- 18 Ağustos 2009
- 5.327
- 4.252
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoooookkkyok yok yokkkkkk diyosun. İyi güldüm.
Haklısın da sinir basiSiz de uzatmayın bence.
Neyi neden söyledim yada yazdım bilemezsin . ❤ Ava giderken avlanmış olabilirsin yada olmayadabilirsin. Neyse düşün dur . BbYada’yı bilerek birleşik yazdıysan mizahını sevdim
Haklısın da sinir basi
Neyi neden söyledim yada yazdım bilemezsin . ❤ Ava giderken avlanmış olabilirsin yada olmayadabilirsin. Neyse düşün dur . Bb
ayy şu konuyu daha ne kadar uzatacaksınız hanımlar![]()
Evet aydınlatmış beni sağolsun, bugün de yeni birşey öğrenmiş olduk.Arkadaş "Cahille söhpet olmaz" göndermesi yapmış, bir net geyiği.
Bir konu daha ne kadar saptırılır onu merakla izliyorum.
Tabiki öyle sus pus oturmasını beklemiyorum çocukların. Ama sürekli yaramazlık yapan, kendini yaramazlık yapınca sevimli sanan (genelde anneler yüzünden oluyor bu), istediklerini ağlayarak yaptıran, şımarık ve terbiyesiz çocuklara çok gıcık oluyorum.Cocuklardan tam olarak beklentiniz nedir?
Cocuk bu sımarır ,anne olarak tavrınızı koyarsınız
Cocuklardan kösede oturmSını beklemek bence asıl sıkıntı![]()
Evet aydınlatmış beni sağolsun, bugün de yeni birşey öğrenmiş olduk.
Konulara ve verilen cevaplara konu sahibinden daha çok sinirlenip, sahip çıkan üyeler her zaman ilginç gelmiştir bana.![]()
Valla ben kapak fotoğrafından direkt ergen filmi diye daldım filme konuyu pek okumadım izlemez olaydımBen inanilmaz anac biriyim cocuklarla uzun uzun konusurum oynarim cildiririm cocuk gorunce yengec burcuyum zaten.
Ama Ben bile kendi cocugum olursa gicik olurum diye korkuyorum yani
Ama bence olmayiz yani. Olmazsiniz yani neden olasiniz cok sacma. Bir de hamileyken Kevin hakkinda konusmaliyiz filmini izlemek nasil bir kafa ablacim kendine ne garezin var neden dolduruyorsun korkutuyorsun kendini![]()
Madem çocuk sevmiyorsunuz o zaman niye çocuk yaptınız. Yazık değil mi o çocuğa. Hamile kalmak zorundamıydınız sanki.Merhabalar herkese. Benim derdim, çocuklara genel olarak uyuz olmam. Bunun neresi dert diyeceksiniz, hamileyim şu an. İki aya doğum olacak tahminen. Korkum, çocuklara olan bu tutumu kendi çocuğuma da gösterir miyim? Bundan korkuyorum. Aslında kardeşlerimi çok severdim, küçüğü özellikle. Hep şakalar yapardım, takılırdım ona. Ama şimdi büyüdü haliyle böyle bir durum kalmadı. Ailede de bebek yok yıllardır, şimdi bizimki gelecek ilk torun olarak.
Çocuklara şu açıdan gıcık oluyorum mesela bir yaramazlık yapıyor insanlar aaa ne tatlı falan diyor ben içten içe sinir oluyorum çocuğa. Mesela kimsenin bebeğini sevesim gelmiyor, tatlı ve güzel bulsam da yakın hissediyorum. Bebekler çok sorun olmuyor ama artık iki yaşından sonraki çocuklara sempati duyamıyorum. Hele şımarık, ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışan bir çocuksa ailesini misafir etmek bile istemiyorum. Bir çocuk var mesela, yakın bir arkadaşın. Okul derslerine yardımcı olabilir misin diye rica etmişti günde bir saat bize geliyordu çocuk. Hareketli, bilmiş bir erkek çocuğu. Allahım nasıl gıcık oluyordum çocuğa, belki çoğu kişi tatlı bıcırık bir çocuk diye düşünür ama ben hiç sevemedim. Söz verdiğim için bir süre yardımcı oldum derslerine, bitince rahatladım resmen.
Sizce çocuğuma da böyle gıcık olur muyum yoksa o annelik duygusu bunu engeller mi?