Çocuklara gıcık oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan emin olamazsınız, ben de gidip millete senin çocuğuna gıcık oluyorum demiyorum. Hatta gıcık olduğum çocuklarını çok sevdiğimi düşünen insanlar var, düşünün. Gıcık oluyorum diye çocuğa kötü davranıyorum anlamı çıkmasın yani buradan, gayet nazik davranıyorum.
Anladım ben sizi, yorumları yeni okuyorum. Her çocuğu sevmek gibi bir zorunluluğumuz zaten yok, gerçekten çok şımarık çocuklar var ve insan o çocuklardan ziyade onları öyle yetiştiren ebeveynlere gıcık oluyor, ben öyle oluyorum en azından :)
Kendi çocuğunuzla iletilmişiminiz güzel olur diye düşünüyorum, ılımlı bir insansınız

Evet çok farkliyiz ben herkesin fikrine saygı duyar asla söylediği söze tepkili şekilde karşı çıkmam. Sizede öneririm. Iyi günler

İyi günler de kurban olayım internetten falan “bağlaç olan de” diye arayıp okuyun. Bütün de’ler bitişik valla kanser oldum. Eskiden de’yi ki’yi ayıramayanlarla huhatam olmazdım çok elit bir forum arkadaşlığım vardı

Birazdan linç tayfası gelir. Ben de bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm ama linç yerim diye endişe ettim. Ben hiç çocuk sevmiyorum. Sevemiyorum. Etrafıma bakıyorum ayy ne tatlı ne şirin vs diye konuşuyorlar bana hiç sevimli gelmiyor. Gördüğüm yerde kaçasım geliyor. Uzak durmak istiyorum çocuklardan. Kafam seslerini götürmüyor. Öyle ki çocuk doğurma düşüncesi bile yok bende
Böyle düşünen birini neden linç etsinler ki? Bizim çocuklarımızı sevmek zorunda değilsiniz. Zira sevgi görmeleri gereken insanlardan biri değilsiniz. Çocuklara bir zararınız olmadığı sürece istediğiniz kadar gıcık olmakta özgürsünüz. Ayrıca niye herkes doğurmak zorunda olsun? Ben çocuk yapmamayı sorumluluktan kaçma, zor gelmesi olarak da görmüyorum. Hepimizi mutlu edecek, tatmin edecek hayatlar farklıdır. O yüzden bilinçsizce anne baba olmuş insanlar yerine, bilinçli bir şekilde doğurmayacak insanlara on yüz bin milyon baloncuk kere saygı duyarım.

İyi günler de kurban olayım internetten falan “bağlaç olan de” diye arayıp okuyun. Bütün de’ler bitişik valla kanser oldum. Eskiden de’yi ki’yi ayıramayanlarla huhatam olmazdım çok elit bir forum arkadaşlığım vardı
Burda komposizyon yazmıyoruz saygisizliginiz ile susturamadınız. Biraz çok bilgili olduğumu gostereyim diye mi düşündünüz. Çok komiksiniz gerçekten. Bu arada huhatam olmayın 😂😂😂😂

Aslında çocukken çok yaramazdım, bol bol da ağladım :) şöyle güzel bir şey var birine daha yazdım, kedime karşı aşırı sabırlıyım. Çünkü şefkatim çok güçlü ona karşı. Kendi çocuğuma da öyle olmaz mıyım kıyas edersek?
Cocuklar konusunda ve kediye karsi davranislarimiz konusunda cok benziyoruz. Ben kedime karsi nasilsam dogan kizima karsi da ayni oldum. Siz zaten suan kendinizi kedinizin annesi gibi hissediyorsunuzdur. Sizin annelik modeliniz o yani. Hic endiselenmeyin korktugunuz gibi olmuyor bizzat tecrube ettim

Burda komposizyon yazmıyoruz saygisizliginiz ile susturamadınız. Biraz çok bilgili olduğumu gostereyim diye mi düşündünüz. Çok komiksiniz gerçekten. Bu arada huhatam olmayın 😂😂😂😂

Yok de’yi ayrı yazmak başka imlaya uymak başka. Ayrıca sarcasmdan da anlamıyosunuz vaktim olsa sizi çok güzel kafaya alırdım ama gitmem gerek. Banım açılınca yeni trollerde görüsmek üzere sizinle tekrar dalga gecerim kafanızı sevdim. Bu arada konu sahibi hanım sizi çok sevdim Allah analı babalı büyütsün çok aşırı iyi bi anne olacaksınız bence 😘😘

Huhatam nedir tam olarak, çıkaramadım?

