Cocuk yapmakla bosanmak arasinda kaldim

Cocuk

Cocuk yapmak icin yeninbir ilişki oluşmasını gecin dr dun bugun yarin menopaza girersin dedi erken menopaz yumurta rezervim bitmek uzereymis

Dediklerinizi kısmen de olsa yaşadım.yaşım geciyor diye içime anne olma ateşi düştüğü için mantık evliligi yaptım.yaşım 39 olmuştu,şimdi 40...üç aylık oğlum var.onun için herşeye değer şükürler olsun onu verene.

Cocuk

Cocuk yapmak icin yeninbir ilişki oluşmasını gecin dr dun bugun yarin menopaza girersin dedi erken menopaz yumurta rezervim bitmek uzereymis
Hic bekleme ozaman canm zaman kaybetme bile eger sansin varsa esinle direk basla calismalara omur boyu icinde uhte kalir yasin kac acaba merak ettim ?

Hic bekleme ozaman canm zaman kaybetme bile eger sansin varsa esinle direk basla calismalara omur boyu icinde uhte kalir yasin kac acaba merak ettim ?

34 yasindayim konrtol icin gittiğimde doktora bir sürü sok edici sey ile karşılaştım erken menopoz

Bu kadar kaygi duydugunuz ve bosanmayi dusundugunuz bir evlilikte cocuk fikri nedir?

Yasiniz kac bilmiyorum ama bu anlattiginiz adamdan cocuk yapmaniz mantikli degil zaten.

Cocuk fikrini kafanizdan cikartip bosanin bu durumda hayatinizi daha fazla ona adamanizin bir anlami yok.

Su an oyle bir dusunceniz yok ama nerden biliyorsunuz karsiniza cok iyi biri cikmayacagini? Tekrar surpriz bir evlilik yapmayacaginizi? Belki de cok daha guze bir evlilik yapacak ve cok guzel bir evlat sahibi olacaksiniz.

Olmasa bile, bu adamdan cocuk yapmaktan iyidir...

34 yasindayim konrtol icin gittiğimde doktora bir sürü sok edici sey ile karşılaştım erken menopoz
Yasin daha cok genc cok uzuldum 34 daha neki millet 40 yasinda anne oluyo bi yanlislik olmasin baska doktora kontrol falan olmayi dene ilac tedavisi vardir illaki

Ben yeni bir konu acsam daha iyi olacak sanirim konuyu hortlattim konu sahibi ile karistiriliyorum suan ben de onun ikilemini yasiyorum diye bu basliga yazdim o sorunlarım onunki kadar buyuk degil karisik duygular yaşıyorum

Yasin daha cok genc cok uzuldum 34 daha neki millet 40 yasinda anne oluyo bi yanlislik olmasin baska doktora kontrol falan olmayi dene ilac tedavisi vardir illaki

Bir doktor boyle birsey deyince inanmadim baska dr larada gittim tahlil tetkik derken maalesef sana ic acici seyler soyliyemeyecegim diyerek konuya girdi baska doktorlarda

Bencede bi hormonlarina baktirsin arkadaş

Benim kv 43 yasinda 3. çocuğu doğurmuş. Şimdi 53. adetleri benden düzenli maşh...

Adınız moleta mı yoksa mmogg mı? İki kişi mi var cevaplayan

3 yıl olmuş çok eski bir konu bu

Benim annemde cok gec menopaza girdi ama galiba bizim zamanimiz hayatimiz yasantimiz beslenmemiz bunlara neden oluyor

Çok üzüldüm adınıza.
Ama annenizde de varsa yapısal olabilir mi bu durum?
Bence tedavileri falan araştırın vardır illaki bi çözümü daha çok gençsiniz

Çok üzüldüm adınıza.
Ama annenizde de varsa yapısal olabilir mi bu durum?
Bence tedavileri falan araştırın vardır illaki bi çözümü daha çok gençsiniz

Annem geç oldu yani 50 li yaslarinin sonunda maalesef kabullenmekten baska yapavak birsey yok

Mrb cnm malesef çocuk yapmak bir evliliği kurtarmaya yaramıyor aksi dahada beter oluyor ama kurtarilabilir bir evliliginiz varsa buna inanıyorsan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…