne olur biraz goruslerinizi bildirseniz??
Kafam cok karisik. :18: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?