Cocuk yapmakla bosanmak arasinda kaldim

Boşanmayı düşünüyorsunuz ve o adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz. Çok bencilce geldi bana fikriniz. O çocuğu babasız büyütmeyi göze alarak istiyorsunuz. Birde niye bir daha çocuğum olmaz diye bakıyorsunuz ki. Daha gençsiniz gerçekten baba olmayı hakedecek biri karşınıza çıktığında düşünün çocuk sahibi olmayı bence.

Valla benim teyzem de ayni sizin dediginiz sebeplerle küsüp küsüp baristigi adamdan cocuk yapti,otuzlari bitmeden.
Ama ne oldu? Boşandi
Çocuğun da sorumsuz- nafaka bile veremeyen- cocuk yetistirme namina bi poh bilmeyen bir babasi oldu.
Annesi olacak sahis da babasindan farkli değil bu arada. Sonra kadin yaşi 40lara erişince yeniden evlendi.
Olan çocuğa oldu
Hickimse bitmek uzere olan bir evliliğin içine doğmak istemez. Koca olarak aldiginiza bile pişman olduğunuz adami neden çocuğunuzun babasi olarak seciyorsunuz?

tek tek alıntılamak istemedim
şu konuda yazılan bazı cevaplara inanamadım, inanmak istemiyorum
Allah bazı kadınlarımıza akıl fikir versin hayırlısıyla

bir tek şunu yazmadan geçemeyeceğim
çocukla oyalanırım nedir yahu?

çocuklar minik birer insandır
mini mini saf mı saf kalpleri vardır
olayları farklı yaşarlar
küçücük şeyler bazen kocaman olur onlar için
büyüyüp yetişkin olduğunda anlayabilecekleri şeyleri anlayabilmek için yıllarca başka duygularla yaşamaları gerekebilir
yıllarca babam beni neden istemiyor, babam beni neden sevmiyor duygusu yaşayabilir bir çocuk
sizi sevmeyen, kendi hayatını yaşamak isteyen adamlar ya çocuklarına da ilgisiz olursa? ya çocuğu da istemezse?
tabi ki aileler boşanabilir, buna asla sözüm yok
fakat bile bile lades denmez ki
illa bencillik yapmak istiyorsanız neden minnacık bir çocuğa karşı yapıyorsunuz?
neden kendinize karşı yapmıyorsunuz?
hadi sizin hakkınız anne olmak
o çocuğun iyi bir baba, baba ilgisi, bir baba tarafından sevilmek hakkı değil mi?

sperm bankasından çocuk doğuranlar ayrı
o çocukların zaten bilindik bir babası yok
ama "senin baban var, bizi sevmiyor" demek zorunda kalmak nasıl birşeydir?
ve bunu bile bile yapmak!!!

Yaa ne gicik bir durum nasil senden habersiz boyle birsey yapar
Bidaha o parayi kimbilir ne zaman alicaksin.
Bilmiyolarmi biriktirdiginizi eviniz yokmus utanmamislarmi istemeye.
Bence soyle ablasina yakin zamanda geri versinler nasil veriyolarsa

Çok zor bir ikilem. Her kadın anne olmayı hakediyor insanlar sperm bankalarıyla hamile kalıyor çocuğuna da gül gibi bakıyor. Aslında yerinizde olsam anne olmayı tercih ederdim. Çocuğun babasız büyümesi evet eksiklik ama kocanız hakkında bilgim yok belki iyi bi eş olamadı ama iyi bir baba olur ayrı bile olsanız. Buna siz karar verebilirsiniz ancak. Burda sizin dıygularınızı komtrol edemeyiz. Mantıksal cevaplar ancak olabilir ama duygularda mühim. Biraz yalnız kalın enine boyuna tüm şartları düşünün

Boşanmış bir annenin çocuğuyum, babamla hiç görüşmedim. Annemin kararı kesinlikle doğruydu ve bu davranışını takdir ediyorum. Fakat keşke evlenmeden önce daha fazla düşünseydi, çocuk yapmadan önce biraz bekleseydi diyorum. Bugüne kadar ihtiyacım yok sanıyordum ama 30 yaşımda baba sevgisine, sıcak aile ortamına özlemim olduğunu hissetmeye başladım. Yani çocuk annenin değildir, bir bireydir. O bireye temel ihtiyaçlarını sunamayacaksanız dünyaya getirmeyeceksiniz!

35 yaş üstüysen
Çocukları seviyorve çocuksuz bir gayat istemiyorsan
Çıcuğu yap öyle boşan
Romantiklin anlamı yok
Çocuk evliliği kurtarmaz
Ama istegen için dünyanın en güzel şeyi
Bencil olmaya bile değer
35 yaş üstü çocuksuz boşanmak çocuk isteyen insan için stratejik bir hayat hatasıdır

Konu sahibesi bi açıklık getirse iyi olur Aslında napti Acaba

Konuyu ben hortlattim konu sahibi ne yapti bilmiyorum.cocukla ilgili bir sorunu evliliginde bir sorunu olmayan insanlarin bu konuyu anlamalari cok zor empati yapmalari imkansız. Ama 34 yasinda erken menopoza yaklaşmış en fazla onunuzde bir seneniz var cocuk yapmak icin dense bir dr tarafindan size sorunlu evliliginizden çocuk yapip yapmamak konusunda eminimki ikileme dusersiniz kadinlar maalesef hayati yasarken biyolojik saati ile de yaris halinde bazen stratejik dusunmek durumundada kalabiliyoruz

çocuğa haksızlık olur

iste benden biri daha...

yavru fransada casıyosun bas tekmeyi ne düsünüyosun fransızcanda varmıss ohhh takıl gitsin

Ben olsam cocugumu dogururdum madem yasinda geciyo hic erteleme pisman olma... cunku bosandiktan sonra tekrar koca buldm evlendim ettm diyene kdr yasin gecer o saatten sonra cocuk yapicak kocayi bulsan bile cocugun olmaz hayatini ne olursa olsn erteleme...belki cocuk evliliginize yararli olur aranizdaki sorunlari brz olsun basinizdan öteler oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…