Genel olarak gerginsiniz, yorumlarınız aksi fikir savunanlara saldırı şeklinde oluyor çoğunlukla. Şimdi bunu yazınca bende bundan nasibimi alacağım ama olsun.🙄

Genel gerginsiniz, yorumlarınız aksi fikir savunanlara saldırı şeklinde oluyor çoğunlukla. Şimdi bunu yazınca bende bundan nasibimi alacağım ama olsun.🙄

Huhatam olmak yaklaşık 5-6 senedir sosyal platformlarda dönen bir şaka. Bir amcamız “cahille muhattap olamam” yerine “huhatam olamam” yazmıştı. Aslında o cümlenin kısaltılmış hali twitterda falan çok dönüyor. Ama buraya her yazısımda “huhaha huhatam yazdı bilmiyo yazmayı” gibi bir tepki olusuyor ben bazalini çok yüksek görüyorum buradaki insanların sorunum o

ya çok tatlı:anneadayı::anneadayı::emir_bebek: kendimi gördüm sende.tamamen aynı düşüncedeyim.gerçi benim şu an çocuğum/kocam/adayım/aday adayım ya da aday adayı adayım bile yok.Ama ilerisi için ola ki bir ihtimal evlenir de çocuk yaparsam diye bunu ben de düşünürüm ara ara.yalnız değilsin düşüncelerinde.
:KK70: yok yok yokkkkkk diyosun. İyi güldüm.

Genel gerginsiniz, yorumlarınız aksi fikir savunanlara saldırı şeklinde oluyor çoğunlukla. Şimdi bunu yazınca bende bundan nasibimi alacağım ama olsun.🙄

Arkadaş "Cahille söhpet olmaz" göndermesi yapmış, bir net geyiği.
Bir konu daha ne kadar saptırılır onu merakla izliyorum.

Yok de’yi ayrı yazmak başka imlaya uymak başka. Ayrıca sarcasmdan da anlamıyosunuz vaktim olsa sizi çok güzel kafaya alırdım ama gitmem gerek. Banım açılınca yeni trollerde görüsmek üzere sizinle tekrar dalga gecerim kafanızı sevdim. Bu arada konu sahibi hanım sizi çok sevdim Allah analı babalı büyütsün çok aşırı iyi bi anne olacaksınız bence 😘😘
Kimseyi iğnelemek adetim değil . Her zaman beklerim herkesin içinde kendini rezil eden insanları izlemek hoşuma gider ❤👏👏

Sayfaları okumadım linç yediniz mi diye.ben çocukları çok çol severim ama görümcemin çocuğunun nasıl birşey olduğunu anlatmak için Bi örnek vermiştim diye resmen neler dediler bana. Şımarık çocuk kaba terbiyesiz çocuklardan nefret ederim

Birazdan linç tayfası gelir. Ben de bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm ama linç yerim diye endişe ettim. Ben hiç çocuk sevmiyorum. Sevemiyorum. Etrafıma bakıyorum ayy ne tatlı ne şirin vs diye konuşuyorlar bana hiç sevimli gelmiyor. Gördüğüm yerde kaçasım geliyor. Uzak durmak istiyorum çocuklardan. Kafam seslerini götürmüyor. Öyle ki çocuk doğurma düşüncesi bile yok bende
Bu yüzden 38 yaşındayım ve hala çocuk istemiyorum. İnsanların ileride istersin tezleri de çürümek üzere sanırım. Ben de sempati duymuyorum, özellikle şımarık davranıyorsa, gürültü çıkarıyorsa uzaklaşıyorum o ortamdan. Sessiz sakin olsa konuşurum, en azından kaçmam. Gerçi ben laftan anlamayan, söylediğimi tekrarlatan insanlara gıcık olup, uzaklaşıyorum.

Konu sahibi tek değilsiniz. Sizin gibi çok insan var. Ben de sizden bir tık alt seviyede yaşıyorum bu duyguları.

Bir arkadaşım aynı sizin gibiydi. Hamile kaldı doğurana kadar da hissetmedi duygu falan. Hatta doğurunca inşallah annelik duygusu gelir bana diye kara kara düşünüyordu.

Şimdi bebeği doğdu. Bu nasıl güzel bir şey diyor. Deliriyor bebeği için. Şaşkınlıkla izliyorum.

Kendi çocuğun olunca sanırım farklı oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X