Ben olsam cocugumu dogururdum madem yasinda geciyo hic erteleme pisman olma... cunku bosandiktan sonra tekrar koca buldm evlendim ettm diyene kdr yasin gecer o saatten sonra cocuk yapicak kocayi bulsan bile cocugun olmaz hayatini ne olursa olsn erteleme...belki cocuk evliliginize yararli olur aranizdaki sorunlari brz olsun basinizdan öteler oyle dusun
Dediklerinizi kısmen de olsa yaşadım.yaşım geciyor diye içime anne olma ateşi düştüğü için mantık evliligi yaptım.yaşım 39 olmuştu,şimdi 40...üç aylık oğlum var.onun için herşeye değer şükürler olsun onu verene.Kızlar sizlere abla tavsiyesi, eğer kalbinize çocuk ateşi düşmüşse. Önce çocuk yapın sonra boşanacaksanız sonra boşanın.
Yok bencillik, yok adamı kullanmak, yok aile ortamı demek sağlıklı ortam demek, yok boşanmış aile çocukları , yok psikoloji hikaye bunlar.
Boşanmalar bu kadar artmışken boşanmayı çocuk açısından psikolojiye bağlamak ???? O zaman düz mantıkla boşanmamış aile çocukları sağlıklı bireyler, boşanmış aile çocukları sağlıksız bireyler. Var mı böyle birşey.
Sağlıklı bir annesi olan çocuk hiçbir zaman bocalamaz. Bencillikse bencillik. Kimseye hesap verme durumunuz yok, kimse sizin kalbinizi de bilmek zorunda değil. Çocuğa rağmen yürümedi boşandık.
İleride yatağa başınızı koyduğunuzda keşke dememek için, kimseyi değil kendi iç sesinizi dinleyin. Kapılar kapanınca herkes kendiyle başbaşa kalır.
Bu arada boşanmış aile çocuğu da değilim, boşanmış biri de değilim. Sadece kalıplara ve evliliğe bu kadar anlam yüklenmesine karşıyım. Çocuk annenindir sağlıklı, aklı başında bir anne her zaman çocuğuna prens, prenses gibi bakar.
Kayinmi onu hic bilmiyorum belki konu sahibin vardir hepsini okumadimsayfada biri kaynınla ilgili konu var diyince baktım cnm o konu nedir peki
Hic bekleme ozaman canm zaman kaybetme bile eger sansin varsa esinle direk basla calismalara omur boyu icinde uhte kalirCocuk
Cocuk yapmak icin yeninbir ilişki oluşmasını gecin dr dun bugun yarin menopaza girersin dedi erken menopaz yumurta rezervim bitmek uzereymis
Hic bekleme ozaman canm zaman kaybetme bile eger sansin varsa esinle direk basla calismalara omur boyu icinde uhte kaliryasin kac acaba merak ettim ?
Yasin daha cok genc cok uzuldum 34 daha neki millet 40 yasinda anne oluyo bi yanlislik olmasin baska doktora kontrol falan olmayi dene ilac tedavisi vardir illaki34 yasindayim konrtol icin gittiğimde doktora bir sürü sok edici sey ile karşılaştım erken menopoz
Bu kadar kaygi duydugunuz ve bosanmayi dusundugunuz bir evlilikte cocuk fikri nedir?
Yasiniz kac bilmiyorum ama bu anlattiginiz adamdan cocuk yapmaniz mantikli degil zaten.
Cocuk fikrini kafanizdan cikartip bosanin bu durumda hayatinizi daha fazla ona adamanizin bir anlami yok.
Su an oyle bir dusunceniz yok ama nerden biliyorsunuz karsiniza cok iyi biri cikmayacagini? Tekrar surpriz bir evlilik yapmayacaginizi? Belki de cok daha guze bir evlilik yapacak ve cok guzel bir evlat sahibi olacaksiniz.
Olmasa bile, bu adamdan cocuk yapmaktan iyidir...
Bu kadar kaygi duydugunuz ve bosanmayi dusundugunuz bir evlilikte cocuk fikri nedir?
Yasiniz kac bilmiyorum ama bu anlattiginiz adamdan cocuk yapmaniz mantikli degil zaten.
Cocuk fikrini kafanizdan cikartip bosanin bu durumda hayatinizi daha fazla ona adamanizin bir anlami yok.
Su an oyle bir dusunceniz yok ama nerden biliyorsunuz karsiniza cok iyi biri cikmayacagini? Tekrar surpriz bir evlilik yapmayacaginizi? Belki de cok daha guze bir evlilik yapacak ve cok guzel bir evlat sahibi olacaksiniz.
Olmasa bile, bu adamdan cocuk yapmaktan iyidir...
Yasin daha cok genc cok uzuldum 34 daha neki millet 40 yasinda anne oluyo bi yanlislik olmasin baska doktora kontrol falan olmayi dene ilac tedavisi vardir illaki
Yasin daha cok genc cok uzuldum 34 daha neki millet 40 yasinda anne oluyo bi yanlislik olmasin baska doktora kontrol falan olmayi dene ilac tedavisi vardir illaki
Tobeeeeee massallah vallaBencede bi hormonlarina baktirsin arkadaş
Benim kv 43 yasinda 3. çocuğu doğurmuş. Şimdi 53. adetleri benden düzenli maşh...
Bencede bi hormonlarina baktirsin arkadaş
Benim kv 43 yasinda 3. çocuğu doğurmuş. Şimdi 53. adetleri benden düzenli maşh...
Benim annemde cok gec menopaza girdi ama galiba bizim zamanimiz hayatimiz yasantimiz beslenmemiz bunlara neden oluyor
Çok üzüldüm adınıza.
Ama annenizde de varsa yapısal olabilir mi bu durum?
Bence tedavileri falan araştırın vardır illaki bi çözümü daha çok gençsiniz
Mrb cnm malesef çocuk yapmak bir evliliği kurtarmaya yaramıyor aksi dahada beter oluyor ama kurtarilabilir bir evliliginiz varsa buna inanıyorsan devam etArkadaslar esimle poroblemlerim var, bosanmakla bosanmamak arasinda gidip geliyorum.
Ama ote yandan da cocuk sahibi olmak istiyorum.
Bosanirsam da bir daha cocuk sahibi olamam. Hem yasim geciyor hem de tekrardan evlenme fikrine sicak bakmiyorum.
Cocuk yaptiktan sonra da asla bosanmak istemem, cocugun psikolojisi acisindan.
Ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum. Aylardir bu konuyu dusunuyorum.
Ne olur biraz goruslerinizi bildirseniz??
Kafam cok karisik. :18: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?