Çocukları alırım dedi

Beril sevin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
252
183
18
43
Şuan ağlayarak yazıyorum, eşim dediğim adam 7 yıllık evlilik hayatım boyunca (2.bebekten sonra) başka ülke derdine düştü ve daha oğlum 6 aylıkken gitti. Kısa bi süre dedi, anlaşmamı ona göre yaptım dedi, kabul ettim. Ama yıllarca hergun gel dememe rağmen gelmedi, 2 yıl sonra çıkıp geldi ve benden giden gitmişti, kopan kopmuştu. Artık eski hislerim ve güvenim yoktu. Anlaşamadık sürekli kavga ettik, psikolojik tedavi gördüm ama öyle büyük bsey değil, sadece rahatlamam için ilaç kullandım. Beraber kavga gürültü 8 at geçirdik ve yine gitmeye karar verdi. Bu sefer üzülmedim. Ev giderini karşılasın yeter dedim. Tek başıma çocuklarıma hem anne hem baba olmaya çalıştım. Bi kaç aydır yine kavga içindeyiz ve boşanmaya karar verdik. Maddi hiç bir destek olmam dedi. Çocuklar açta açıkta kalırsa alırım dedi. Sen anne misin dedi, çocuklar sende güvende değil dedi, daha neler neler söyledi mahkemeye psikolojik tedavi raporumu sunacakmıs. Çalışmıyorum suan, 3 ay sonra başlayacağım. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Çocuklarım benden asla ayrılmazlar. Bende ayrılamam. Ama tek başıma da asgari ücret ile 2 çocuk, kira, elektrik nasıl öderim
Bazen çocuklarıma kızdığım zamanlar geldi aklıma şimdi acaba kötü anne miyim diyorum, bana öyle baskı yaptı ki dengem aly üst oldu, nefes alamıyorum

surekli birakip birakip gitmis simdi de cocuklari mi alacagim diyor? aileniz ne durumda destek cikmazlar mi
Evet evlilik hayatı boyunca toplasan 2 yıl beraber kaldık. 2 hamilelikte bıraktı doğumdan 1 ay önce geldi 7 ay kalıp geri gitti.
Artık öyle hale geldim ki deri kemik kaldım

Sizi korkutup boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyor.
Manipüle etmesine izin vermeyin. Yasal olarak çocuklar sizde kalır büyük ihtimalle. Sizin destek aldığınız rapor değil adli tıptan akıl sağlığınız için muayene edilmenizi isteyebilir. Kuruldan geçtiğinizde de zaten size o rapor çıkmayacağı için hiç bişey yapamaz. Maddi olarak da babası olduğu için çocuklara eşşek gibi bakmak zoruda. Nafakayı mecbur verecek. Vermezse hapsi boylar. Siz çalıştığınız için yoksulluk nafakası vermez ama en azından düğün cdniz varsa saklayın ve mahkemede delil olarak sunun altınlarınızı ve manevi tazminat isteyin. Paşa paşa verecek. Vermezse çekişmeli sürer uzun olur ama olur. Mutlaka bir avukatla görüşün. Haklarınızı koruyun.

Ailem zaten emekli maaşı ile geçiniyor, en kötü çare boşta evimiz var oraya giderim ama ilçeye çok çok uzak

Evet evlilik hayatı boyunca toplasan 2 yıl beraber kaldık. 2 hamilelikte bıraktı doğumdan 1 ay önce geldi 7 ay kalıp geri gitti.
Artık öyle hale geldim ki deri kemik kaldım
hic üzülüp kendinizi yipratmayin öyle kolay değil cocuklari almak. isiniz varmis sanirim nafakasini da öder ..... gibi.

Psikolojik tedavim ruh halimle ilgili, üzüntüyü fazla abartıyordum, bide uyku düzenim bozuktu, tabi bunlar eşimin 2 yılın sonunda gelmesi ile başladı. Ki zaten tek başına kim benim yerimde olsa psikolojik tedavi görürdü. Kolay mu araları 1, 5 yaş olan bebek bakmak

Çekişmeli olursa zTen tüm haklarımı isteyeceğim, gücüm yok ama başarmak zorundayım. Çocuklarımı her anne gibi çok seviyorum ve eşimin onlarda emeği yok zaten

Eşiniz boşa konuşuyor. Maddi açıdan destek olup olmamak onun keyfine kalmamış. Mahkeme nafaka vereceksin dedikten sonra eşek gibi vericek. Hiç gözünüz korkmasın. Tedaviyi görmüşsünüz, tedavi olmuşsunuz bitmiş gitmiş. Yaşı bu kadar küçük çocukları hiçbir mahkeme babaya vermez. Sizi tehdit etmesi, şiddet uygulaması zaten başlı başına suç. İspatlayın bunları hep. Geciktirmeden davayı açın.

İnanın oğlumun yürüyüşünü görmedi bile, video atardım. Kaldığım yerde de kimsem yok. Şofbenum bozuldu kovada su ısıttım, bide psikolojik manyak gibi bsey aşırı kıskanç, kaç ay koridor ışığı yanmadı, eve tamirci çağırmam bile sorun olurdu

Şuan hastayım ameliyat olmam gerekebilir, gelebilirsen gel dedim, çocuklara bakması için. Sen kendi işini kendin hallet dedi

Kadını çıldırtana kadar uğraşıp, sonra git tedavi ol demezler mi?
Keşke böylelerinin alınlarında beyni yok yazsa.
Anırsın dursun o, hele bi özgüveninizi kazanın, sizi korkutmasına müsade etmeden dimdik durun, sürüngengillere terfi nasıl eder görürsünüz.
Sıkmayın canınızı, güçlü olun lütfen

Kesinlikle haklısınız, beni çok sınadı bu hayatta. Hatta yurtdısından gelirken habersiz gelirdi. Baskına gelir gibi evi gezerdi gecenin dördünde, bide bana sürpriz yapmak istedim der çıkardı işin içinden, sürprizin ne olduğunu az çok biliyorum. Elinde ne hediye, yüzünde ne gülücük hiç bsey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…